aşk

Mizah eğlence ve fıkra gibi okuyucuları en azından tebessüm ettirecek mesajlarınızı bu bölümde paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
helinn
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

aşk

Mesaj gönderen helinn » Çrş Haz 13, 2007 3:26 pm

Herkesin icinde sabırlı bir tohum gibi kendi kozasında saklı duran bir aşk yatar, bir gün bir günes parlar, bir yağmur düşer ve tohumun çatlayıp çicekler açtığını, ruhumuzun rengarenk bir agac gibi rüzgarlarla dansettigini görürsünüz.
Sonra(...) O rüzgarlarla danseden çiçekler, bazen manasız kaprislerle, yanlış anlamalarla, hoyrat fırtınalarla örselenip, yeniden insan ruhuna dökülür ve bu kez acının tohumları olur aşkın çiçekleri. Zakkum yeşili çiçekler halinde büyüyüp, içinizi yakıp kavurur. Aşka lanet eder, unutmaya çalışır, acıyı öldürebilmek için aşkıda öldürmeye uğraşırsınız. Ve unuttukca bir şeyler eksilir sizden. Acıdan kurtulabilmek için eksilmeye bile razı gelirsiniz(...) zamanla, hayatın geniş bir bahçe olduğunu, yalnızca sevincin yada yalnızca acının çiçeklerini değil, kaçınılmaz olarak hepsini birden içinde barındırdığını, çiçeklerin bir kısmından vazgecmenin bahçenin bütününden vazgeçmek olduğunu anlar, bahçeyi bütünüyle seversiniz...

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Prş Haz 14, 2007 9:53 am

HeLin yazdı:Herkesin icinde sabırlı bir tohum gibi kendi kozasında saklı duran bir aşk yatar.

Bana göre AŞK diye birşey yok (şahsım adına) bir kişi tarafından uydurulmuş bir kelime ve sürüp gelmiş bu zamana kadar, zaten bu kelime pek öncelerden kalma değil daha yeni, ben aşk kelimesi yerine, sevdayı kullanırım (sevdalandım, sevdalım, sevda vb.), neden kullandığımı bende bilmiyorum en azından eski bir kelime :) duygusal söylentilere, duygusal ifadelere yakışan bir kelime :)

SaygıLar... 8)

Kullanıcı avatarı
salih.cinar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salih.cinar » Prş Haz 14, 2007 11:47 am

ByUkaLa yazdı:
HeLin yazdı:Herkesin icinde sabırlı bir tohum gibi kendi kozasında saklı duran bir aşk yatar.

Bana göre AŞK diye birşey yok (şahsım adına) bir kişi tarafından uydurulmuş bir kelime ve sürüp gelmiş bu zamana kadar, zaten bu kelime pek öncelerden kalma değil daha yeni, ben aşk kelimesi yerine, sevdayı kullanırım (sevdalandım, sevdalım, sevda vb.), neden kullandığımı bende bilmiyorum en azından eski bir kelime :) duygusal söylentilere, duygusal ifadelere yakışan bir kelime :)

SaygıLar... 8)
BENDE UĞURA KATILIYORUM...AŞK LAFI ARTIK ÇOK YALAN VE YAPMA GELİYO...ÇÜNKÜ İNSANLAR HER GÖRDÜĞÜ GÜZELLİĞE AŞIK OLUR...AMA SEVDA ANLAM OLARAK ÇOK FARKLI....BİR KİŞİYE DUYULAN EN KARA VE EN İÇTEN DUYGUDUR...SEVGİNİN EN YOĞUNLAŞMIŞ HALİDİR...
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...

Kullanıcı avatarı
helinn
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen helinn » Prş Haz 14, 2007 5:12 pm

vayy bak bende beğendim bu düşüncenizi çünkü belkide geçmişteki sevdayı kirleten insanların uydurmasıdır aşk yoksa neden iki gün önce aşık olduğunuz insanı silip atabilesiniz aşk sevdanın alt katmanıdır ya da

Kullanıcı avatarı
salih.cinar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salih.cinar » Prş Haz 14, 2007 7:27 pm

helinn yazdı:vayy bak bende beğendim bu düşüncenizi çünkü belkide geçmişteki sevdayı kirleten insanların uydurmasıdır aşk yoksa neden iki gün önce aşık olduğunuz insanı silip atabilesiniz aşk sevdanın alt katmanıdır ya da
EWET SENDE HAKLISIN HELİNCİK.... :twisted: :twisted: :twisted:
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...

“MİZAH, EĞLENCE, KOMEDİ, FIKRA vb KONULAR” sayfasına dön