daha önce zafer beye cvp vermiştim 1 buçuk yıldır bu kasabadayım ve okulumuzu o resimdeki haliyle ben hiç görmedim.. okula geldiğimiz günden itibaren büyük bir değişim başladı. eğerki burası köy deyip okulu bizde kaderine teslim etseydik bende çocuklarımla bu kadar başarılı olamazdık çünkü çalışacağım ortamın öncelikle bana bir huzur rahatlık vermesi gerekir. önce sınıftan başlayıp bina içindeki değişimi kendimizce tamamladık şuan en son aşama olan bahçemiz kaldı.. belediye ile aynı bahçedeyiz
ben bahçemizden çok utanıyorum bir eğitim alanına hiç yakışmıyor ama iki bayan öğretmen elimizden geleni yapıyor sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.
BAŞARMAK İSTİYORSAN ÖNCE BUNA İNAN dedik ve...
biz inandık ama birilerine değil kendimize inandık
biz birilerinden bişeyler beklediğimizde işimizin aksadığını hatta yapılmadığını gördük
biz sözden çok, gözle görülür bir değişim istedik ve kendimizce başardık
şimdi soran olur 'yeterli mi?' diye.. cevap tabiki hayır
baştan beri söyledik yineliyoruz eğitimde burası son duralım denecek bir nokta yoktur..
Hem yukarıdaki bazı mesajlara bir anlamda cevap mahiyetinde hem de eski ve yeni görünümleri içeren alttaki fotoğrafları bilgi mahiyetinde yorumunu sizlere bırakıyoruz. Elden gelen budur ama daha da iyi olacak inş.