yazmıyorum artık.....

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
gulesevdali
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

yazmıyorum artık.....

Mesaj gönderen gulesevdali » Prş May 24, 2007 9:08 pm

bütün konular havada kalıyor...üzülüyorum hani konu aktif olmuyor birtürlü,mesela naci abi neden yok sitede aradım bulamadım,cvp yazıyorum (hani cvp beklediğimden değil)ama nokta gibi oluyor devamı yok,konuşları aktifleştiremiyoruz,zeynep ablada bu konudan muzdarip sanıyorumki.siteye gelip ben felancıyım diyen çekiliyor,
arkadaşar;aktifleşelim inşaallah...
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....

-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola-
[/font]

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Re: yazmıyorum artık.....

Mesaj gönderen ByUkaLa » Cum May 25, 2007 10:07 am

gulesevdali yazdı:bütün konular havada kalıyor...üzülüyorum hani konu aktif olmuyor birtürlü,mesela naci abi neden yok sitede aradım bulamadım,cvp yazıyorum (hani cvp beklediğimden değil)ama nokta gibi oluyor devamı yok,konuşları aktifleştiremiyoruz,zeynep ablada bu konudan muzdarip sanıyorumki.siteye gelip ben felancıyım diyen çekiliyor,
arkadaşar;aktifleşelim inşaallah...

%100 Katılıyorum.

Ben Geldiğimde Tüm insanlar çekilmiş Durumdaydı, en önemli üyelerimizden bir tanesi asilkartal (naci abimiz) nerde neden çekilmiş? nedenini bende bilmiyorum ama ben bu siteyi yeni keşfettim (eski üye olmam bir şey değiştirmez daha yeni anladım değerini :oops: )

En azından bundan sonra aktif olması için elimizden geleni yapalım ve tüm üyelere karşı daha ılımlı olalım, girebildiğimizce Forumumuza girelim ve arayı soğutmayalım.

Gülesevdalı 10 Puan (konu için) ;).

Saygılar...

Kullanıcı avatarı
gulesevdali
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Re: yazmıyorum artık.....

Mesaj gönderen gulesevdali » Cum May 25, 2007 1:19 pm

tüm üyelere karşı daha ılımlı olalım,
msjınız başarıyla ulaşmıştır inş:)
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....

[/font]

Kullanıcı avatarı
nefretim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nefretim » Cmt May 26, 2007 7:54 am

gülesevdalı sen yazı yazmaya devam et naci abin yazı yazarmı bilmem ama en azından ben senin üslübündan ve agırbaşlı oluşundan memnunum açtıgın konuların şıklıgından ve demircili sevdalısı oluşundan memnunum cevap yazmaya deger konulara cevap yazarız biliyorsun bu zamana kadar bu sitede kırıcı ve aşşagılayıcı konular açmadıgın içinde site yöneticisi ve site üyeleri adınada sana çok çok teşekkür ederim hep burada ol hep dedigim gibi sevdigin yerde degil sevildigin yerde ol ve ben seni kim oldugunu bilmeden de bi kardeş olarak seviyorum

Kullanıcı avatarı
gulesevdali
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gulesevdali » Cmt May 26, 2007 9:28 am

nefretim yazdı:gülesevdalı sen yazı yazmaya devam et naci abin yazı yazarmı bilmem ama en azından ben senin üslübündan ve agırbaşlı oluşundan memnunum açtıgın konuların şıklıgından ve demircili sevdalısı oluşundan memnunum cevap yazmaya deger konulara cevap yazarız biliyorsun bu zamana kadar bu sitede kırıcı ve aşşagılayıcı konular açmadıgın içinde site yöneticisi ve site üyeleri adınada sana çok çok teşekkür ederim hep burada ol hep dedigim gibi sevdigin yerde degil sevildigin yerde ol ve ben seni kim oldugunu bilmeden de bi kardeş olarak seviyorum
çok teşekkür ederim düşünceleriniz için,"yazmıyorum artık" deyişim sitede olmayacağım anlamına gelmiyor elbette,ama bende biraz daha serin kalacağım,bunun nedenide şudur ki;ben dahil hepimiz farklı sitelerin forumlarında yer alıyoruz (sanırım) ben eşit davranmaya çalışıyorum her siteye ne kadar giriyorsam www.demirciliselemen.com'a okadar giriyorum,ve aynı hali tüm üyelerden bekliyorum...(naci abinin yazmayışıyla ilgili değil :)) bende tüm demircilileri ayırt etmeden seviyorum..

[/font]

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Cmt May 26, 2007 9:33 am

seni Diğer forumlardan/sitelerden fazla burada görmek istiyoruz. çıkma emi burdan :D (Ah naci abi ah ne hallere soktun bizi :) :D herşeyin olay :D)

SaygıLar...

Kullanıcı avatarı
gulesevdali
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gulesevdali » Cmt May 26, 2007 9:49 am

By.UkaLa{Kisiye Gore} yazdı:seni Diğer forumlardan/sitelerden fazla burada görmek istiyoruz. çıkma emi burdan :D (Ah naci abi ah ne hallere soktun bizi :) :D herşeyin olay :D)

SaygıLar...
bu bana ise şayet;
ı ıhh olmaz...adil olmaya çalışıyorum kendimce..elbette sitenim hareketliliğinde değişecektir halim,yoksa 2-3 kişi paslaş paslaş nereye kadar:)

[/font]

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön