WEB CAM FACİALARI.....
salih geçen fotoshopla yaptığın resmi göstermek istmyrm benim foto yanında uçurum karşıda sen biliosun ustasın bu işte metin aynen şöyle eksiksiz yazıyorum biliorum aramızda uçurumlar var helin ama aşığım kimseyi görmüyor gözlerim tuşları bile yazamıyorum ellerim titriyo birde salihin sonundaki h harfine helin s harfine de seviyorum yazmış üzülüyorum bu çocuğun haline:roll: :roll:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
helinn yazdı:salih geçen fotoshopla yaptığın resmi göstermek istmyrm benim foto yanında uçurum karşıda sen biliosun ustasın bu işte metin aynen şöyle eksiksiz yazıyorum biliorum aramızda uçurumlar var helin ama aşığım kimseyi görmüyor gözlerim tuşları bile yazamıyorum ellerim titriyo birde salihin sonundaki h harfine helin s harfine de seviyorum yazmış üzülüyorum bu çocuğun haline:roll: :roll:
görmeden inanmam ispat et göster hadi güselim göster o resmi ok dicem....
ama sakın yok sildim yok şöle oldu yok böle oldu die bahane yaratma.......
hade bekliyom resmi..... :twisted: :twisted: :twisted:
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...
ama seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyo zan altında kalıyorum hem sen msn de ltfn helin böle bişey yaparsan mahvolurum diosun hemde fotoyu göster diosun hem sen demedinmi ailenden birileri görür falan sana zarar gelmesini istemem ltfn sil die olmuo ki böle ama sözünde dur salih :lol: :lol: :lol: :lol:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
SENİNLE ARAMIZDAKİ ABİ KARDEŞ İLİŞKİSİ DEĞİLDİ
SEN AŞIK OLANDIN, BENDE AŞIK EDEN GEÇEKLER ACI BİLİYORUM AMA NAPALIM Kİ GERÇEK BU VE SEN BANA AŞIKSIN....
YALAN DİYOSUN BURDA YALANLAYA BİLİRSİN AMA YA KALBİNE :D ......
ALLAHIM NAPMIŞIM BEN Bİ KIZA NASIL BU KADAR ÜMİT VERMİŞİM.... :( :( :(
SEN AŞIK OLANDIN, BENDE AŞIK EDEN GEÇEKLER ACI BİLİYORUM AMA NAPALIM Kİ GERÇEK BU VE SEN BANA AŞIKSIN....
YALAN DİYOSUN BURDA YALANLAYA BİLİRSİN AMA YA KALBİNE :D ......
ALLAHIM NAPMIŞIM BEN Bİ KIZA NASIL BU KADAR ÜMİT VERMİŞİM.... :( :( :(
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
HELİN YAPMA GÖZ GÖRE GÖRE YALAN KONUŞMA...helinn yazdı:yok yok vazgeçtim sen oyuncu ol baya iş var sende benim başım bağlı benim sahibim var şeker sen bana üçüncü insan olmayı kabul ettiğini söledin ama ben yapamam biliorum aşık olunca gözü bişey görmez insanların ama üzgünüm :shock: :shock: :shock: :shock:
BANA AŞKINI HERKES BİLİYO ARTIK SEN DE BÖLE UCUZ OYUN OYNAYIP KENDİNİ ÜSTE ÇIKARMA.....
Nİ ŞİMDİYE KADAR DEMEDİNDE BN RESMİ İSTEYİNCE BÖLE YAPIYOSUN...
HEM UNUTMA BANA AŞIK OLAN SENSİN BEN SANA ASLA AŞIĞIM SANA DEMEDİM....
VE DEMİCEMİDE BİLİYOSUN....
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
helinn yazdı:ayy neolur de salih sonra intihar falan edersem aşkından dolayı pişman olursun bak gözüm açık gider :oops: :oops: :oops:
ETMEM EDEMEM OLMAS.....
BEN SENİN BİLDİĞİN HER KIZIN PEŞİNDEN KOŞAN TİPLERDEN DEĞİLİM....
HERŞEYİN YERİ VE ZAMANI VAR :) :) :)
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
helinn yazdı:hatırladığım kadarıyla adın player boys değil de salih ti emme neyse :lol: :lol: :lol:
EWET DOĞRU AMA HERKES BENİ BÖLE TANIO YANİ BUDA Bİ NEVİ BENİM ADIM BAŞVURDUM NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE TALEBİM İŞLEME ALINDI YANİ ÇOK YAKINDA ADIM BU OLJAK :twisted: :twisted: :twisted:
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
zeynep yazdı:Ikaz ediyorum!!!
Arkadaslar hernekadar sakada yapmis olsaniz, ASK ve MESK islerinin sakasi olmaz yanlis anlasilmalara sebebiyet verir.
kizmayacaginizi ümit ediyorum.
KONUNUN BAŞLIĞI
MİZAH, EĞLENCE, KOMEDİ, FIKRA vb. KONULAR :)
Dipnot: Salihcim ve helincim çok teşekkür ederim :roll:
En son ByUkaLa tarafından Prş Haz 07, 2007 9:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
BAK NE GÜZEL YAZMIŞSIN "ŞAKA" EĞER BUNUN ŞAKA OLDUĞUNU ANLAMAYACAK KADAR CAHİL İNSAN VARSA ORASI BENİ İLGİLENDİRMEZ.....zeynep yazdı:Ikaz ediyorum!!!
Arkadaslar hernekadar sakada yapmis olsaniz, ASK ve MESK islerinin sakasi olmaz yanlis anlasilmalara sebebiyet verir.
kizmayacaginizi ümit ediyorum.
BENDE O KADAR SALAĞIMYA KIZDAN HOŞLANSAM KÖYLÜLERİMİN İÇİNDE YAZICAM SANKİ........
KALDI Kİ BEN VE HELİN ARKADAŞIMIZ BURDA İNSANLARI EĞLENDİRMEK İÇİN BİŞEYLER YAZDIK.....
BEN BU SİTEYE GELDİĞİMDEN BERİ KONU AÇIYORUM "NE GEREK VARDI BU KONU ZATEN ŞURDA VAR"...... "ŞAKA YAPIYORUZ BU KADAR CİDDİ ŞEYLE ŞAKA OLMAZ DİYOSUNUZ"....
BEN BURAYA GELELİ GELELİ 10 GÜN OLDU VE YAPTIĞIM YORUMLARA VE AÇTIĞIM KONULARA BAKIN HİÇ BOŞ BİŞEY YAZMIŞMIYIM VE YORUM YAPMIŞMIYIM.....
:!: :!: :!: :!: :!: :!: HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.....ALLAHA EMANET OLUN............ :!: :!: :!: :!: :!: :!:
bakin arkadaslar sizleri ciddiye alarak,kendinize özgüveninizin olduguna inanarak en önemliside forumdan sizleri takip ettigim kadariyla elestiriye acik oldugunuzu düsünerekten böyle bir yorum yaptim. özelliklede SAKA yapmis oldugunuzu vurguladim.
simdi soruyorum sizlere yetiskin muamelesimi yoksa cocuk muamalesimi yapayim.
birde elestirmek sizce hangi anlamda olmali, positivmi? negatifmi?
simdi soruyorum sizlere yetiskin muamelesimi yoksa cocuk muamalesimi yapayim.
birde elestirmek sizce hangi anlamda olmali, positivmi? negatifmi?
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
YAŞTA BÜYÜKSÜN BENDE ONA GÖRE CEVAP VERDİM BU BİR.......
HEM ŞAKA DİYOSUN HEM YANLIŞ ANLAŞILMASIN DİYOSU BU İKİ...
ŞAKA NASIL YANLIŞ ANLAŞIYO BU ÜÇ......
BEN O KADAR SALAK DEĞİLİM KÖYLÜLERİMİN İÇİNDE Bİ KIZA KUR YAPAYIM YADA AŞKIMI İLAN EDEYİM BU DÖRT.....
BİZE İSTEDİĞİN TARZDA MUAMELE YAPMAK İSTİYOSAN BUYUR YAP BU DA BEŞ.....
NE SEN DEDİN DİYE YETİŞKİN NEDE SEN DEDİN DİYE ÇOCUK OLURUM.....
ELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIM.......
AMA ŞAKA OLAN BİŞEYİ GERÇEK GİBİ LANSE EDİLMESİ HOŞUMADA GİTMEZ
İNSAN NEYSE ODUR......
SAYGILAR
HEM ŞAKA DİYOSUN HEM YANLIŞ ANLAŞILMASIN DİYOSU BU İKİ...
ŞAKA NASIL YANLIŞ ANLAŞIYO BU ÜÇ......
BEN O KADAR SALAK DEĞİLİM KÖYLÜLERİMİN İÇİNDE Bİ KIZA KUR YAPAYIM YADA AŞKIMI İLAN EDEYİM BU DÖRT.....
BİZE İSTEDİĞİN TARZDA MUAMELE YAPMAK İSTİYOSAN BUYUR YAP BU DA BEŞ.....
NE SEN DEDİN DİYE YETİŞKİN NEDE SEN DEDİN DİYE ÇOCUK OLURUM.....
ELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIM.......
AMA ŞAKA OLAN BİŞEYİ GERÇEK GİBİ LANSE EDİLMESİ HOŞUMADA GİTMEZ
İNSAN NEYSE ODUR......
SAYGILAR
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
helinn yazdı:bu yazışmalar tabi ki şaka ve ben salihe takıldım bunun böle uzatılması yanlış bence neyse herkes düşüncesini söylemekte özgür :!: :evil:
HELİN TAKMA GÜZEL ARKADAŞIM KAFANA SEN.....
ŞAKA OLDUĞUNU ANLAMAYAN VARSA BUYURSUN NASIL İSTİYOSA ÖLE ANLASIN.......
KİMSEYE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ......
ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ........
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Sanal ve gerçek...
Bu konu başlığı altında mesaj bırakanları bir odada toplasak. Aynı konuyu ilk açan kişi açsa. Cevaplaşmalar bu başlık altındaki gibi karmaşık ve anlamsız olur mu? Olmaz. Çünkü bazılarınızı buradaki mesajlarını olduğu gibi ifade eder bazılarını edemez. Ama sanal ortamda şahsen tanımadığımız kişilerle sanki 40 yıllık tanışıyormuşuz gibi rahatça yazışıyoruz. Benim bu başlık altındaki tüm üyelerden istediğim biraz daha gerçekçi olalım. Mizah sadece güldüren ya da iki kişi arasında özel hayat şakalarını içeren bir şey midir? Yoksa bunlar mizah değil bazı okuyucular tarafında gerçek algılanabilecek şeyler midir. İkisi de değildir. Mizah karşıdakini (forumda okuyanı) en azından tebessüm ettirecek nitelikdeki canladırmadır. Herkes tebessüm etmeyebilirde. Forumdaki bir çok üyenin bir mesajı okuduğunda ilk okuduğu gibi algılayıp hemen agresif cevap yazması forumun işlerliğini ve amacını çok saptırıyor. Yani bir ifadeyi yazılı olarak karşı tarafa müspet niyetle ifade eden kişi bu cümleyi menfi algılayabilir ve sonrasında da kıtsal gereksiz mesajlaşmalar. Bunun çözümü olumlu yaklaşımdır. Eleştiri olumluda yapılabilir. Ben bundan sonra mizah altında bırakılan tüm mesajların okuyucuları en azından tebessüm ettirecek özel değil genel mesajlar olmasını diliyorum. Şimdi PlayerBoys "abi onlar özel mesajlar değil şakacık özel mesajlar" dediğini duyar gibiyim. Anladım kardeşim tamam da sadece o mesajı yazdığın kişiyi tebessüm ettiriyorsa şaka dahi olsa forum içinde özelmiş gibi duruyor. Zeynep Hanım hiç birinizi üzmek istemeyen, hepinize olumlu yaklaşan bir insan. Onun hem sanalda hem gerçek hayattaki varlığı hepimizi için faydalı ve olumludur arakdaşlar.
"Söz uçar yazı kalır"
VAYYYY
VAYYYYY MUHABBETE BAK NE GÜZEL GEÇ KALMIŞIZ DESENE :D :D MUHABBETE KATILMAYA TABİ