AKLIMA GELDİ MERAK ETTİM :?
AKLIMA GELDİ MERAK ETTİM :?
BİZİM DEMİRCİLİNİN GENÇLERİ YAŞLILARI NEREDE ÇALIŞIO KİMLER NE YAPIYO MERAK EDİYORUM? NE İŞLE MEŞGUL ? ÖĞRENSEK :oops: :oops: 
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
Vallah iyi bir soru, istersen ben basliyim...
Ben okulumu bitirdim, bir sene ticaret bölümünde okudum, ve simdide artik (türkcede nasil deniyorsa) Esnaf/ Satici , olarak bir Giyim Magazasin'da meslek yapiyorum...
ya sizler ne yapiyorsunuz / ne ve hangi islerlen mesgulsünüz??
Ben okulumu bitirdim, bir sene ticaret bölümünde okudum, ve simdide artik (türkcede nasil deniyorsa) Esnaf/ Satici , olarak bir Giyim Magazasin'da meslek yapiyorum...
ya sizler ne yapiyorsunuz / ne ve hangi islerlen mesgulsünüz??
Kendim qurßet eLde qönLüm SiLada !!!
- mehtap25_60
- Aktif üye

- İletişim:
nurhancım; ben yenibosnada BEKO YETKİLİ BAYİSİNDE çalışıyorum...meslek alanım dayanıklı tüketim anlıyacağım..liseden sonra bu işe başladım ve hala istikrarlı bi şekilde çalışmaktayım....işimi çok seviyorum...(hem bizim köylü çok müşterimiz var :)....)tam olarak görevim önmuhasebe diyebiliriz...satışa çok nadir bakarım...ama hala firmamızın bize sağladığı seminerlere eğitimlere katılmaktayım...aslında şu anda çalıştığım bayinin jokeriyimde denilebilir....

slm
cok güzel nerde hanı demircili insanları bu kadarmı? daha yokmu? :? :?
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
Re: AKLIMA GELDİ MERAK ETTİM :?
Nurhan aklinla bin yasa. evet birbirimizi biraz daha yakindan tanimis oluruz.merkez60 yazdı:BİZİM DEMİRCİLİNİN GENÇLERİ YAŞLILARI NEREDE ÇALIŞIO KİMLER NE YAPIYO MERAK EDİYORUM? NE İŞLE MEŞGUL ? ÖĞRENSEK :oops: :oops:
bende seni merak ettim sen ne isle mesgulsun? :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
-
crazy_zeus
kuzennn
kuzen sen benim ne işyaptığımı bileyon ama genede bilmeyene söliiiim
ben kuyumculuk üzerine çalışıyorum çalıştığım bölüm model kalıp yani altın modellerii
biz yapıyoruz diyer bölümler işliyor takıseti haline getiriyor
sonrada kuyumculardaki vitrinde yerini süslüyor..............bukadarr :? :?
ben kuyumculuk üzerine çalışıyorum çalıştığım bölüm model kalıp yani altın modellerii
biz yapıyoruz diyer bölümler işliyor takıseti haline getiriyor
sonrada kuyumculardaki vitrinde yerini süslüyor..............bukadarr :? :?
SLM
BEN BELEDİYE MUHASEBE BÖLÜMÜNDE ÇALIŞIYORUM YAKLAŞIK 2004 TEN BU TARAFA BU İŞLE MEŞGULUM.AYRICA DA ÇOK MEMMUNUM GÜZEL Bİ İŞ.
KUZEN EVET SENİN NE İŞ YAPTIĞNI BİLİYORUM MAKSAT BÜTÜN HERKES BİRBİRİNİ TANISIN ÖĞRENSİN BELKİ BİRBİRİMİZE GÜNÜ GELİR İŞMİZ DÜŞER DEMİ YANI :oops: :D
KUZEN EVET SENİN NE İŞ YAPTIĞNI BİLİYORUM MAKSAT BÜTÜN HERKES BİRBİRİNİ TANISIN ÖĞRENSİN BELKİ BİRBİRİMİZE GÜNÜ GELİR İŞMİZ DÜŞER DEMİ YANI :oops: :D
slm
önemli değil canım.eeeeeeeeeeeee hadi ama demircili halkı bu kadarmı ?