özele saygı bumudur?
-
ByUkaLa
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
teşekkürler gülesevdali
tabi belli bi zaman biraz sogukluk olucak herzaman dedigim gibi sevdigin yerin ne önemi var önemli olan sevildigin yerdir
İKİ İNSANIN İYİ GEÇİNMESİ HİÇ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR,

tabi belli bi zaman biraz sogukluk olucak herzaman dedigim gibi sevdigin yerin ne önemi var önemli olan sevildigin yerdir
İKİ İNSANIN İYİ GEÇİNMESİ HİÇ KUSURSUZ OLMALARIYLA DEĞİL, BİRBİRLERİNİN KUSURLARINI HOŞ GÖRMELERİYLE SAĞLANIR,
http://nefretim1971.blogcu.com/
iyi şanslar
iyi şanslar
-
ByUkaLa
- esmer_jojuk
- Kayıtlı Üye

Ya arkadaşlar bu konu neden bu kadar uzatıldı.yok hani konu bi ciddiyetle başladı sonu gırgır şamata hayret yani hem önemsenioooo gibi sözler sarf ediliyor hemde sonrası bir gırgırdan farklı ddeğillll.bence admin bu konuyu kilitlese iyi olurrrr.tabii bence......
Ben hayati NEDENSIZ ve TARIFSIZ yasarim,,,,,,
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Bence de. (dikkatin için tşk ediyorum esmer_jojuk ve talebilini değerlendiriyorum.)esmer_jojuk yazdı:Ya arkadaşlar bu konu neden bu kadar uzatıldı.yok hani konu bi ciddiyetle başladı sonu gırgır şamata hayret yani hem önemsenioooo gibi sözler sarf ediliyor hemde sonrası bir gırgırdan farklı ddeğillll.bence admin bu konuyu kilitlese iyi olurrrr.tabii bence......