ÜÇ YERİ BOL ZİYARET EDİN
-
erdal coşar
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
ÜÇ YERİ BOL ZİYARET EDİN
1 MEZALIK
2 HASTANE
3 YAŞLILAR EVİ YANİ HUZUR EVİ
BU YERLERİ ZİYARET ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM SEBEBİNE GELİNCE
MEZARLIĞI ZİYARET ETKİ İBRET ALASIN ONA GÖRE HAZIRLIK YAPASIN
HASTANEYİ ZİYARET ETKİ SAĞLIĞININ KIMETİNİ BİLESİN
YAŞLILAR EVİNİ ZİYARET ETKİ EVLADINI ONA GÖRE YETİŞTİRESİN
SEVGİ VE MUHABBETLE KALIN :(
2 HASTANE
-
ByUkaLa
Re: ÜÇ YERİ BOL ZİYARET EDİN
ne tuhaftir degilmi? bildigimiz halde hic hastalanmiyacak,yaslanmiyacak vede ölmüyecek gibi hayatimizi idame ettiriyoruz.erdal coşar yazdı:1 MEZALIK
2 HASTANE
Insaallah Tr`de hastanelerimizin sayisi cogalir,huzur evlerinin sayisi azalir. sebebine gelince;
Almanyada huzur evlerini ziyarete gitigimizde oranin yöneticisi bize söyle demisti:" ne mutlu size, sizler gerek inanciniz gerekse kültürel yetisme tarznizdan dolayi böyle yerlere az gereksinim duyuyorsunuz.yaslilariniza kendiniz bakiyorsunuz." temennim bu inanc ve kültürümüz hic kayip olmaz.
Hmmm birde ev almadan önce mezarlik yeri almak lazim. bilmem katilirmisiniz? yoksa sizler`de amaaan ben öldükten sonra nereye defin ederlerse etsinler diyenlerdenmisiniz?
ben alacagimda henüz karar veremedim Istanbulmu? Demircilimi?
Muhabbetle kalin. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
bende diyordum bizim Ukala son zamanlar niye aktif degil diye, cooook cok gecmis olsun. kendine iyi bak. forumda ByUkala ismini görmeye alismistik. :)ByUkaLa yazdı:KesinLikle katılıyorum...
Şuan belimden rahatsız olduğum için hem siteye olsun hem sosyal hayatıma olsun vakit ayıramıyorum, hastahanelerde cefa ceker oldum..
Kötü bi durum :(
aslinda hastaneler cefa degil, Sifa yeri olmali :)
NOT: sen yinede ara ara ugra emi :D
hadi Saglicakla kal.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Hasta ziyareti..
Öncelikle özel bir işim sebebiyle 5 gündür Ordu ilindeyim. Uğur'cuğum belindeki rahatsızlık için acil şifalar diliyorum. İstanbul'da hastane hekim anlamında yardıma ihtiyaç varsa lütfen temasa geç. En kısa zamanda foruma bomba gibi dönmeni bekliyoruz.
Zeynep Hanım, biz istanbulda arkadaş grubumuzdaki bazı arkadaşlarla Pazar yani tatil günleri hastanelere gidip oradaki yaşlı ve yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bürokrasiyi işletemeyecek kadar yaşlı ve tek olan insanlara yardımcı olmak ve hiç tanımasakta görüş saatinde koğuşları gezip odalara girip selam vererek geçmiş olsun demek onların hatırlarını sormak bence bir vatandaşlık görevidir. İşin dini boyutunu tartışmaya hiç gerek yok. Mümin müminin kardeşidir. Hasta ve akraba ziyaretinin sevabı ise hepimizin malumu. Bence boş vakti olan insanların bu vakti en yakınındaki hastaneye ya da yaşlılar evine giderek o insanları motive ederek yardımcı olarak geçirebilirler. Bunu yapınca duyacakları mutluluğu yaşamalarını tavsiye ediyorum tüm forum üyelerimize. Süper bir şey...
Zeynep Hanım, biz istanbulda arkadaş grubumuzdaki bazı arkadaşlarla Pazar yani tatil günleri hastanelere gidip oradaki yaşlı ve yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bürokrasiyi işletemeyecek kadar yaşlı ve tek olan insanlara yardımcı olmak ve hiç tanımasakta görüş saatinde koğuşları gezip odalara girip selam vererek geçmiş olsun demek onların hatırlarını sormak bence bir vatandaşlık görevidir. İşin dini boyutunu tartışmaya hiç gerek yok. Mümin müminin kardeşidir. Hasta ve akraba ziyaretinin sevabı ise hepimizin malumu. Bence boş vakti olan insanların bu vakti en yakınındaki hastaneye ya da yaşlılar evine giderek o insanları motive ederek yardımcı olarak geçirebilirler. Bunu yapınca duyacakları mutluluğu yaşamalarını tavsiye ediyorum tüm forum üyelerimize. Süper bir şey...
"Söz uçar yazı kalır"
- KIYMET_OZDEMIR
- Kayıtlı Üye

demış: Zeynep Hanımbende diyordum bizim Ukala son zamanlar niye aktif degil diye, cooook cok gecmis olsun. kendine iyi bak. forumda ByUkala ismini görmeye alismistik.
evet bırara ByUkaLa ve PlayerBoys cok yazıyordu bende ne olduda ByUkaLa yazmıyor hadı dalıh Abı kasabada ByUkaLa ya ne olduda yazmıyor dıyordum cooook gecmıs olsun.
konuya gelınce yapılması gereken üc sey bence kesınlıkle katılıyorum yaslı zıyaretınede hastayada mezarlıgada gıdılmesı zatan iyi gün dostu 3de yapar zaten
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.
Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.
-
erdal coşar
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
Re: ÜÇ YERİ BOL ZİYARET EDİN
VALA BİZİM BURDA YANİ TERZİ BABA HAZRETLERİNİN BULUNDUĞU MEZARLIKTA BE ŞAHSEN BİR AYLE MEZARLIĞI ALDIM AMA BAKALIM Kİ BANA NASİB OLACAKMI TABİ BUNU ALLAH BİLİR YANİ HERKESİN SENİN DEDİĞİN GİBİ BİR MEZAR YERİ ALMASINDAN YANAYIM TABİ BU BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ALLAHA EMANET OLUN YİNEDE ALLAH ÖLÜMÜ HERKESE GECİNDEN VERSİN.zeynep yazdı:ne tuhaftir degilmi? bildigimiz halde hic hastalanmiyacak,yaslanmiyacak vede ölmüyecek gibi hayatimizi idame ettiriyoruz.erdal coşar yazdı:1 MEZALIK
2 HASTANE
Insaallah Tr`de hastanelerimizin sayisi cogalir,huzur evlerinin sayisi azalir. sebebine gelince;
Almanyada huzur evlerini ziyarete gitigimizde oranin yöneticisi bize söyle demisti:" ne mutlu size, sizler gerek inanciniz gerekse kültürel yetisme tarznizdan dolayi böyle yerlere az gereksinim duyuyorsunuz.yaslilariniza kendiniz bakiyorsunuz." temennim bu inanc ve kültürümüz hic kayip olmaz.
Hmmm birde ev almadan önce mezarlik yeri almak lazim. bilmem katilirmisiniz? yoksa sizler`de amaaan ben öldükten sonra nereye defin ederlerse etsinler diyenlerdenmisiniz?
ben alacagimda henüz karar veremedim Istanbulmu? Demircilimi?
Muhabbetle kalin. :)