[font=Arial Black]Mor ve Ötesi Eurovision'da 7. Oldu
Sırbistan’nın başkenti Belgrad’da yapılan 53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi "Deli" adlı şarkıyla temsil eden Mor ve Ötesi, 7. oldu. Yarışmayı Rusya kazandı.
Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinciliği Rusya kazandı.
Dima Bilan’ın seslendirdiği "Believe" adlı şarkıyla 272 puan toplayarak ilk sırada yer alan Rusya’yı, 230 puanla Ukrayna, onu da 218 puanla Yunanistan izledi.
Yarışmaya "Deli" adlı parçayla katılan Mor ve Ötesi grubu, 7. oldu.
Helsinki’de geçen yıl yapılan yarışmasında birinci olan Sırbistan’ı "Molitva" adlı şarkısıyla temsil eden Marija Serifoviç, 53. Eurovision Şarkı Yarışması’nın açılışını yaptı.
Sırp televizyonu RTS’nin yönetimi altında yayınlanan 53. Eurovision Şarkı Yarışmasının finali, Avrupa’nın yanısıra ABD, Güney Amerika, Kuzey Afrika, Avustralya ve Japonya’dan da izlendi.
tebrikler....pek sevindirici olmadı ama yinede tebrikler diyorum...
[/font]
Mor ve Ötesi Eurovision'da 7. Oldu
-
- Kayıtlı Üye
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi
Inanin aslinda kacinci olduklaiyla falan ilgilenmiyorum,sadece bizim oy verdiklerimizle,bize oy verenleri biraz irdelemenizi isterim.
Oy vermiyenler;
Yunanistan, Estonya, Letonya, Sırbistan, İsrail, Kıbrıs, Moldova,
İzlanda, Portekiz, Andorya, Polonya, Slovenya, Ermenistan,
Çek Cumhuriyeti, İspanya, Malta, İrlanda, Hırvatistan,
İsveç, Litvanya, Karadağ.
Her firsatta yunanistan,israil,ermenistan,kibris yalakalagi yapanlara duyurulur.
Ha birde veripte alamadigimizda oldu,yani yalakalik ordada devam etti:
Türkiye'ye hiç oy vermeyen Yunanistan'a ise bizden 7 puan gitti.
Aynı şekilde 8 puan verdiğimiz Ermenistan'dan hiç puan alamadık.
Oy vermiyenler;
Her firsatta yunanistan,israil,ermenistan,kibris yalakalagi yapanlara duyurulur.
- iskesurlu60
- Destekleyen
- mehtap25_60
- Aktif üye
- İletişim:
[font=Comic Sans MS]yani başka söze ne hacet....iskesürlü60 yazdı:TÜRK ÜN ,TÜRK DEN BAŞKA DOSTU YOK...
bide şu var bence oylama sistemi böyle olmamalı herkez kendi ülkesine puan verebilmeli msj atabilmeli...
ozaman görsünler türkün gücünü....böyle ülkeler arası paslaşmalar falan... :shock: :x [/font]

katılıyorum ugur beyUgur Ozdemir yazdı:Inanin aslinda kacinci olduklaiyla falan ilgilenmiyorum,sadece bizim oy verdiklerimizle,bize oy verenleri biraz irdelemenizi isterim.
Oy vermiyenler;
yemin ederim şu ermenistana yunanistana o verdikya kafayı yedim çıldırdım bu kadar adi bi jüri olurmu ya yazık vallahi yazıklar olsun halede yalamaya devam ediyolar allah belalarını versin halede sinirliyim
Söz; agizdan cikincaya kadar senin esirin, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisin...!