sevgililer gününe özel

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
MATRAX:)
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

sevgililer gününe özel

Mesaj gönderen MATRAX:) » Çrş Şub 14, 2007 7:45 pm

Resim

bir sevgilimiz yokki sevgililer gününü kutlasak yaw zaten olsada farketmez sevene hergün sevğililer günü ama sevgililer günü illa büne özelse her seven ve sevilenin sevgililer gününü kutlarım son bir sey daha herkez büğünkü gibi özel ve güzel olmak dileğiyle hoş kalın
MUTLU IKEN HERKEZ IYI OLUR ADAM KAVGADA BELLI OLUR[font=Arial Black][/font]

Kullanıcı avatarı
nightsman

Mesaj gönderen nightsman » Çrş Şub 14, 2007 10:03 pm

bana göre böle günler biraz saçma gelio.aslında sölüceklerim herkes içnidir.yani anne baba arkadaş eş dost.bunları sadece özel günlerde hatırlamak gerekmektedir.özel olmayan günlerde hatırlamak aslın da en önemlisidir bana göre. :wink:

Kullanıcı avatarı
nightsman

Mesaj gönderen nightsman » Çrş Şub 14, 2007 10:05 pm

kusura bakmayın mesaj iki kere gitmiş

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Çrş Şub 14, 2007 11:11 pm

nightsman yazdı:kusura bakmayın mesaj iki kere gitmiş
Ben bir mesaja indirdim nightsman :)
"Söz uçar yazı kalır"

Kullanıcı avatarı
nightsman

Mesaj gönderen nightsman » Prş Şub 15, 2007 8:42 pm

sagolasın admin teşekkürler :)

Ayla
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Ayla » Cum Şub 16, 2007 7:51 pm

evet gecelerin adami.

bence bu konuda hem hakli hemde haksiz yanlarin var.
Hakli tarafin biz daha toplum olarak kapisinda geceledigimiz avrupa birliginin para birimine bile bir ad takamamisiz. eru mu, avro mu, yuro mu ne desek sasirmis durumdayken kalkmis taaa bilmem ne tarihinde romalilarin yapmis oldugu bir gelenegi kendi yasantimiza entegre etmisiz ve neyin nesidir neyin fesidir diye arastirmadan kendi tarihi asklarimizi hice sayarak noral birsey mis gibi kutlamaya baslamisiz.
Biliyorum simdi belkide bazilariniz "sevgi beynelmileldir, sevginin Türk'ü türkcesi olmaz" diyeceksiniz peki ozaman bu haksizlik degilmidir bi Karacaoglana, Yunus'a, Mevlana'ya, Ferhat'a, Kerem'e, Vessel'e.....
Neden onlari okuyup onlarin sevgi gölünde bogulmuyoruz?

Onlardan daha öte sevgi, ask mi olurmus?

ama neyse bunlar baya derim mevzular bi dalarsak bir daha zor cikariz.

Haksiz yönüne gelince.
Aslinda senin dedigin dogru sevgiyi illa bir gün mü göstermek gerekir.
Hayir bu seni sadece bu gün düsünüyorum sadece bu gün hatirliyorum degil, olay karsindakine jest yapma imkanidir.
Cok nadirdir öyle kafasina esipte bi güzellik yapan.
ama en azindan senede belli bir iki gün var ozaman bi güzellik yapma inkani bulabilir insanlar.
Öyle bir zamanda yasiyoruzki hayatin hizina kapilmis neredeyse kendimizi unutmusuz ki kaldi karsimizdakini düsünmeye vakit ayiralim.
az da olsu, tarihi baska baska irklara da dayansa bence yilda birkac gün olsun etragimiza bi vakit ayiralim, onlari unutmayalim, geregi olsada olmasada bir sekilde bizim icin degerlerini belirtelim.

Nightsman umarim bu senin yanlis anlamassin bu senin sahsina degildi.
Bu arada sen neden ismin olarak geceadami degilde ingilizcesi nightsman'i sectin :)
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.

Kullanıcı avatarı
esmer_jojuk
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

sembol

Mesaj gönderen esmer_jojuk » Cum Şub 16, 2007 8:27 pm

aslında böyle gunler sembol oldu.ki böyle gunlerde cogu çift kavga ederler hem de sacma bir şey yzunden o da eger erkek kutlamayı unuttuysa ciftler laf dalısına baslar sacma ama gercek.
Ben hayati NEDENSIZ ve TARIFSIZ yasarim,,,,,,

Kullanıcı avatarı
nightsman

Mesaj gönderen nightsman » Cmt Şub 17, 2007 12:15 pm

ayla sölediklerinin bazılarına katılıyorum.insanlar kendi kültürünü bırakıp başka kültürlere merak saçıolar.he merak kötü bişeymi hayır insan merak ederek herşeyi ögrenir.Ama bizim toplumumuz bunu bayagı aşıyor bende dahilim buna yani.hani hzmevlananın bir sözü vardır(yaoldugun gibi görün yada göründügün gibi ol)demiştir.aslında düşünen insana çok faydalı ve mantıklı bi söz.

Kullanıcı avatarı
nightsman

Mesaj gönderen nightsman » Cmt Şub 17, 2007 12:18 pm

son yazmadıgını görmedim kusura bakam nightsman olayını.bulafı aslın da bana bir arkadaş taktı.bir olat oldu onun üzerine 2senedir hep bu nicki kullanıorum msn bile degiştirdim bu nickle açtım.hani bazı insanlar insanlar için degerlidir ya işte oda öle birisi

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön