hey arkadaslar!!!!!!!
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
hey arkadaslar!!!!!!!
Selam, neden acaba herkes" Kişisel sembol kontrol paneli " bölümüne kendi resmini koymuyor.. daha iyi olurdu bence.... misal köyde görüyors bir birlerimizi ama tanimadan gecersek yan yana?tamam bagzilari taniyorlar bir birlerini ama, bagsilari tanimiyor ...yada extradan bir yeni baslik acalim.herkes yani her üyemis resmini versin...öylece..daha yakindan tanimis olurus... :?
Kendim qurßet eLde qönLüm SiLada !!!
Re: hey arkadaslar!!!!!!!
slm kim oldugunuzü bilmiyorum ama cok güzel düşünceleriniz var tebrik ederim sezgin özdemir demircili
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
vallah zeynep abla hic cekinmeye gerek yok .bu site okadar taninmis bir site olduki tokat'da olsun yurt disinda desen okadaR taninmis bir site olmus artik, cekinecek ne varki??? böylece tanismis oluruz. eskiden büyüklerimizin yapmadiklarini artik biz /bizim gencler/imiz yapmasi lazim...
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
ahh neden asacakki? iste bakalim evetdediginiz gibi .. kim uygulayacak kim uygulamiyacak.. :?golduzu yazdı:hayirli akşamlar cok güzel düşünceleriniz icin tekrar tşk ama sizin gibi keşke herkez düşünsün kültürümüzü ben demircili kasabasinin güzel insanlarini bunu aşacagini düşünüyorum hiç kimse yapan calik cekmesin
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
SLM
EVET DEMİRCİLİ KİZ BENCEDE ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR NEDEN OLMASIN?NİYE KENDİ RESİMLERİMİZİ KOYMAYALIM BİRBİRİMİZİ DAHA YAKIN TANIMAYALIMKİ İMKANIMIZ VARKEN.

- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
SLM
VALLA CANIM YA Bİ PROFİLİMDEKİ HATAYI DÜZELTEBİLSEM İLK OLARAK ADIMI BEN ATIP RESMİMİ KOYARAK YAZISCAMDA DÜZELMİYO Bİ TÜRLÜ

- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- emrahyildiz
- Kayıtlı Üye
- emrahyildiz
- Kayıtlı Üye
- emrahyildiz
- Kayıtlı Üye