gönderen zeynep » Cum Kas 07, 2008 12:03 pm
Sefa bey,
Öncelikle EDİNGEN Cami'nin faaliyetleri ve gidişatı hakkında bizleri bilgilendirdiğiniz için size ve yönetiminize canı gönülden teşekkür ederim.
Sayın MİDİLLİ hocamız' da teşekkür ederim. Fotografaları bizlere illetiği için.Kendilerinden ALLAH razı ve memnun olsun.
Ordaki iki fotograf çok anlamlı toplumsal mesaj vermesi ve bilinçlenmesi açısından .Okul öncesi coçuklarımızın camii ziyaret etmesi her yönüyle sevindirici bir olay ( önemini İnş. yönetimdeki arkadaşlar ve Hocamız Sayın MİDİİLİ detaylı olarak bizlerle paylaşırlar. Her iki tarafta kendi persvektifinden açıklama yaparsa daha anlamlı ve anlaşılır olur diye düşünüyorum.) ikinci foto ise çok manidar dilleri,dinleri kültürleri ayrı olan insanların bir araya gelmesi karşılıklı konuşarak birbirlerini tanıma çabası içine girmeleri. Malum Avrupada yabancılara karşı önyargı var. Ancak bu tür Sosyal-kültürel etkinliklere katılarak ve davet ederek, yabancılar üzerindeki önyargı tamamen giderilmesede aza iner.
EDİNGEN DİTİP CAMİ 'nin görkemli bir açılışı olacağını hayal edebiliyorum. Mutlaka en küçük ayrıntıları bile dikkate alacağınızdan eminim. Tavandan tabana kadar bugüne kadar maddi ve manevi emeği geçen istisnasız herkesie davetiye göndereceğinizden zerre kadar endişe bile etmiyorum.
Şahsım adına davetinizi büyük bir memnuniyetle kabul ediyorum. Lakin işlerimin yoğunluğundan dolayı o tarihlerde orda olma mümkün değil. Kendimiz olmasakta gönlümüz sizlerle olacak.
Saygılar.
Zeynep Özdemir.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.