ALLAHKORUSUN!!!!!!!
ALLAHKORUSUN!!!!!!!
ARKADAŞLAR DÜN HABER BÜLTENİNİ İZLERKEN BİR BİNA ÇÖKMÜŞ 2 KİŞİ ÖLMÜŞ VE 28 KİŞİ YARALI KURTULDU BENİMDE AKLIMA BİRŞEY GELDİ ALLAH KORUSUN O DURUMDA CANLI HALDE ENKAZ ALTINDA OLSAYDIK İLK AKLINIZA GELEN NE OLURDU????????
aklıma gelen tek şey
imamla irtibata geçmek olurdu :)
şaka bir yanada gerceketn cok vahin bir durum duua etmekten başka bir secenek yok diye düşüyorum:)
şaka bir yanada gerceketn cok vahin bir durum duua etmekten başka bir secenek yok diye düşüyorum:)
MUTLU IKEN HERKEZ IYI OLUR ADAM KAVGADA BELLI OLUR[font=Arial Black][/font]
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Dua
Deprem harici ülkemizin en fechi yıkımlarından biri olan Konya Zümrüt Apt. enkazına ilk çıkanlardan biri olarak şunu söyleyebilirim. Enkazda iken enkazın altında olmak ile üstünde olmak arasındaki farkı hissetmedim. Yani enkazda eziliyorsunuz ve DUA ediyorsunuz bir el bir kol bir ses diye.
Tabi tedbirleri gözden geçirmekte fayda var. Takdir Allah'tan.
Tabi tedbirleri gözden geçirmekte fayda var. Takdir Allah'tan.
"Söz uçar yazı kalır"
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Allah korusun yok kandoğmuş. En kazın altında kalanlardan değilim. Bir arka sokakta idim bina göçünce enkaza ilk yardım için ilk ulaşan ve üzerine çıkanlardanım demek istedim. Ama o enkazdan 11 gün sonra Muhammed adında bir çocuk çıktı belki hatırlarsınız.kandoğmuş yazdı:sen o zümrüt apartmanının enkazından mı çıkarıldın admin kardeş yeni öğrendim ciddimi büyük geçmiş olsun yaa
"Söz uçar yazı kalır"
-
nightsman
evet ya. korkunc bir gercek.
benim ilk aklima gelen: kimbilir daha kac öyle bina var??
ya betondan deniz kabuklari cikmis. Koca bina 5 dak, nedemek.
bende ayni nightsman gibi herhalde bildigim bilmedigim (o an aklima bilmediklerimde gelir sanirim) bütün dualari ederim.
benim ilk aklima gelen: kimbilir daha kac öyle bina var??
ya betondan deniz kabuklari cikmis. Koca bina 5 dak, nedemek.
bende ayni nightsman gibi herhalde bildigim bilmedigim (o an aklima bilmediklerimde gelir sanirim) bütün dualari ederim.
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.