Mesaj
gönderen zeynep » Prş Şub 28, 2008 11:18 pm
Zafer bey,
bu güzel çalışmanızdan ve siteye göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı size cok teşekkür ediyorum. Yeni kuşak Demircili;lerin köyümüz ve köyümüz ınsanına bakış açısı bızler ıçin cok önemli.
Zafer bey size ilginç birsey itiraf edeyim. kendi insalarımızın bulunduğu sohbet ortamlarında: sıteye üye olan,dostuluğu simgeleyen mesaj bırakan,şahsıyetlı insanları duyunca insanlar hayretlerını gizleyemiyorlar. hatta bizden bazıları bölümündeki okumuş biryerlere gelmis insanlarımızı duyunca hayretlerı ikiye katlanıyor.Yurtdışında yaşayan köylülerimizin bircoğunun işadamı olması, kendi işlerini kurmaları artı bulundukları yerde hayırlı işlere vesile olmaları herkesi memnun ediyor.
malum Demircililer birbirinden kopuk yaşadıkları için ilk etapta birbirleine art niyyetli yaklaşıyorlar inanın yakından tanıyınca insanın bakış acısı değişiyor. Ben bazı sahıslara temkinli yaklaşıyordum. büyüklerimizden bizlere aktarılan kulaktan dolma bilgiler varya insan ister istemez biraz geri duruyor.fakat tanıdıkça öyle olmadığını gördüm.
Herkesin herseyi olabilir,insani degerlere sahip olmadığımız müddetce hep bir tarafımız eksik kalacaktır.benim hayata bir bakış açım vardır Hayatta tanıdığım her insan benden üstündür mutlaka herbirinden öğreneceği birsey vardır diye düşünürüm.
Muhabetle kalınız. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.