KENDİNİ TANITANLARA HOŞGELDİN / HOŞBULDUK / SELAM MESAJLARI BURAYA
AD-SOYAD: OSMAN KARADENİZ
MESLEK:MÜDÜR YRD./SOSYAL BİL ÖĞRT.
SİTENİZİ 1 AYA YAKINDIR TAKİP EDİYORUM GÜZEL OLMUŞ...........
BAYDARLI VE DEMİRCİLİYE KOMŞUYUZ ZATEN
selamlar
OSMAN bey
aramiza hosgeldiniz,ne güzel sitemizin birde ögretmeni oldu. katilimlarinizin devami dilegi ile.
Muhabetle kalin.
MESLEK:MÜDÜR YRD./SOSYAL BİL ÖĞRT.
SİTENİZİ 1 AYA YAKINDIR TAKİP EDİYORUM GÜZEL OLMUŞ...........
BAYDARLI VE DEMİRCİLİYE KOMŞUYUZ ZATEN
selamlar
OSMAN bey
aramiza hosgeldiniz,ne güzel sitemizin birde ögretmeni oldu. katilimlarinizin devami dilegi ile.
Muhabetle kalin.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
slm sayın demircili ler ben kızılcaörenliyim ankarada ikamet etmekteyim
siteniz gayet hoş olmuş elbette bir sitenin güzelliği online kullanıcısı ile ölçülür
bende buradan kendimi biraz tanıtmak istedim biraz
ismim halit mısırlı işletme 2. sınıf öğrencisiyim sentim bilişim adlı şirketin idari ve mali işler departmanında finansman olarak görev yapmaktayım
halayci_0660@hotmail.com
mail adresime ank da oturan ve tanışmak isteyen hemşehrilerimizi bekliyorum aynı zamanda www.kizilcaoren.og sitemize de bekliyorum
bu arada çok çok iyi halay çekerim kültürümüzü bu yönlü yaymak gibi bir gayem var halay ı da araç olarak kullanıyorum
tekrar tekrar tebrik ederim en azından birbirne ulaşamayan hane halkını bu şekilde toplayabilmişsiniz
daha iyi yerlerde görmek dileğiyle hoşçakalın
s a y g ı l a r ı m l a
Hosgeldin Halayci_0660, misafirlerimizi selamlamak adaptandir. unuttuk zannetme. ara sira ugrarsan Ankaradan,kizilcaören`den kurmus oldugunuz sitenden genel anlamda sohbet ederiz ne dersin.`
Ankaranin nersindesin? kisa bir dönem orda yasmistim.
Muhabbetle kal. :)
siteniz gayet hoş olmuş elbette bir sitenin güzelliği online kullanıcısı ile ölçülür
bende buradan kendimi biraz tanıtmak istedim biraz
ismim halit mısırlı işletme 2. sınıf öğrencisiyim sentim bilişim adlı şirketin idari ve mali işler departmanında finansman olarak görev yapmaktayım
halayci_0660@hotmail.com
mail adresime ank da oturan ve tanışmak isteyen hemşehrilerimizi bekliyorum aynı zamanda www.kizilcaoren.og sitemize de bekliyorum
bu arada çok çok iyi halay çekerim kültürümüzü bu yönlü yaymak gibi bir gayem var halay ı da araç olarak kullanıyorum
tekrar tekrar tebrik ederim en azından birbirne ulaşamayan hane halkını bu şekilde toplayabilmişsiniz
daha iyi yerlerde görmek dileğiyle hoşçakalın
s a y g ı l a r ı m l a
Hosgeldin Halayci_0660, misafirlerimizi selamlamak adaptandir. unuttuk zannetme. ara sira ugrarsan Ankaradan,kizilcaören`den kurmus oldugunuz sitenden genel anlamda sohbet ederiz ne dersin.`
Ankaranin nersindesin? kisa bir dönem orda yasmistim.
Muhabbetle kal. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
Aytekin ALDEMİR
ÇAKIRLI köyü
ANKARA
:) :)
Tokad_i Hosgeldiniz her zamanki gibi az ve öz bir mesaj birakmissniz. sizi yakindan tanimak isteriz.bundan sonraki katilimlarinizin daha ????? olmasi dilegi ile.
Muhabbetle kalin.
Not: lütfen arkadaslar en azindan kendini tanitan arkadaslara bir hosgeldin nezaketinde bulununuz.güler yüzü simgeleyen bir :) isaret koyunuz.mutkla bilirsiniz bizler dünyada misafirperverligimizle biliniriz.
ÇAKIRLI köyü
ANKARA
:) :)
Tokad_i Hosgeldiniz her zamanki gibi az ve öz bir mesaj birakmissniz. sizi yakindan tanimak isteriz.bundan sonraki katilimlarinizin daha ????? olmasi dilegi ile.
Muhabbetle kalin.
Not: lütfen arkadaslar en azindan kendini tanitan arkadaslara bir hosgeldin nezaketinde bulununuz.güler yüzü simgeleyen bir :) isaret koyunuz.mutkla bilirsiniz bizler dünyada misafirperverligimizle biliniriz.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Hos bulduk!
Bu güzel karsilama icin cok tesekkürler,
öncelikle Yilmaz abi, cok haklisin yillar oldu görüsmeyeli, ama ben her yil köye gittigimde seni Hayri amcaya sordum, ama malesef izinlerimiz hic uymadi görüsmek icin. Ama olsun önemli olan gönüllerin beraberligi, bundan sonra insAllah dedigin gibi sitemizde ????? ????? görüsürüz.
meltem&mehtap tesekkür ederim, hos bulduk.
Emiroglu bizim sülalenin ismi aslinda, o yüzden Emiroglu nickini sectim, yani biz Emirogullarindaniz ;)
sana da bu sitem dolu mesajin icin tsk ediyorum zeynep :)
Ben hemsehrilerimin bana sitem etmesinden, kizmasindan dolayi asla alinmam, gönlün rahat olsun.
Ama gercekten zaman olmuyor, su anda okullar tatil, bir özel sirkette staj yapiyorum o yüzden zaman bulabiliyorum. Bu sitede sizinle beraber olmak tabiki herkes gibi beni de cok memnun eder.
Sevgi ve Saygilarimla
öncelikle Yilmaz abi, cok haklisin yillar oldu görüsmeyeli, ama ben her yil köye gittigimde seni Hayri amcaya sordum, ama malesef izinlerimiz hic uymadi görüsmek icin. Ama olsun önemli olan gönüllerin beraberligi, bundan sonra insAllah dedigin gibi sitemizde ????? ????? görüsürüz.
meltem&mehtap tesekkür ederim, hos bulduk.
Emiroglu bizim sülalenin ismi aslinda, o yüzden Emiroglu nickini sectim, yani biz Emirogullarindaniz ;)
sana da bu sitem dolu mesajin icin tsk ediyorum zeynep :)
Ben hemsehrilerimin bana sitem etmesinden, kizmasindan dolayi asla alinmam, gönlün rahat olsun.
Ama gercekten zaman olmuyor, su anda okullar tatil, bir özel sirkette staj yapiyorum o yüzden zaman bulabiliyorum. Bu sitede sizinle beraber olmak tabiki herkes gibi beni de cok memnun eder.
Sevgi ve Saygilarimla
Selam,
Ben istanbuldan Erol Özdemir Ordu/mesudiye'liyim busene selemen şenliklerine katıldım organizasyon çok güzel olmuş,boş vakitlerimde buralarda olmaya çalışacağım.
Saygılarımla
askvebaris aramiza hosgeldiniz. :) hmm güzel bir nick`niz var.
Ben istanbuldan Erol Özdemir Ordu/mesudiye'liyim busene selemen şenliklerine katıldım organizasyon çok güzel olmuş,boş vakitlerimde buralarda olmaya çalışacağım.
Saygılarımla
askvebaris aramiza hosgeldiniz. :) hmm güzel bir nick`niz var.
:) :) v.a.s Erol bey
kendini tanitabilenler ara bölümünde sizi selamlamistm,ama neyse olsuuuun :) aramiza katilmanizdan bizde memnuniyet duyduk.
bir gazeteci gözü ile kasabamizda en cok sizi etkileyen neydi? Beldemiz ana konu basligi altinda bizlerle paylasirmisin.
Muhabbetle kal.
kendini tanitabilenler ara bölümünde sizi selamlamistm,ama neyse olsuuuun :) aramiza katilmanizdan bizde memnuniyet duyduk.
bir gazeteci gözü ile kasabamizda en cok sizi etkileyen neydi? Beldemiz ana konu basligi altinda bizlerle paylasirmisin.
Muhabbetle kal.
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
PlayerBoys yazdı:PlayerBoys yazdı:yeni gelen bütün arkadaşlarımız cümleten hoş geldi sefa getirdi.....
güzel bir dostluk ve sohbet olması dileğiyle........
aşk ve barış hoş geldin aramıza.......![]()
oh ne ala PlayerBoys kolayini bulmussun kopyala yapistir.sen evine gelen misafirlerini hep ayni sadeliktemi karsiliyorsun.
simdi kesin icinden diyordursun;"Abla ne tuttun yakamdan, sade yavan en azindan selamliyorum diger arkadaslar onuda yapmiyorlarya" haklisin.
bende bir hosum yaaa kendim sormusum kendim cevabini vermisim. :D :D
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
valla hiç bişe aklımdan geçmedi desem ne dersin ama inanki öle bişe aklımdan geçmedi.....zeynep yazdı: simdi kesin icinden diyordursun;"Abla ne tuttun yakamdan, sade yavan en azindan selamliyorum diger arkadaslar onuda yapmiyorlarya" haklisin.
ama inşallah seneye gelirsen köye malum babamda amcan sayılır gelirsen bize nasıl misafirperverim görürsün....
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Demircili_kiz iisimli yeni üyemiz, aramıza hosgeldin. Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar.Demircili_kiz yazdı:selam demircili genclerii, bende araya araya daha yeni buldum bu güzel sitemizi.... birde kayit oluyum dedim ve kayyit oldumm ..
beni soracak olursaniz, ben altunlardanim ve bu dügünün cok yakin sahiplerindenim. http://www.guelsah-cetin.magix.net/
buyrun dügünümüzü isleyin.....
saygilar sevgiler .... görüsmek ümidiylen begenilerinizi bekliyorus ....
hadi tschüss simdilik ..... :D
"Söz uçar yazı kalır"
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Selam
Selam ben bu sitede yeniyim..
tanisma meselesine gelince ... ben altunlardanim .. almanyadan ... bu kadara simdilik yeter herhalde ..
tanisma meselesine gelince ... ben altunlardanim .. almanyadan ... bu kadara simdilik yeter herhalde ..
Kendim qurßet eLde qönLüm SiLada !!!
Demircili_kiz
aramiza hosgeldin. Gülsah & Cetinè ömür boyu mutluluklar dilerim. birbirlerine coook yakismislar.
hee bu arada sitemizde bir ilki`de sen yaptin,dügün fotograflarini eklemekle tesekr.ederiz. :)
Aufwiedersehen bis bald :D
aramiza hosgeldin. Gülsah & Cetinè ömür boyu mutluluklar dilerim. birbirlerine coook yakismislar.
hee bu arada sitemizde bir ilki`de sen yaptin,dügün fotograflarini eklemekle tesekr.ederiz. :)
Aufwiedersehen bis bald :D
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
dügün
sselam zeynep hanim!!!
tsk ederim ..ama amin bütün bekarlarin baina!
evlenen ben degil .. benim icin önemli olan iki kisi ...
aranisa benide aldiginiz icin tsk ederim
bis dann !!!
tsk ederim ..ama amin bütün bekarlarin baina!
evlenen ben degil .. benim icin önemli olan iki kisi ...
aranisa benide aldiginiz icin tsk ederim
bis dann !!!
Kendim qurßet eLde qönLüm SiLada !!!
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim: