esmer_jojuk yazdı:zeynep able demiski:
Kanaatimce oylarını herhalde akraba,ahbablık ve para karşılığı satın almayacaklar.Bilgi ve birikimlerine dayanarak,kendilerini en iyi şekilde ifade etme yöntemine başvuracaklarını temenni ediyorum.
zeynep abla ne yazik ki simdiye kadar demircili kasabasinda yapilan iki belediye baskanligi seciminde de nedense genel de (hariciciler olmak uzere) akraba,ahbablik ve para karsiliginda yapilmisti ama temmennigimiz bu dusuncelerin degismesi ve yapilan isin ne kadar onem tasidiginin farkina varilmasindan yanayim.oy kullanmak duygusaligi one degil mantigi one cikarmalidir ama isterim ki sizin dediiginiz gibi olsun yani kendilerini ifade etme yontemine basvurmalari.
ve son olarak diyorum ki;"bana dokunmayan yilan bin yasasin" dusuncesinden kurtulmamiz.
Azıcık hakka inanan ve inanmakla kalmayıp her yerde her zaman hakkın gerektiği gibi davrananların derdi olması gereken ZİHNİYET DEĞİŞİMİ için, sizin gibi gençlerin ve kafasındaki doğru düşünceleri ve kalbindeki güzel niyetlerle harmanlayıp aksiyona geçirecek insanlara ihtiyaç var. Bu süreç ve sabır isteyen bir iş ama bizde işte bu ekranlarda hep birlikte bunun peşindeyiz.
Menfaatleri uğruna şerefini satanlara, göstermelik boş işler içinde olup insanlarımızı salak yerine koyanlara, sağ gösterip sol palavralar atanlara, kıyıda köşede halaaaa dedikodu yapan insan görünümlü gıybet insancıklarına, bir gün sakal bırakıp öbür gün şekil bıyık kıvıranlara, beyaza pis, pisliğe "BU EYİ BU" diyenlere, aynı zamanda bu mesajda ifade edileni anlayıpta anlamazdan gelip "eeeh adam sende" diyenlere "yazıklar olsun"...
Erkan Bey'e , Zeynep Hanım'a, esmer_jojuk'a ve bu kişiler gibi aklı bir gönlü bir, "bu forumda bu dairede olan olmayan müspet niyetli ve aklı başında hemşehrilerimize" sonsuz teşekkürler. Hakka hak, yanlışa yanlış demekten ödün vermedikleri için. Sizler olmasanız bizim ve bu sayfaların buralarda ne işi ola ki...
Mevla hakkı hak bilip hakdan ayrılmayan, batılı batıl bilip batıldan uzak duranlarımızın sayısını arttırsın inşallah.
NOT: Nereden çıktı bu mesaj diyen tüm herkesten memleketimizle ilgili önemli olan bu konu başlığı ile sert olduğunun farkında olduğum mesajımın ne ifade etmek istediğini düşünmelerini ve mutlaka YORUMLAMALARINI rica ediyorum...