Selam arkadaslar,
geldim yine aranizdayim.
sitede söyle bi göz gezdirdim de ooo....
sonbet baya ilerlemis...
yeni yeni katilimlar olmus...
asil kartal pc ye kavusmus... :)
bi moderatörümüz olmus...
Selam, yuvaya döndüm
Selam, yuvaya döndüm
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Yuvaya hoşgeldiniz.
Evet bizdeki değişikliklere sağolsun moderatörümüz geldikten sonra benimde yavaş yavaş daha da kenardan izleme imkanım doğdu ve üye adımı da bazılarına uyarak ad soyad biçimine çevirdim. Hasılı bizden öte sizde durumlar nasıl? Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi bize aktarırsanız seviniriz helbet.
"Söz uçar yazı kalır"
evet zeynep hanim haklisiniz gercekten.
ama neyse bavullari bosalttim artik.
cok degisik bir ülke tayland.
hersey bir arada. aslinda ülkenin cok fakir oldugu söyleniyor ama sehirdeki devasal binalar, son model arabalar ve ultra lüks dösenmis mekanlar bu tezi cürütüyor.
bangkok taylandin baskenti ve cok ama cok kalabalik bir yer (bunaltici).
sehirin büyüklügüne en iyi istanbulun en az 10 kati diyerek anlatmaya calisiyim. artik siz düsünün.
tasit araclarinin cok olmasi sehir icindeki havayi baya bir kirletiyor, düsünün sürekli disarida olan yerliler cigerlerini korumak icin burnunu ve agzini kapatacak agizlik kullaniyorlar.
nekadar yeni yapilanma olursa olsun, sehirmerkezi nekadar betonlasmis olsada fazla degil sadece 20 dakikalik bir yol sonrasi ülkenin asil tarihini, inancini anlatan yipilar insanlarin yüzüne gülümsüyor.
tapinaklar, tempeller, onlara has insaa stili, princ tarlalari...
yerliler turistlere cok sicak yaklasiyor.
yemeklerinden hoslanip hoslanmamak biraz damak tadiniza kalmis birsey ama oda sorun degil internasyonal mutfak bulmak zor degil. her adim basi envai cesit zevke hitap edecek lokantalarla dolu.
fazla degil sadece üc gün kaldin baskentte sonra daha cok adalari gezdim.
iste oralar gercekten görülmeye deger.
35 derece sicaklik... piril piril deniz... muhtesem.
anliycaniz ben bu kisin ordasinda kapkara oldum.
birsey degil tatil insanlarin aklina gelmiyor ve sokakta beni solaryum kurbani saniyorlar.
henüz firsatim olmadi ama en kisa zamanda size bir sekilde karma bir kac resim yolliycam. tek tek gecmeye kalkarsam cok olur.
heee unutmadan yüzlerce balikla beraber yüzdüm, file bindim, timsah shovu izledim, birebir leoparlala karsikarsiya kaldim. insani büyüleyen ve yaradanin yarattigi güzellikleri selaleler denizin ortasinda muhtesem adalar, karadan millerle uzakta denizin ortasinda su yüksekliginin sadece belinize kadar geldigi yerlerde yani denizde gezdim.
simdilik bu kadar yeter.
her yaptigimi anlatmaya kalsam sizleri biktiririm.
görüsmek üzere
muhabbetle kalin.
ama yinede hicbir yer vatanimi tutmuyor...
ama neyse bavullari bosalttim artik.
cok degisik bir ülke tayland.
hersey bir arada. aslinda ülkenin cok fakir oldugu söyleniyor ama sehirdeki devasal binalar, son model arabalar ve ultra lüks dösenmis mekanlar bu tezi cürütüyor.
bangkok taylandin baskenti ve cok ama cok kalabalik bir yer (bunaltici).
sehirin büyüklügüne en iyi istanbulun en az 10 kati diyerek anlatmaya calisiyim. artik siz düsünün.
tasit araclarinin cok olmasi sehir icindeki havayi baya bir kirletiyor, düsünün sürekli disarida olan yerliler cigerlerini korumak icin burnunu ve agzini kapatacak agizlik kullaniyorlar.
nekadar yeni yapilanma olursa olsun, sehirmerkezi nekadar betonlasmis olsada fazla degil sadece 20 dakikalik bir yol sonrasi ülkenin asil tarihini, inancini anlatan yipilar insanlarin yüzüne gülümsüyor.
tapinaklar, tempeller, onlara has insaa stili, princ tarlalari...
yerliler turistlere cok sicak yaklasiyor.
yemeklerinden hoslanip hoslanmamak biraz damak tadiniza kalmis birsey ama oda sorun degil internasyonal mutfak bulmak zor degil. her adim basi envai cesit zevke hitap edecek lokantalarla dolu.
fazla degil sadece üc gün kaldin baskentte sonra daha cok adalari gezdim.
iste oralar gercekten görülmeye deger.
35 derece sicaklik... piril piril deniz... muhtesem.
anliycaniz ben bu kisin ordasinda kapkara oldum.
birsey degil tatil insanlarin aklina gelmiyor ve sokakta beni solaryum kurbani saniyorlar.
henüz firsatim olmadi ama en kisa zamanda size bir sekilde karma bir kac resim yolliycam. tek tek gecmeye kalkarsam cok olur.
heee unutmadan yüzlerce balikla beraber yüzdüm, file bindim, timsah shovu izledim, birebir leoparlala karsikarsiya kaldim. insani büyüleyen ve yaradanin yarattigi güzellikleri selaleler denizin ortasinda muhtesem adalar, karadan millerle uzakta denizin ortasinda su yüksekliginin sadece belinize kadar geldigi yerlerde yani denizde gezdim.
simdilik bu kadar yeter.
her yaptigimi anlatmaya kalsam sizleri biktiririm.
görüsmek üzere
muhabbetle kalin.
ama yinede hicbir yer vatanimi tutmuyor...
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.