ertugrul ve cicek ciftimizin ilahili dügününden o güzel ilahiler

Yeni doğan Demircili'liler, öbür dünyaya gidenlerimiz, nişanlar, tedavi için hastanede yatanlarımız, düğünlerimiz vb duyurularımız ve üye doğum günü kutlama mesajları bu başlık altında yayınlanacaktır.
EM-re
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

ertugrul ve cicek ciftimizin ilahili dügününden o güzel ilahiler

Mesaj gönderen EM-re » Cum Ara 12, 2008 11:52 pm

http://www.youtube.com/watch?v=bLp9LZ--ts4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bLp9LZ--ts4[/youtube]

cekebildigim kadar cektim bence cok güzel ve kalabalık bir dügün oldu

ciftimize mutluluklar

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Cmt Ara 13, 2008 12:32 am

sevgili emre

Fotları göremiyorum. birde düğün sahiplarinin rızası varmı. onlardan izin aldınmı sonra gönüllerini kırmayalım kardeş :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

EM-re
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen EM-re » Pzr Ara 14, 2008 4:33 pm

merak etmeyin abla sadece erkekler var bu bölümde hem ne güzel işte ilahili bir düğün görme fırsatımız oldu eger normalde göremiyosanız ktunnelden giripte bakabilirsiniz
Söz; agizdan cikincaya kadar senin esirin, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisin...!

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Pzr Ara 14, 2008 9:29 pm

Emre,

teşekkür ederim. Fotoları izlemek için hangi yolu takip edeğim.Krokisini çizermisin :) (ktunnelden )hangi tunelden anladım :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

EM-re
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen EM-re » Pzr Ara 14, 2008 11:06 pm

abla www.ktunnel.com a giriyosunuz mause assa cekip begin browsing yazar ona tıklıyosunuz youtube girince o boşlugada pprofosYONELL yazarsanım benim sayfama girceksiniz zaten orda ilahili dügün (tokatlilar) diye yazar sen yaparsın be abla :D hadi kolay gele

“VEFATLARIMIZ, YENİ DOĞANLARIMIZ, HASTALARIMIZ ve DİĞER DUYURULAR” sayfasına dön