TEBRİK!...

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
erdinc.sahin
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

TEBRİK!...

Mesaj gönderen erdinc.sahin » Çrş Oca 23, 2008 4:07 pm

[hr]

[font=Comic Sans MS]Selamun Aleykum.

Ben Erdinç Sahin. Öncelikle Karadenizin incisi Ordudan sieteye üye ve kayıtlı herkese selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bu sitenin kurulumunda ve bu seviyeye gelmesinde emeği ve katkısı çok olan öz abim YILMAZ SAHIN'e tebriklerimi ve saygılarımı sunarken başarılarınında devamını Yüce Allahtan niyaz ederim.

Anlıyorum ki, bu site için gece 2-3 lerde yorgunluktan sabah iş başı yapacağını bile bile döktüğü alın teri ve çektigi yorgunlugun bu günlerde meyvesini topladığını görüyor ve devamınında gelecegini ümit ediyorum.

Küçük ordudan büyük türkiye sınırları içerisinde vede yurt dışında ikamet eden tüm gurbetçi demircili hasretlilerine selam ve saygılarımı sunarım. Her sene oldugu gibi bu senede Selemen deki çadırımıza çay içmeye , hasret gidermeye bekleriz.

Allah(c.c) yar ve yardımcımız olsun !....
Allah'a ısmarladık !...
[/font]

[hr]
Dünyada dost ararsan Hz.Allah yeter ...

Kullanıcı avatarı
emrahyildiz
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen emrahyildiz » Çrş Oca 23, 2008 8:03 pm

tabiki de YILMAZ ABİYE sonsuz saygılarımız ve teşekkürlerimiz var.allah izin verirse geçn sene geldim çayınızı içtim biras çedirdekte yedik :D inşallah seneye yine allahtan bişey olmas hayırlısıyla ordayıs. :wink:
kız dedigin İSTANBUL gibi olmalı fetihi zor ama fatihi tek olmalı

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön