KENDİNİ TANITANLARA HOŞGELDİN / HOŞBULDUK / SELAM MESAJLARI BURAYA

Bu siteye yeni katılan biriyseniz ya da daha sonrada siteyi ziyaret etmeyi düşünüyorsanız buraya tıklayıp kendinizi tanıtabilirsiniz. Aramıza hoşgeldiniz...
nihatozdemir60

merhabalar

Mesaj gönderen nihatozdemir60 » Çrş Ara 19, 2007 3:16 pm

merhabalar

nihatozdemir60

Nihat Özdemir Edingen yönetim Kurulu Baskani

Mesaj gönderen nihatozdemir60 » Prş Ara 20, 2007 12:24 am

Sayin arkadaslar göndermis oldugunuz mesajlarinizi okudum vede cok memnun oldum cevap yazmakta geciktigimden dolayi sizlerden özür dilerim kusuruma bakmayin öncelikle bu siteyi olusturan sayin Yilmaz Sahin kardesimize tesekür ederim sitemizdeki faliyetlerden cok memnuniyet duydum bizde gurbetciler olarak siteye elimizden gelen destegi gösterecegiz Almanya Edingen Ditib SELIMHAN cami yönetim kurulu adina bütün Demircili kasabasi halkinin ve tüm islam aleminin mübarek kurban bayramini en icten dileklerimle kutlar hayirlara vesile olmasini yüce ALLAH´`tan niyaz eder saglik ve mutluluklar dilerim.Edingen yönetim kurulu olarak burada almanlarla vede yabacilarla sosyal ve kültürel faliyetler icerisinde calismaktayiz ve en kisa zamanda camimizin acilmasini arzu ediyoruz ayrica Demircili Beldemizle ve Istanbulda bulunan Demircili dernegiyle sosyal ve kültürel faliyetlerde dialog icerisinde olmayi arzu ediyoruz .saygilar sevgiler
Nihat Özdemir
Edingen yönetim kurulu

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Re: Nihat Özdemir Edingen yönetim Kurulu Baskani

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Pzr Ara 23, 2007 12:57 pm

nihatozdemir60 yazdı:Sayin arkadaslar göndermis oldugunuz mesajlarinizi okudum vede cok memnun oldum cevap yazmakta geciktigimden dolayi sizlerden özür dilerim kusuruma bakmayin öncelikle bu siteyi olusturan sayin Yilmaz Sahin kardesimize tesekür ederim
Nihat Özdemir
Edingen yönetim kurulu
Geçde olsa ilginizden dolayı asıl ben teşekkür ederin Nihat Bey. Size özelden de yazdığım gibi forumumuzda DEKADER başlığının hemen altında ayrı bir başlık açtık, EDİNGEN ile ilgili tüm yazışmaları o başlık altından devam ettirebilirsiniz. Ayrıca o bölümün sorumlusu "Siz ve Edingen Yönetim Kuruludur". Hayırlı yazışmalar. Sa.
"Söz uçar yazı kalır"

eda
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen eda » Pzt Ara 24, 2007 12:28 am

mrblar beni taniyan ve tanimayan tüm demircili köylülerine...
en cok okunan popüler konu olmus benim baslik gurur duydum yani :D coook mersiler hepinize... herkezin bayramini en icten dileklerimle kutlar allahtan tekrarina nasip etmesini diliyorum...

abdurrahman taskürek cok yakin akrabamdir... allah rahmet eylesin... hepimizin basi saolsun... allah geride kalanlara saglikli ve uzun ömürler versin...

bir dahaki sefere görüsmek üzere...
herkese selamlar!!!

Kullanıcı avatarı
murat_efe
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen murat_efe » Pzt Ara 24, 2007 11:05 pm

sence bu ilginin nedeni nedir eda...
halbuki senin konu başlığın gayet mütevazi...
ben viyanadan eda demişsin hepsi bu...
nedir bu ilginin nedeni...

eda
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen eda » Sal Ara 25, 2007 9:12 pm

hmmm valla hic düsünmedim nedenini...
senin bir fikrin varsa buyur yaz??

düsünmeme nedenimde belki, hic birseyde neden aramadigimdandir;)
herkese selamlar!!!

Kullanıcı avatarı
KIYMET_OZDEMIR
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen KIYMET_OZDEMIR » Prş Ara 27, 2007 12:25 am

Ad:Mustafa

Soyad:Şahin

Patron HOŞGELDİNNN
En son KIYMET_OZDEMIR tarafından Cum Oca 04, 2008 2:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir

Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.

Kullanıcı avatarı
ERKAN_OZDEMIR
Onursal Üye
Onursal Üye

SAYIN ÖZŞAHİN KUYUMCUSU MUSTAFA ŞAHİN

Mesaj gönderen ERKAN_OZDEMIR » Prş Ara 27, 2007 11:17 am

Sayın Şahin;

İnsan, fıtratı gereği daima mutluluğu aramaktadır. Kişinin aradığı mutluluğa kavuşabilmesi ve onu huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için toplum hayatına ihtiyacı vardır. Toplu yaşamaktan başka alternatifi olmayan insanın huzuru ve mutluluğu da, toplumun huzur ve mutluluğuna bağlıdır. İnsan, karşılaştığı sıkıntıları, içinde yaşadığı toplumun bireyleri ile paylaşma ihtiyacını hisseder. Çünkü, insan karşı karşıya kaldığı bazı problemleri, kişisel imkan ve gayretiyle her zaman aşması mümkün olmayabilir. İşte bu noktada, bir çok değişik mesleklerden ve farklı yetenek sahibi kimselerden teşekkül etmiş olan birlik ve dayanışma içerisindeki bir toplum büyük önem arz etmektedir. Farklı görüş ve özelliklere sahip, çeşitli bireylerden oluşan toplum fertlerinden hiç birinin üslendiği görev, diğerine kıyasla küçümsenemez. Toplumda âlim-cahil, zengin-fakir bütün kesimleriyle tam bir birlik-beraberlik oluştuğunda birlikte yaşamanın bir anlamı olabilir.

İslâm dininin üzerinde durduğu en önemli konulardan birisi, mutluluğun vazgeçilmez şartlarından olan birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır.

Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY :
“Girmeden bir millete tefrika, düşman giremez,
Toplu vurdukça gönüller, onu top sindiremez.
Sen, ben desin efrat, aradan vahdeti kaldır.
Milletler için, işte kıyamet o zamandır” dizeleriyle bu gerçeği açık bir şekilde ifade etmiştir.

Sizin gibi değerli dostlarımızı bu sitede görmek,şahsen benim için birlik ve beraberliğin en önemli kanıtıdır.Size şahsım adıma hoş geldiniz diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Allaha emanet olunuz.
Erkan ÖZDEMİR.

Kullanıcı avatarı
Ugur Ozdemir
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen Ugur Ozdemir » Prş Ara 27, 2007 10:37 pm

Sevgili Mustafa kardesim aramiza hosgeldin.

Insallah SIKCA siteyi ziyaret edersin,seni aramizda görmek gercekten cok güzel,memleketimizin basarili Isadamlarini burda görmek bizi mutlu ediyor.

Allah'a emanet ol.

Ugur Özdemir

sefa60

yeni yil

Mesaj gönderen sefa60 » Cum Ara 28, 2007 12:30 am

sevgili site sakinleri yeni yilinizi en icten kalbi duygularimla tebrik eder tüm islam alemine hayirlara vesile olmasina sihat saglik mutluluk huzur icerisinde gesmesini yüce ALLAHIMDAN niyaz ederim. Ve ayrica böyle seviyeli bir siteyi hazirlayip bize sunan sevgili kardesimiz yilmaz sahin bey efendiye sonsuz tessekkür eder sevgilerimi sunarim ve bu siteye gönül veren tüm demircilili arkadaslarima tessekkür ederim. güzel ahlakin seviyeli ve dürüst kisiligin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha toplum olarak anlamamizin ne kadar önemli oldugunu bilmemiz gerekir kötülügün fitnenin kimseye bir getirisi olmadigi gibi toplumda insanligin itibarini zedeler. tüm site sakinlerine esenlikler diler.

saygilarimla almanyadan sefa kandogmus

Kullanıcı avatarı
merkez_60
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

slm

Mesaj gönderen merkez_60 » Cum Ara 28, 2007 8:49 am

SAYIN MUSTAFA ŞAHİN BEY ARAMIZA HOŞGELDİNİZ UMARIM BUNDAN SONRA DAHA ????? GÖRÜRÜRÜZ SİZİ BURADA.GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUN İYİ GÜNLER.
Resim

Kullanıcı avatarı
ERKAN_OZDEMIR
Onursal Üye
Onursal Üye

Mesaj gönderen ERKAN_OZDEMIR » Cum Ara 28, 2007 4:38 pm

Sayın Sefa Kandoğmuş;

Ne mutlu bizlere ki hiç bir millete nasip olmayan 2007 yılını bayramla beraber uğurluyoruz.Her millete nasip olmaz böyle güzellikler.Neredeyse 40-50 yılda bir olur.Hayattan bir yıl daha gönderiyoruz geri dönmezliğe,sonsusluğun o büyük ambarına atıyoruz bir yılı.Zamanın akışına dur diyecek hiç birimizin başarabileceği bir durum değil,ama zamanı yaşamak biz insanoğlunun ömrü yettiğince elindedir.Zaten geçmiş geri gelmiyor,gelecek belirsiz,sadece an var,ne geçmiş ne gelecek.Bir an sonra kimin ne olacağını yüce Yaratıcı bilir.

Bu güne baktığımızda hızla ve kayar gibi geçen zamanın neler sakladığını yok ettiğini görünce ürperiyorum.Günlük hatatımızın içierisinde 10 yıl önce cep telefonu bu kadar yok tu,ADSL yoktu,kablolu tv ler yoktu ama bugün bunları doğduğmuz günden beri hayatımızın içindeymiş gibi yaşıyoruz.

Artık kitap okuma yazmadan bilgisayar okuma yazmaya geçiliyor.Buda bizleri nereye götürür bunu zaman yaşayanlara gösterecek.

Yeni yılın sizlere bütün avrupada ki hemşerilerime,bütün İslam alemine,insanlık alemine,insanlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Erkan Özdemir.....................

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Cum Ara 28, 2007 9:05 pm

Ad:Mustafa

Soyad:Şahin

Meslek:Kuyumcu

:D Altın üyemi, pırlanta üyemi desem bilmiyorum.

Kendi insanlarının arasına Hoşgeldin Sefa geldin.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Cum Ara 28, 2007 10:23 pm

Essalümü Aleyküm Mustafa bey,

İlk defa şahsen tanıdığım birine hitap ediyorum. Dolaysısla samimiyyetine güvenerek duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Biliyorsun bir yerlere gelmek cok zordur. emek ister caba ister, desteksiz olmaz. DEMİRCİLİSELEMEN Com. kurulalı bir yılı aşkın bir süre geçti. sana daha öncede burdan çağrı yapmıştım. nasip oldu yüzyüze tanışma imkanımız oldu. seninle kısıtlıda olsa kasabamız, insanları , Dernek ve site hakkında sohbetimiz oldu. hepimizin yakındığı seyler aynı.

Bugüne kadar birseyler yapılmaya çalışılmış. her ne sebebtense sonuç hüsranla sonuclanmıs. Gördüğüm oki insanlarımıza bir bezginlik ve yılgınlık hasıl olmuş. Su cümle beni cok yaralıyor " bırak onu, onlarla hiç bir iş yapılmaz"geçmiste yaşanan olumsuzlukları bugünde sürdürmenin kime ne faydası olacak. cok uzatmak istemiyorum.

Senden ricam is hayatında ve sosyal yaşantında göstermis olduğun performasyonu' nu inceliğini, nezaketini tüm samimiyetinle Demircili kasabası adına yapılmış olan bu platformda duygu, düşünce ve fikirlerini acık yüreklilikle bizlerle paylaşman.

Allaha emanet ol.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
salih.cinar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salih.cinar » Cum Ara 28, 2007 11:17 pm

İki yıldır evliydiler.Erkek edebiyatı ve şiiri seviyordu.

Yazılarını internet sitelerine gönderiyor, şiirlerini dergilere postalıyordu.

Fakat kimse dönüp bakmıyor,okuyan ve beğenen çıkmıyordu.

İyi bir fotoğrafçıydı.Ama edebiyat ve şiir merakı yüzünden fotoğrafçılığı bir kenara bırakmıştı.

Kendi düğünlerinindeki fotoğrafların büyük bir çogunlugunu da o çekmişti.

Karısını çok seviyordu. Karısı da onu seviyordu.

Kızın biraz sabırsız bir karakteri vardı, zaman zaman kızıp bağırır,küserdi.

Erkek daha sabırlıydı,her zaman karısını hoşgörür, affedici olmaya çalışırdı.

Erkeğin başı edebiyat ve şiirle hoş olduğu için, evin geçimini karısı sağlıyordu şimdilik. Çok satan bir yazar oluncaya kadar...

Kızın naz günüydü bugün.Yine kocasından sevmediği birşeyi yapmasını istiyordu.

Kız: " arkadaşımın düğün fotoğraflarını neden sen çekmiyorsun? Üstelik karşılığını fazlasıyla ödeyeceğini söyledi "

Erkek: " bugün vaktim yok "

Kız: " Öffff yine mi? " şu roman yazma işini biraz kenara bıraksan, pekala vaktin olacak."

Erkek: " Birgün herkes benim yazdıklarımın kıymetini anlayacak. "

Kız: " Ben anlamam. Arkadaşımın düğün fotoğraflarını çekeceksin. "

Erkek: " Hayır! "

Kız: " Ne olur sadece bir kez? "

Erkek: " Hayır dedim! "

Diayalog burda koptu.

Kız son uyarısını yaptı: " Ya 3 gün içinde bunu kabul edersin ya da..."

İlk günün sonunda,kocasına mutfağı, banyoyu, bilgisayarı, buzdolabını, televizyonu ve müzik setini yasakladı.Yasaklardan yatagı hariç tuttu, sadece herşeye rağmen sevdiğini göstermek için.

Erkek aldırış etmedi. Derken 2.gün başka yasaklar ve bunu 3.deki başka yasaklar takip etti...

Ve 3.gece...Yine aynı yatağı paylaşıyorlardı. Ancak sırtları birbirine dönüktü.

Erkek: " Konuşmamız lazım "

Kız: "fotoğraf çekimi dışında konuşacak bişeyimiz yok!"

Erkek: "Çok önemli bir konu"

Kız: " Sessiz kaldı."

Erkek: "Ayrılalım mı? Ne dersin?"

Kız kulaklarına inanamadı.

Erkek: "Bi kızla tanıştım."

Kız kızgınlığını ve şaşkınlığını saklayamadı.Gözleri çoktan nemlenmiş,ve yüzünde göstermemeye çalıştığı iki damla gözyaşı aşağıya süzüldü.

Erkek pijamasının içinden bir fotoğraf çıkardı.Tam kalbinin üzerinde saklıyordu.

Erkek: "Hoş bi kız!"

Kızın gözyaşları çoğaldı.

Erkek: "Anlaşabileceğim biri! Beni çok seviyor ve beni istemediğim şeyleri yapmak için zorlamıycağından eminim. Ayrıca iyi bi yazar olmam içinde bana destek
vericek"

Kızın kıskançlığı iyice arttı çünkü bir zamanlar bütün bu sözleri kendisi de vermişti...

Erkek: " Fotoğrafını çektim. Sende bakmak ister misin? "

Kız: "...."

Erkek fotoğrafı bakması için kıza uzattı ama kız karşı konulmaz bi öfkeyle erkeğin elini itti.

Ve kız ağlamaya başladı.

Erkek fotoğrafı tekrar koynuna koydu.

Erkek ışığı söndürdü ve uyumaya başladı. Kız ışığı yaktı ve oturdu.

Erkek uyuyordu ama kızın uykusu kaçmıştı.

Bir zamanlar kendisi de diğer kız gibi davranmıştı ona...

Ne çabuk unutulmuştu iyilikleri, desteği, sevgisi...

Tekrar ağladı. Onu uyandırmak istiyordu. Aşklarının hatırasını yeniden kalbine kazmak istiyordu.

Erkeğin pijamasının açık yakasından fotoğrafın arka yüzü görünüyordu.

Merak duygusu kıskançlığını ve öfkesini yendi. Kaybedeceği birşeysi yoktu nasılsa.

Elini uzatıp yavaşça aldı fotoğrafı.

Baktı.

Ağlamak istedi doyasıya...

Doyasıya gülmekte istedi.

Güzel çekilmiş bir fotoğraftı. Kızda güzeldi.

Kendi fotoğrafıydı.

Bir ara kendisinden habersiz çekmiş olmalıydı.

Eğildi kocasını yanağından öptü.

Erkek tebessüm etti.

Uyuyormuş gibi yapıyordu...
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...

Kullanıcı avatarı
murat_efe
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen murat_efe » Cmt Ara 29, 2007 9:04 pm

sen aramasanda herşeyin bir nedeni vardır illaki..
neyse.
bunu bilahere görüşürüz :)
herkeze selamlar...

Kullanıcı avatarı
ERKAN_OZDEMIR
Onursal Üye
Onursal Üye

YENİ KATILAN SAYIN SELVİGÜL ŞAHİN

Mesaj gönderen ERKAN_OZDEMIR » Pzr Ara 30, 2007 5:31 am

Selvigül Kardeşim;

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha muhtaç olduğumuz bu zamanda sizin gibi ufku geniş kardeşlerimizi aramızda görmek bizlere onur ve gurur veriyor.İnşallah bundan sonra ki süreçte sizin birikimlerinizden yararlanma imkanını buluruz.Öyle olacağından da kuşku duymuyorum.

Size sitemize tekrar hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum.
Erkan ÖZDEMİR.............

Kullanıcı avatarı
mehtap25_60
Aktif üye
Aktif üye
İletişim:

Mesaj gönderen mehtap25_60 » Pzr Ara 30, 2007 4:46 pm

selvigül ablacım aramıza hoşgeldin...
seni burda görmek bizim için büyük bir mutluluk...
senin engin bilginle sitemizin ufkunun birazdaha genişleyeceğinden eminim...
tekrar hoşgeldin!
Resim

Kullanıcı avatarı
emrahyildiz
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

istanbuldan

Mesaj gönderen emrahyildiz » Pzr Ara 30, 2007 5:38 pm

abilerim ablarım çok kıymetli hemşerilerim herkese slm ederim yine üyeyim bol muhabbet ve sohbet dilerim. :wink:

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Pzt Ara 31, 2007 12:05 am

Sevgili Selvigül Hanım,

Elhd. sizinle tanışma imkanım oldu. kahvelerimizi yudumlarken , birlikte siteyi dolaştık. Zamanınızın cok kısıtlı olduğunu biliyorum. Site hakkındakı düşüncelerinizi kendi kaleminizden paylaşırsanız bizleri mutlu edersiniz.

Müsade ederseniz şu kadarını arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Gerek üye olan arkadaşaları gerek açmış oldukaları konuları vede yaptıkları yorumları görünce hayretinizi bizzat kendi gözlerimle müşahade ettim.

Yapılan islerde samimiyet ve ALLAH rızası olursa, birllik ve beraberlik zincirine gün geçtikce yeni bir halka eklenecektir.

Saygı ve Sevgilerimle.

Kullanıcı avatarı
merkez_60
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

SLM

Mesaj gönderen merkez_60 » Pzt Ara 31, 2007 9:20 am

SİTEYE YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ.
Resim

Kullanıcı avatarı
merkez_60
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

SLM

Mesaj gönderen merkez_60 » Pzt Ara 31, 2007 9:21 am

SELVİ GÜL HANIM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.
Resim

Kullanıcı avatarı
mehtap25_60
Aktif üye
Aktif üye
İletişim:

Mesaj gönderen mehtap25_60 » Prş Oca 03, 2008 1:40 pm

bu konuda anlayış beklemen cidden tuhaf!!!
yani burası demircilinin sitesi...aslında pekde yabancı yok..
bu çekimserliğinin sabebini öğrenebilirmiyim!!!
yoksa biyerlerde aaaaaaaaa bu kızz demircilinin SİTESİNE girmiş aaaa ne ayıppp diyeceğinimi sanıyorsun_???
herneyse aslında bu konuda konuşmaya bile değmez..
bence biraz daha gerçek olun!
Resim

Kullanıcı avatarı
merkez_60
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

SLM

Mesaj gönderen merkez_60 » Prş Oca 03, 2008 6:36 pm

CANIM HOŞGELDİN.UMARIM DAHA AKTIF OLURSUN SİTEDE.FAKAT BİZ HEPİMİZ DEMİRCİLİLİYİZ İÇ İÇEYİZ ÇEKİMSER OLMANI GEREKTİRECEK Bİ KONU YOK ÇÜNKÜ SİTEDE ADINI GİZLEYECEK Bİ DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL GAYET SEVİYELİ EĞLENCELİ ANLAYIŞLI Bİ ORTAM DİYE DÜSÜNÜYORUM BURAYA KATILANLARDA ÖYLE.DOLAYISIYLA İSMİNİ AÇIKLAYIP DAHA RAHAT HAREKET EDECEĞİNİ DÜSÜNÜYORUM.KENDİ ÖZGÜRLÜĞÜN GERÇİ SEN BİLİRSİN.NEYSE.İYİ AKSMALAR.
Resim

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Prş Oca 03, 2008 10:53 pm

Medine Hanım,

Son zamanlar Almanya Edingen sehrin' den katılımların fazlalaştığını görüyorum, buda beni ziyadesiyle mutlu ve memnun ediyor.Bilhassa Edingen' de istıhdam eden Demircililerin çok ama çok farklı olduklarını düşünüyorum.

Medine aramıza hosgeldin sefalar getirdin. önemli olan adının ne olduğu yada kimlerden olduğun değil, bırakmış olduğun herbir mesaj senin adın ve kimliğin olacaktır.

Birgün mutlaka hepimiz tanışacagız. kesin ve kat'i olarak buraya yazıyorum .: işte ogün herkes birbirini sevgiyle saygıyla vede muhabbetle kucaklayacak.

Katılımlarının devamı dileği ile muhabetle kal. :)

Kilitli

“TANIŞMA & KAYNAŞMA & KİM KİMLERDEN & FORUM KURALLARI” sayfasına dön