üyeleri ne kadar taniyoruz?

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

üyeleri ne kadar taniyoruz?

Mesaj gönderen zeynep » Sal Nis 10, 2007 12:52 am

Merhabalar :)

Yazi karekterinden ve uslubundan acaba üyeler birbirlerini nekadar dogru taniyorlar?

Kizmak, darilmak küsmek,alinganlik etmek yok :)

yorumlar negatif ve positif olabilir.

mesalaaaa benim negatif taraflarimdan baslayabilirsiniz.

hadi kolay gelsin :D
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
nefretim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nefretim » Sal Nis 10, 2007 2:30 am

zeynep hanım aslında kimin kime benzedigi beni pek ilgilendirmiyor beni ilgilendiren aşşagılıyıcı veya hakaret edici cümle kurmuyorsa güzel insandır ben olayın bu tarafına bakarım

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Göreceli..

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Sal Nis 10, 2007 6:09 am

Kişinin gerçek hayatta ve sanaldaki kendini ifade biçimi, cinsiyeti, internete olan bakış açısı, ailevi durumu ve hepsinden öte samimiyeti gibi göreceli kavramlara bağlı bir unsur. Aslında her mesajı yüzde yüz doğru ele alamayacağımız bu ortamda samimi olanları medeni cesaretinden dolayı kutlamak lazım. Bu da kültürle ve görgüyle alakalı. Özeleştiri yapacak olursam aslında site admin liği gibi teknik pozisyonuma rağmen kendimi epey tanıttığım kanısındayım. Nefretim sana gelince sanki eski kullanıcı adından yeni kullanıcı adına geçişini tam duyuramadın kanısındayım. Ne dersin?
"Söz uçar yazı kalır"

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön