''YAŞANMIŞ Bİ OLAY''

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
kandoğmuş
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

''YAŞANMIŞ Bİ OLAY''

Mesaj gönderen kandoğmuş » Sal Oca 02, 2007 12:40 pm

ANLATACAĞIM OLAYDFA KESİNLİKLE YALAN YOKTUR balıkesirde ki bi kız lisesinde yatakhanede kızları gece uyku tutmayınca birbirlerine hikaye anlatmaya başlamışlar güyya şeytan çok eski zaman larda burada yaşayan bi ailenin fertlerine dadanmış ve onların ruhlarına giriyormuş inanışa göre şeytanın ayakları terstir ya o insana doğal olarak şeytan girince ayakları ters dönüyormuş aradan bi kaç saat geçmiş gruptakilerin uykusu gelince herkes yatağına girmiş kızlardan biri afedersiniz acayip sıkışmış tuvalete gidecekmiş ama anlatılanlardan epey korkmuşki korkudan tuvalete gidememiş alt ranzada yatan arkadaşını dürtüp uyandırmış diğer kız anlatılanlardan en çok etkileneniymiş zaten zar zor uyuduğundan kalkmak istememiş ancak arkadaşını ısrar ettiğinden onunla kalkmak zorunda kalmış arkadaşı tuvalete girince tuvaletin önünde beklemeye başlamış diğer kız tuvaletten çıkınca bi tuhaf bakıyormuş bizim bizimki znlatılanların etkisiyle hemen ayaklarına bakmışBide ne görsün ayakları ters dönmüş parmakları arka tarafa bakıyormuş kızcağız çığlık çığlığa kaçmaya başlamış koşarkende ara sıra arkasına bakıyormuş tam bu sırada öğretmen le çarpış mış kız nefes nefese başına gelen leri anlatmış sonunda Hocam inanmıyorum ayakları resmen ters dönmüş demişhoca benim kiler gibi mi yani diyerek ayaklarını göstermiş kız kafasını eğip bakınca öğretmeninde ayaklarını 180 derece döndüğünü görmüşne yapsın kızcağız oracıkta aklını yitirmiş

Ayla
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Ayla » Cum Oca 19, 2007 3:30 am

hmmm.....

peki bunu kim anlatmis????
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.

kandoğmuş
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen kandoğmuş » Cum Oca 19, 2007 7:34 pm

AYLA ÖNCELİKLE MERHABA BEN 1 HFTADIR YOKTUM SORUYU ÖNCEDEN SORMUŞ OLABİLİRSİN AMA OLSUN KAMERA VARMIŞ OKULDA KIZ ÖYLE GÖRÜYOMUŞ AMA KAMERADA GÖRDÜĞÜ KİŞİ GAYET NORMAL MİŞ

Ayla
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Ayla » Cum Oca 19, 2007 7:48 pm

yok yok merak etme sorali cok olmadi.
dün aksam cevaplanmamis mesajlara baktimda orda denk geldim.

yazikkkk

desene pisi pisine gitti kiz.
:wink:
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.

kandoğmuş
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen kandoğmuş » Cmt Oca 20, 2007 2:02 pm

zaten bir şeye kafayı takıp hep onu düşünürsen ister istemez olabiliyomuş böyle garip şeyler

Kullanıcı avatarı
murat_efe
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen murat_efe » Cum Oca 26, 2007 8:50 pm

böle bişey mümkin değil.
en azından bence mümkün değil...
her duyduğumuza inanmasakmı acaba...

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Bence de.

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Cmt Oca 27, 2007 12:35 am

Üniversite hayatı yaşamış ve yurtlarda yatılı kalmış hemen herkesin duyduğu bu söylentiyi bende 93 lü yıllarda duymuştum. Ama bir gençlik muhabbetinden öte gitmeyeceğine sadece ilk duyulduğunda biraz ilginç geleceğini düşündüğüm bu konu sanki tam bir rivayet olsa gerek.
"Söz uçar yazı kalır"

Kullanıcı avatarı
murat_efe
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen murat_efe » Cmt Oca 27, 2007 11:57 am

bu askerliğin acemi birliğinde anlatılan hikayeride hatırlattı bana.

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön