özele saygı bumudur?
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
muhtemelen,çünkü msninde selemenli yazıyor,ekleyeli çok oldu kimsin dediğimde cvpta vermedi...ama bugün baktım selemenli yazıyor.nereden aldığını bilmiyorum derken; nasıl aldı biliyorum demeye çalıştım...
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....
-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola- [/font]
tamamda tanımadıgın kişileri niye eklersin desem mi acaba :? :?gulesevdali yazdı:muhtemelen,çünkü msninde selemenli yazıyor,ekleyeli çok oldu kimsin dediğimde cvpta vermedi...ama bugün baktım selemenli yazıyor.nereden aldığını bilmiyorum derken; nasıl aldı biliyorum demeye çalıştım...
http://nefretim1971.blogcu.com/
iyi şanslar
iyi şanslar
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
bak sana bunca yıllık internet kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim sagda solda aramana gerek yok kesin ve kesin akrabalık derecen olan birisidir ve ailecek görüştügün birisidir
iyi şanslar
iyi şanslar
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
YA ARKADŞLAR ANLAMADIĞIM TEK ŞEY
KARŞI TARAFIN İSTEĞİ OLMADAN MSN ALMAK KADAR SAÇMA BİŞEY OLABİLİRMİ YA..........
ZATEN KONUŞMAK İSTEYEN SENDEN MSN'Nİ İSTER.......
YONTULMAMIŞLIĞA GEREK YOK BİRAZ KABA Bİ TABİR AMA YAPTIĞIN ANCA BÖLE TARİF EDİLİR.... :!: :idea: :!:
KARŞI TARAFIN İSTEĞİ OLMADAN MSN ALMAK KADAR SAÇMA BİŞEY OLABİLİRMİ YA..........
ZATEN KONUŞMAK İSTEYEN SENDEN MSN'Nİ İSTER.......
YONTULMAMIŞLIĞA GEREK YOK BİRAZ KABA Bİ TABİR AMA YAPTIĞIN ANCA BÖLE TARİF EDİLİR.... :!: :idea: :!:
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...
evet kaba bi tabir editöre basarak düzeltirsen sevinirim yani kendi yazını okudugun yerin sag üst kısmanda
iyi şanslar
iyi şanslar
kısasa kısas haktır
cok haklisinda,biliyorsun bagislamak daha eftal. Rabbim bile kullarinin aybini yüzüne vurmamis. haddim olmadigini biliyor,ama sana nazimin gectigine inaniyorum istersen sil. tabii karar senin.
Hayatimizin herkesiminde ve herseyde oldugu gibi yasak koymak, Red etmek,uzak durmak ve cevap vermemek bizim elimizde degilmi?
Bosver Gülesevdalim Biz edebi Edepsizlerden ögrendik.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
-
ByUkaLa
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
evet hepiniz ayrı ayrı haklısınız fakat ; benim bu konuda ne kadar hassas olduğum anlaşılmıl olmalı...msnim bana ööeldir ve geleni muhakkka tanıyorumdur veya tanınıyorumdur fikrine sahip olduğumdan kabul ederim kim olduğunu öğrenir sonra ne yapacağıma karar veririm bu kezde böyle yaptım...aslında nasıl alındığınıda öğrendim ama paylaşmaya lüzum görmüyorum çünkü bir özür dahi dilenmeden yazım silinmişken oda kalmaz....
ben hepinizden tek tek helallik istiyor ve siteden ayrılıyorum...
haklarımın ihlal edildiği yerde (ki hakkımı ihlal edenin mevkide önemli) ben kalmaktan hoşnut olmam...
huzurlu sevgi ve saygılı ortamlar temenni ederek bugün siteden ayrılıyorum...[
haklarımın ihlal edildiği yerde (ki hakkımı ihlal edenin mevkide önemli) ben kalmaktan hoşnut olmam...
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Her sitede olduğu gibi bu sitenin yöneticisi olarak mesaj silme hakkımın baki olduğunu yazmak bile istemiyorum. Ama anladığım kadarıyla teknik anlamda mail adreslerinin internette gizli bir bilgi olmadığını ve bu tür forumlarda üyelikler mail ile olduğunu hatırlatırım. Sizin forumuzdaki yeriniz birçok üyemiz için memnuniyet vericidir. Birçoğuda sizi tanımayadabilir. Forumdan sizi tanıdığım kadarıyla sizin için her zaman forumumuza bekleriz diyebilirim. Gelmemek tamamen sizin tercihinizdir, onu da saygıyla karşılarım. Konunun forumda daha da uzatılmamasını tüm herkesten ayrıyeten rica ederim.gulesevdali yazdı:evet hepiniz ayrı ayrı haklısınız fakat ; benim bu konuda ne kadar hassas olduğum anlaşılmıl olmalı...msnim bana ööeldir ve geleni muhakkka tanıyorumdur veya tanınıyorumdur fikrine sahip olduğumdan kabul ederim kim olduğunu öğrenir sonra ne yapacağıma karar veririm bu kezde böyle yaptım...aslında nasıl alındığınıda öğrendim ama paylaşmaya lüzum görmüyorum çünkü bir özür dahi dilenmeden yazım silinmişken oda kalmaz....
-
ByUkaLa
Gülesevdalı Seni tanımasamda az çok kanaldan ne tür bir insan olduğunu ve kişiliğini kestirebiliyorum (yazdığın yorumlardan, kullandığın kelimelerden vb.).
Bu konuyu hoşgörü ile karşılayacağını umuyorum, çünkü sonuçta foruma faydasız bir konuydu, senin açtığın çoğu kaliteli konuların arasında bu biraz soğuktu :), sana yapılan terbiyesizliği, kendin çok güzel bir şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum (ve halletmişsin).
dediğimiz gibi sitemize olan faydalarından dolayı sana teşekkürü borç biliyor ve sitemize tekrar dönmeni rica ediyorum...
(kendi adıma, diğer arkadaşların mesajlarını merakla bekliyor olacağım).
Bu konuyu hoşgörü ile karşılayacağını umuyorum, çünkü sonuçta foruma faydasız bir konuydu, senin açtığın çoğu kaliteli konuların arasında bu biraz soğuktu :), sana yapılan terbiyesizliği, kendin çok güzel bir şekilde halledebilirsin diye düşünüyorum (ve halletmişsin).
dediğimiz gibi sitemize olan faydalarından dolayı sana teşekkürü borç biliyor ve sitemize tekrar dönmeni rica ediyorum...
(kendi adıma, diğer arkadaşların mesajlarını merakla bekliyor olacağım).
hic süphesiz,öylede olmasi gerekiyor,buna hic birimizin itirazida olamaz. lakin; bu Platformda müstehcen assaliyici,kücük düsürücü yorumlar ve yazilar yazmadigimiz müddetce düsüncelerimizi ve fikirlerimizi rahatca paylasbildigimize inaniyordum. dogrusu sasirdim.Her sitede olduğu gibi bu sitenin yöneticisi olarak mesaj silme hakkımın baki olduğunu yazmak bile istemiyorum
Hata yaptigimizda kirici oldugumuzda özür dilemesinide biliriz. sitede gördügüm kadari ilede arkadaslar bunu yapiyorlar.
kurallar ihlal edilmedigi müddece, sanirim herkes kendisini savunmayi bilir.
Muhabbetle kalin.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
geri dönmelisin
demis Gülesevdali;bir özür dahi dilenmeden yazım silinmişken, ben hepinizden tek tek helallik istiyor ve siteden ayrılıyorum
Gülesevdali cok üzülmüs ve kirilmis oldugunu anlayabiliyorum,fakat siteden ayrilmana bir anlam veremiyorum.
sana senin anlaybilecegin bir dillden cevap vermek istiyorum.
birgün iki kardes kavga eder. hic kimse aralarini bulamaz. nihayet bunu Hz. mevlana duyar;
" Allah iki cesit insanlar yaratmistir. biri toprak gibi agirdir Digeri su gibi latiftir. Daima bir meyilden assagi akar.Toraga karisir. Orasi bir gül bahcesi haline gelir.
Gül fidanlari
meyvali agaclar
ve cicekler yetisir.
Ama su topraga akmassa bunlar olmaz. .... simdi kardesin toprak gibi yapti SEN su yerinde ol! onun önüne ak SULH ile TEVAZU göster.
kirginligin gecince gelecegini biliyorum. hepimizin amaci siteye faydali olmak. :D
Muhabbetle kal.
- erdinc.sahin
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
Cevap hakkım...
Bana bir cevap hakkı doğmuş. Öncelikle ben gulesevdali'ya hepinizin huzurunda seslenmek istiyorum ;
Ben sizi tanımıyorum, siz beni tanımıyorsunuz. Ben size rahatsız rencide edici hiç bir hitapda ve yazıda bulunmadım. Kimsiniz ve adresimi nereden buldunuz dan başka bir yazışmam olmadı sizinle. Abim size niçin yanlış anladığınızı aktarmış ama forumda bu kadar uzatmanıza gerek yoktu. Yanlış anlamanızın sebebi ile bu güzel forumu bırakmanızı kimse istemez. Yine de hakkınızı helal edin. Yine de farkında olmadan böyle bir şeyin içinde olduğum için üzgünüm. Tanışma bölümündeki kaydımda belirttiğim gibi internete sürekli giren birisi olmadığımdan ve sürekli cevap veremeyeceğim için hepinizi buradan saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
Ben sizi tanımıyorum, siz beni tanımıyorsunuz. Ben size rahatsız rencide edici hiç bir hitapda ve yazıda bulunmadım. Kimsiniz ve adresimi nereden buldunuz dan başka bir yazışmam olmadı sizinle. Abim size niçin yanlış anladığınızı aktarmış ama forumda bu kadar uzatmanıza gerek yoktu. Yanlış anlamanızın sebebi ile bu güzel forumu bırakmanızı kimse istemez. Yine de hakkınızı helal edin. Yine de farkında olmadan böyle bir şeyin içinde olduğum için üzgünüm. Tanışma bölümündeki kaydımda belirttiğim gibi internete sürekli giren birisi olmadığımdan ve sürekli cevap veremeyeceğim için hepinizi buradan saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
buraya bi yazılar yazmıştım ama sildim gülesevdalı helallik istemiş ben vermiyorum
admin kardeşimde demişki bu konu uzatılmassa sevinirim gibisinden biz televizyonmuyuz kumandaya basınca konuş bidaha basınca sus bugüne kadar tartışarak geldik ve bu konuda tartışılması gerekir eger bu konu buraya yansımışsa veya kızın açıklaması neden siliniyor kaldıki o kız içinde argo kelime geçeçek yazı yazmaz ben bu işe çok üzüldüm çok
bir bayan bayan oldugu halde yüregini koyarak bi açıklama yapıyor...............................................
admin kardeşimde demişki bu konu uzatılmassa sevinirim gibisinden biz televizyonmuyuz kumandaya basınca konuş bidaha basınca sus bugüne kadar tartışarak geldik ve bu konuda tartışılması gerekir eger bu konu buraya yansımışsa veya kızın açıklaması neden siliniyor kaldıki o kız içinde argo kelime geçeçek yazı yazmaz ben bu işe çok üzüldüm çok
bir bayan bayan oldugu halde yüregini koyarak bi açıklama yapıyor...............................................
iyi şanslar
iyi şanslar
ya arkadaşşlar aslında ben gece çalıştım yattım uyuyamadım neydi beni uyutmayan onuda anlamadım anladıgım tek bişey varsa gülesevdalının haklı oldugu ve ama bu haklılık ona onu bizden mahrum etme hakkınıda vermiyor tabiki unutmaması gerekirki bu site yılmaz şahin kardeşim özünde iyi bi insan ve kendisine saygıda duyarım ama burası yılmaz şahin.com sitesi de degil buranın adı bizim ve gülesevdalı senin memleketin olan demircil selemen adı altında açılmış bi sitedir yani onun için yılmaz şahinle olan kişisel sorununu buraya yansıtmaman ve onunla konuşmama ve yazışmama hakkın var ama bu sana bizimle yazışmama hakkınıda vermez ve ben buranın eski üyeleriden olarak eski üyelerede sahip çıkma hakkımı kulanıyorum biz beraber çıktıysak bu yola beraberde bırakırız gülesevdalı sen buraya yazı yazana kadar ben buraya yazı yazmayacagım şunuda bilmeni isterim bu sitenin benim için önemi çoktur yani bunuda göz önünde bulundurmanı istiyorum lütfen
iyi şanslar
iyi şanslar
-
ByUkaLa
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
nefretim yazdı:ya arkadaşşlar aslında ben gece çalıştım yattım uyuyamadım neydi beni uyutmayan onuda anlamadım anladıgım tek bişey varsa gülesevdalının haklı oldugu ve ama bu haklılık ona onu bizden mahrum etme hakkınıda vermiyor tabiki unutmaması gerekirki bu site yılmaz şahin kardeşim özünde iyi bi insan ve kendisine saygıda duyarım ama burası yılmaz şahin.com sitesi de degil buranın adı bizim ve gülesevdalı senin memleketin olan demircil selemen adı altında açılmış bi sitedir yani onun için yılmaz şahinle olan kişisel sorununu buraya yansıtmaman ve onunla konuşmama ve yazışmama hakkın var ama bu sana bizimle yazışmama hakkınıda vermez ve ben buranın eski üyeleriden olarak eski üyelerede sahip çıkma hakkımı kulanıyorum biz beraber çıktıysak bu yola beraberde bırakırız gülesevdalı sen buraya yazı yazana kadar ben buraya yazı yazmayacagım şunuda bilmeni isterim bu sitenin benim için önemi çoktur yani bunuda göz önünde bulundurmanı istiyorum lütfen
öncelikle gülesevdali bizim sende degil ama senin bizde cok hakkin var.
ve nefretim bende sana katiliyorum.
bu site gülesevdali gibi bir katilimciyi kaybedemez.
aramiza geri dönmesini bekliyoruz.
ve o gelene kadar tamam arkadaslar döndüm diyene kadar bende katilimda bulunmuyorum.
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
:) Selam nefretim. Bu konu ne foruma yazılması gereken bir konu ne de forumda uzatılması gereken bir konu. Özel bir konu. Özel olmasıda gülesevdalı adlı üyemizin aşırı hasssasiyetinden kaynaklanıyor. Özel konular forumlara aktarılmaz. Senin özel bir konunun forumda olmasını konuşulmasını istermiydin? Ya da her hangi biri ister mi? Sildiğim mesajda özel bir konuyu tartışmaya açan bir ilk mesajdı ama silsekte engelleyemedik baksana hala bunları konuşuyoruz yazışıyoruz. Burası özellerin değil güzellerin ve demircili selemen in ve ilgili genel şeylerin paylaşıldığı bir platform olduğunu bilen kişilerin başında geliyorsun. Gülesevdalının foruma dönmesi için kullandığın yöntemi takdir ediyor :) saygıyla karşılıyorum.nefretim yazdı:
Arkadaşlar, burası üyelerinin yani sizlerin sitesi. Ben sadece kuran ve yöneten kişiyim. Her forumun bir yönetcicisi ve birçok üyesi vardır. Unutmayın ki internet erişimi olan herkesi açıktır. Bir kardeşimizin özel olarak algıladığı ve aşırı hassas olduğu konunun tartışma yeri burası değildir. Ben telefonla birebir görüşülebilen bir kişiyim. Benzer durumlarda aranızdan bazılarını bu şekilde aramışım ve konuşmuşuzdur. Siteye yeni üye olanların ya da bu foruma ilk gelipte bu mesajı okuyanların sanki bu sitede hep böyle şeyler oluyormuş gibi algılamamaları için bu konunun site açısından bir ilk ve SON olduğunu ifade etmek isterim. Hem sitedeki pozisyonum gereği hem de gülesevdalı ve yakınlarına duyduğum saygıdan ötürü bundan sonra forumda benim tarafımdan bu konuyla ilgili hiç bir mesaj olmayacaktır. Bu forumda herşey tartışılabilir ama özel (ya da özel olarak algılan şeyler) tartışılamaz.Hepimizim özeli kendimizde kalsın. Zaten gülesevdali adlı üyemiz forumda bu konuyu açarken konu başlığı olarak "ozele saygı bu mudur" demiş bende "Evet, budur" diyorum.
lütfen arkadaslar teraziyi düzgün tutalim.bir arkadasiminizin hakkini savunurken ,diger arkadasimizin hakkini ihlal etmeyelim. Erdinc arkadasimiz zaten cok acik net bir sekilde gereken aciklamayi yapmis.yapmayabilirdi`de .sahsen kensini tebrik ediyorum.
Ayla, Nefretim; Gülesevdali`nin siteye geri dönmesini en az sizler kadar ben ve diger arkadaslarda istiyor. fakat gelene kadar katilmiyacagiz demeniz beni soke etti.efendim cok iyi biliyorsunuzki!DEMIRCILISELEMEN.COM bizler icin bir arac.Amacimiz cok farkli bunuda sizler iyi biliyorsunuz.
tanidigim kadari ile Gülesevdali kendinden cok emin bir bayan.eminim yazilarimizi okuyunca mutlaka bir cevap yazacaktir.kendisine biraz zaman taniyalim.
kesinlikle kimseye taraf tutugum arka ciktigim anlasilmasin. fark ettiyseniz ilk elestiren ben oldum.
yok öyle ben bundan dolayi sundan dolayi katilmiyorum demek."sözüm sorumlukluk sahibi herkese"
unutmayalimki: Zirveye cikan insanlarin hic biri elleri ceplerinde tirmanmamistir.zorluklari hep beraber DOSCA ve KARDESCE asacagiz.
Muhabetle kalin.
Ayla, Nefretim; Gülesevdali`nin siteye geri dönmesini en az sizler kadar ben ve diger arkadaslarda istiyor. fakat gelene kadar katilmiyacagiz demeniz beni soke etti.efendim cok iyi biliyorsunuzki!DEMIRCILISELEMEN.COM bizler icin bir arac.Amacimiz cok farkli bunuda sizler iyi biliyorsunuz.
tanidigim kadari ile Gülesevdali kendinden cok emin bir bayan.eminim yazilarimizi okuyunca mutlaka bir cevap yazacaktir.kendisine biraz zaman taniyalim.
kesinlikle kimseye taraf tutugum arka ciktigim anlasilmasin. fark ettiyseniz ilk elestiren ben oldum.
yok öyle ben bundan dolayi sundan dolayi katilmiyorum demek."sözüm sorumlukluk sahibi herkese"
unutmayalimki: Zirveye cikan insanlarin hic biri elleri ceplerinde tirmanmamistir.zorluklari hep beraber DOSCA ve KARDESCE asacagiz.
Muhabetle kalin.
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye

- İletişim:
Beni çok mahcup ettiniz :oops:
naza çekmek değil niyetim,iş kırgınlıktanda farklı birşey aslında,ben buraya msni açık bir şekilde yazdım ve kimsede: ah benide ekledi bu adres demedi...
üstelik ben ilk kez bir siteye üye olmadım,gidişatı az çok bilirim,sonra konu her konu kadar gereklidir benim için,yersiz deyişlerinize saygı duysam dahi kabul edemem,evet bazen yersiz hassasiyetlerim olabilir ama bu konu uzadı çünkü bir mail adresi sadece msne eklenerek muhafaza edilmez akside mümkündür...yahut işte böyle birşey yaptık ama bu kadar rahatsız olacağınız düşünülmedi kusura bakmayın diye birşey geçmedi...konuya sürekli açıklama geldi halbuki herkes baktığı şekli görmezmi?benim bakışımda bu hoş değildi...
hay Allah...
bende çok muzdaribim bu kpnunun şuraya gelmesinden...
ayla ve nefretim kardeşim çok teşekkür ederim inceliğiniz için...
ve tabiki zeynep ablacım herzamanki gibi ılımlı uslubun için :)
ve tabiki uğur...
hepinize çok teşekkür ederim...
inanın çok mahcubum...
gitmek mi zor kalmak mı....
işte ikiside bu noktada çok çok zor....
ama gücüm yettiğince buralardayım,eski gibi canlı canlı olabilir mi bilemiyorum ama O izin verdiği müddetce buralardayım...
sevgi ve saygı bağlarımız hiç kopmasın inşaallah...
yönetime gelince : hayır özele saygı bu değildir..benim öğrediğimce değildir...
son bir şey ekleyip susmayı deneyeceğim bu konuda :
Efendimiz (s.a.v ) sahabedeb bir zat ile konuşurken odanın kapısı açıktır ve başka bir sahabe gelip açık olan kapıdan odaya girmişcesine kapıda durur ve tık... tık... kapıyı çalar izin ister ama zaten odayı görmüş içeriye dahil olmuştur..
Efendimiz ise ; izin almak odaya girmemektir der....
evet özele saygı duymak ; rahatsız olan kişiye ah bu sizin fikriniz afedersiniz bizce doğru olan sizede doğrudur sandık denilse şu konuşma geçmiş olmayacaktı sanırım....
naza çekmek değil niyetim,iş kırgınlıktanda farklı birşey aslında,ben buraya msni açık bir şekilde yazdım ve kimsede: ah benide ekledi bu adres demedi...
üstelik ben ilk kez bir siteye üye olmadım,gidişatı az çok bilirim,sonra konu her konu kadar gereklidir benim için,yersiz deyişlerinize saygı duysam dahi kabul edemem,evet bazen yersiz hassasiyetlerim olabilir ama bu konu uzadı çünkü bir mail adresi sadece msne eklenerek muhafaza edilmez akside mümkündür...yahut işte böyle birşey yaptık ama bu kadar rahatsız olacağınız düşünülmedi kusura bakmayın diye birşey geçmedi...konuya sürekli açıklama geldi halbuki herkes baktığı şekli görmezmi?benim bakışımda bu hoş değildi...
hay Allah...
bende çok muzdaribim bu kpnunun şuraya gelmesinden...
ayla ve nefretim kardeşim çok teşekkür ederim inceliğiniz için...
ve tabiki zeynep ablacım herzamanki gibi ılımlı uslubun için :)
ve tabiki uğur...
hepinize çok teşekkür ederim...
inanın çok mahcubum...
gitmek mi zor kalmak mı....
işte ikiside bu noktada çok çok zor....
ama gücüm yettiğince buralardayım,eski gibi canlı canlı olabilir mi bilemiyorum ama O izin verdiği müddetce buralardayım...
sevgi ve saygı bağlarımız hiç kopmasın inşaallah...
yönetime gelince : hayır özele saygı bu değildir..benim öğrediğimce değildir...
son bir şey ekleyip susmayı deneyeceğim bu konuda :
Efendimiz (s.a.v ) sahabedeb bir zat ile konuşurken odanın kapısı açıktır ve başka bir sahabe gelip açık olan kapıdan odaya girmişcesine kapıda durur ve tık... tık... kapıyı çalar izin ister ama zaten odayı görmüş içeriye dahil olmuştur..
Efendimiz ise ; izin almak odaya girmemektir der....
evet özele saygı duymak ; rahatsız olan kişiye ah bu sizin fikriniz afedersiniz bizce doğru olan sizede doğrudur sandık denilse şu konuşma geçmiş olmayacaktı sanırım....