gönderen GURBETTEN SILAYA » Cmt Mar 28, 2009 9:36 am
Merhabalar Arkadaşlar ;
Son bırakılan mesajları okudum açıkcası '' SELAMLAR '' arkadasıma açık sözlülüğünde dolayı teşekkür ederim adınızıda yazsaydınız daha güzel olacaktı ya neyse siz bilirsiniz. Bunları ben yazmış olsaydım bana taraf tuttuğumu söyleyeceklerdi. Bu arada Şahin ALTUN benim amcamdır. Ben hiç bir zaman taraf tutmadım. Ben hep kasabam için hayırlısı dedim. Ama görüyoruz ki iki dönemdir kasabamız için pek hayırlı bişey olmadı. Hep geride kalan biz olduk. Yinede aynı şeylerin olacağını düşünüyorum. Çünkü kasabamızda zihniyet hep aynı onun busu bunun şusu deyip yine yanlışların arkasındadırlar. Arkadaşım geçmiş geçmiştir. Seçimler gelecek içindir. Gelecek de bizim pusulaya vuracağımız damgaların ucundadır. Bu sadece kasabamız için değil Türkiyemiz güzel yurdumuz eşsiz vatanımız içinde geçerlidir. Şimdi SELAMLAR arkadaşım ne yapacağız elbetteki yenilik için hareket etmek lazım bunlar senin demenle benim dememle olurmu.
Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!