evet gecelerin adami.
bence bu konuda hem hakli hemde haksiz yanlarin var.
Hakli tarafin biz daha toplum olarak kapisinda geceledigimiz avrupa birliginin para birimine bile bir ad takamamisiz. eru mu, avro mu, yuro mu ne desek sasirmis durumdayken kalkmis taaa bilmem ne tarihinde romalilarin yapmis oldugu bir gelenegi kendi yasantimiza entegre etmisiz ve neyin nesidir neyin fesidir diye arastirmadan kendi tarihi asklarimizi hice sayarak noral birsey mis gibi kutlamaya baslamisiz.
Biliyorum simdi belkide bazilariniz "sevgi beynelmileldir, sevginin Türk'ü türkcesi olmaz" diyeceksiniz peki ozaman bu haksizlik degilmidir bi Karacaoglana, Yunus'a, Mevlana'ya, Ferhat'a, Kerem'e, Vessel'e.....
Neden onlari okuyup onlarin sevgi gölünde bogulmuyoruz?
Onlardan daha öte sevgi, ask mi olurmus?
ama neyse bunlar baya derim mevzular bi dalarsak bir daha zor cikariz.
Haksiz yönüne gelince.
Aslinda senin dedigin dogru sevgiyi illa bir gün mü göstermek gerekir.
Hayir bu seni sadece bu gün düsünüyorum sadece bu gün hatirliyorum degil, olay karsindakine jest yapma imkanidir.
Cok nadirdir öyle kafasina esipte bi güzellik yapan.
ama en azindan senede belli bir iki gün var ozaman bi güzellik yapma inkani bulabilir insanlar.
Öyle bir zamanda yasiyoruzki hayatin hizina kapilmis neredeyse kendimizi unutmusuz ki kaldi karsimizdakini düsünmeye vakit ayiralim.
az da olsu, tarihi baska baska irklara da dayansa bence yilda birkac gün olsun etragimiza bi vakit ayiralim, onlari unutmayalim, geregi olsada olmasada bir sekilde bizim icin degerlerini belirtelim.
Nightsman umarim bu senin yanlis anlamassin bu senin sahsina degildi.
Bu arada sen neden ismin olarak geceadami degilde ingilizcesi nightsman'i sectin :)
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.