Bir romana kahraman olsaydınız nasıl bir karakter seçerdiniz
Bir romana kahraman olsaydınız nasıl bir karakter seçerdiniz
Bir romana kahraman olsaydınız nasıl bir karakter seçerdiniz? :?:
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.
-
asilkartal
- Kayıtlı Üye

selam Murat bey,
kusura bakma sana hitab edememisim.
Naci abin kim bilmiyorum ama benim amacim hayal dünyamin nekadar genis oldugu göstermek degil konusula bilecek, tartisila bilicek bir konu acmakti.
Foruma bazen ya siirler yaziliyor yada öylesine okuyup gecilecek seyler ekleniyor. Bende kendimce bir katkim olsun diye yazmistim.
Eger sacma buluyorsa yorum yapmak zorunda degilsin.
Yanitlanmamis okadar konu varki onlara bir cevap bulursun eminim...
iyi günler.
kusura bakma sana hitab edememisim.
Naci abin kim bilmiyorum ama benim amacim hayal dünyamin nekadar genis oldugu göstermek degil konusula bilecek, tartisila bilicek bir konu acmakti.
Foruma bazen ya siirler yaziliyor yada öylesine okuyup gecilecek seyler ekleniyor. Bende kendimce bir katkim olsun diye yazmistim.
Eger sacma buluyorsa yorum yapmak zorunda degilsin.
Yanitlanmamis okadar konu varki onlara bir cevap bulursun eminim...
iyi günler.
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Filmin Adı : Hayat
Hayat adlı bir kısa metrajlı filmde etrafındakilere insanlık namına gerçekleri aktarmaya çalışan bir kul u oynamak isterdim. Ama rolünü sadece oynayan değil her zaman yaşayan bir oyunucu olarak.
"Söz uçar yazı kalır"
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
- GURBETTEN SILAYA
- Kayıtlı Üye

SELAM
SELAMLAR OLSUN HEPİNİZE;
GÜZEL BİR HAYEL OLACAK. BEN HEP İYİ BİR İNSAN OLARAK TANINMIŞIMDIR. HİÇBİR ZAMAN İYİLİĞİMDEN TAVİZ VERMEM. ÇİFT KAREKTERLİ HİÇ OLMAM.
NEYSE HAYELE GELELİM SEVENLERİ KAVUŞTURAN DURMADAN İYİLİKLER İÇİN ÇABA SARFEDEN BİR RÖL ALMAK İSTERİM. SEVENLERİ BİRBİRİNE KAVUŞTURURUM YARDIMA İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDERİM YERİ GELDİĞİNDEDE AĞIR ABİ OLMAYIDA RÖL EDİNEBİLİRİM YANİ. AMA KÖTÜLÜKLER İÇİN OLMAMALI.
GÜZEL BİR HAYEL OLACAK. BEN HEP İYİ BİR İNSAN OLARAK TANINMIŞIMDIR. HİÇBİR ZAMAN İYİLİĞİMDEN TAVİZ VERMEM. ÇİFT KAREKTERLİ HİÇ OLMAM.
NEYSE HAYELE GELELİM SEVENLERİ KAVUŞTURAN DURMADAN İYİLİKLER İÇİN ÇABA SARFEDEN BİR RÖL ALMAK İSTERİM. SEVENLERİ BİRBİRİNE KAVUŞTURURUM YARDIMA İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDERİM YERİ GELDİĞİNDEDE AĞIR ABİ OLMAYIDA RÖL EDİNEBİLİRİM YANİ. AMA KÖTÜLÜKLER İÇİN OLMAMALI.
Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!