AKıLLı ŞöFöR

Mizah eğlence ve fıkra gibi okuyucuları en azından tebessüm ettirecek mesajlarınızı bu bölümde paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
nefretim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

AKıLLı ŞöFöR

Mesaj gönderen nefretim » Pzr Tem 29, 2007 7:01 pm

ünlü bir cerrah bir çok yerde konferanslar vermişti. Bu konferanslara özel şoförün kullandığı bir otoyla gidiyordu. O konferans verirken şoför de dinleyiciler arasında oturarak onu dinlerdi. Bir gün yine bir yere konferansa gidiyorlardı. Bir aralık şoför,
'-sayın cerrah dedi, sizi o kadar uzun zamandır defalarca dinledim ki artık yapacağınız konuşmayı kelimesi kelimesine biliyorum.' Yaşlı adam pası almıştı.

cerrah Pekala,' dedi, 'şimdi gitmekte olduğumuz yerde beni tanımazlar. Palto ve şapkalarımızı değişelim ve sen konuş.'
Şoför konuştu. Gerçekten de dersini iyi çalışmıştı. Biri çıkıp da daha önceki konferanslarda sorulmamış bir soru soruncaya kadar sorular kısmını bile başarıyla götürüyordu. Yine de bozuntuya vermedi:

şoför kendinden emin soruyu soran kişiye dönerek Böyle basit bir şeyi sormanız gerçekten çok garip,' dedi, 'böyle basit soruları şöförüm bile bilir şimdi arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve size cevap vermesini söyleyeceğim.

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Pzt Tem 30, 2007 1:57 am

Akil gibi bir nimet verdim size diyor. o zaman bizlere güzel yerlerde kullanmak düsüyor degilmi?

güzel paylasimin icin teskr. ederim.

Muhabbetle kalin :D
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

“MİZAH, EĞLENCE, KOMEDİ, FIKRA vb KONULAR” sayfasına dön