Asagida bu fikiri yollayan hocamiza cok tesekkurler. Herkesin ivedilikle bu degisikligi yapmasini oneriyorum.
Saygilarimla
---------------------------------------------------------------------
Google'da "Armenian Genocide" (ermeni soykirimi) yazdigimizda ilk
100 sayfa tamamiyla uydurma ermeni iddialarini anlatan sitelerindir.
Ve de bunlarin tümü ermeni siteleridir!!!! Bu siralama, sitelerin her gün girilme orani ile yapilir. Bizim tezimizi anlatan asagi sıralardaki siteleri yukari tasimanin tek yolu bu sitelere Girmektir. Lütfen bizim tezimizi anlatan sitelere her gun en az bir kere tiklayin.
Bunun en kolay yolu bu siteleri acilis sayfamiz yapmaktir. Ornegin asagidaki siteyi acilis sayfaniz yapin. Ulkenize destek vermek bu kadar kolay!!! Hadi hemen simdi!!!
Yapılışı :
Baslat'tan denetim masasina girin, internet seceneklerini tiklayin. Giris sayfasi yazan yerin altindaki adres yerine,
asagidaki adresi yazin ya da yapistirin.
http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/index.html
ve lutfen bu siteyi baskalarina da gonderin. Ulkemiz icin bu kadarini yapabiliriz!!!! saniyorum..Ve bu sitenin 5 bin acilis sayfasiyla Google'da ermeni sorununu aramanin ilk maddesi haline getirilebilmesi isten bile degildir...
Professor Tevfik Dalgic
University of Texas-Dallas
School of Management
Richardson, 75083, Texas, USA
972-883 2770
214-212 4343
972-883 6521
Ermeni Sorunu ile ilgili...
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Ermeni Sorunu ile ilgili...
"Söz uçar yazı kalır"
öncelikle böyle önemli bir meseleyi siteye tasidigin icin sahsim adina teskr. ediyorum.
Su son dönemlerde müslümanlara arka arkaya indirilen darbelere duyarsiz kalmamliyiz, nemelazimcilgi birakip gücümüzün yettigi kadar elimizden geleni yapmanin zamani coktan geldi`de geciyor bile.
sagolasin kardesim ben ana sayfam yaptim bile.
BAKI SELAMLAR
Su son dönemlerde müslümanlara arka arkaya indirilen darbelere duyarsiz kalmamliyiz, nemelazimcilgi birakip gücümüzün yettigi kadar elimizden geleni yapmanin zamani coktan geldi`de geciyor bile.
sagolasin kardesim ben ana sayfam yaptim bile.
BAKI SELAMLAR
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Duyarlılık
Siz gibi duyarlı insanlar gibi diğerleride kalplerindeki vicdan sızısını icraate dökecekler ve bu gayri müslimlerin palavları bir gün ortaya afişe olacak inşallah.
Diğer arkadaşlardan mesaj gelmedi bu anasayfa adresi ile ilgili ? Uyumayalım millet. Müslümanlar gözünü açık tutmalı zaman ahir zaman uyanık olalım değil mi ?
Diğer arkadaşlardan mesaj gelmedi bu anasayfa adresi ile ilgili ? Uyumayalım millet. Müslümanlar gözünü açık tutmalı zaman ahir zaman uyanık olalım değil mi ?
"Söz uçar yazı kalır"
-
- Kayıtlı Üye
SELAM
MERHABALAR ;
ERMENİ SORUNU; BİZ İNSAN OĞLU HEP BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMEKTE VE KISITLAMAKTA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ ERMENİ SORUNUDA BİZ ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ DİYEN TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİZE YAPILAN BİR KISITLAMA İNSAN DIŞI BİR KARAR VE RENCİDE EDİCİ BİR SONUÇ SOKAKTA SORSAN ERMENİ SOYKIRIMINI YÜZ KİŞİDEN SEKSEN BEŞİ BUNU BİLEMEYECEK DOĞRUMU DOĞRU DEĞİLMİ DOSTLAR.
SORUYORUM SİZE NERDE BİZİM HIRSLI GENÇLERİMİZ NERDE BİZİM YARINLARIMIZ BİZDE YA BANANECİLİK BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN FİKRİ VAR OLDUKÇA Kİ OLACAĞIDA GÖZ ARDI EDİLEMEYECEK Bİ GERÇEK DAHA ÇOK ENGELLERLE KARŞILAŞIRIZ.
YA KUSURA BAKMAYIN BÖYLE KONULAR DERİN KONULAR BEN AÇILIRSAM DURDURAMAZSINIZ BEN DÜŞÜNDÜKÇE DELİRİYORUM...
VAY HALİMİZE VAYYY... ARTIK YARINLARI DÜŞÜNEMİYORUM... BIRAKIN ERMENİ SOYKIRIMINI TÜRKİYEDE ERMENİ SOYKIRIMINI GERİLERDE BIRAKACAK NE OLAYLAR VAR AKLA HAYALE SIĞMIYOR... HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ GEÇENLERDE ON YEDİ AYLIK BİR KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ EDİLMİŞTİ Kİ BU YAPILIRKEN ÖZ ANNESİDE AYNI EVDEYDİ DAHA FAZLA ANLATAYIMMI DOSTLAR... GEREK YOK DİYORUM HERKES ANLAYACAĞINI ANLADI UMARIM... O ONUN AÇIĞINI ARIYOR O ONUN YA BIRAKIN KENDİNİZLE UĞRAŞMAYI BİRLİK OLALIM BERABER OLALIM DA DÜŞMANLARIMIZ BİZİ ZAYIF GÖRMESİNLER. İSTİRHAM EDİYORUM DUYARLILIĞIMIZI KAYBETMEYELİM....
ERMENİ SORUNU; BİZ İNSAN OĞLU HEP BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMEKTE VE KISITLAMAKTA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ ERMENİ SORUNUDA BİZ ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ DİYEN TÜM MÜMİN KARDEŞLERİMİZE YAPILAN BİR KISITLAMA İNSAN DIŞI BİR KARAR VE RENCİDE EDİCİ BİR SONUÇ SOKAKTA SORSAN ERMENİ SOYKIRIMINI YÜZ KİŞİDEN SEKSEN BEŞİ BUNU BİLEMEYECEK DOĞRUMU DOĞRU DEĞİLMİ DOSTLAR.
SORUYORUM SİZE NERDE BİZİM HIRSLI GENÇLERİMİZ NERDE BİZİM YARINLARIMIZ BİZDE YA BANANECİLİK BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN FİKRİ VAR OLDUKÇA Kİ OLACAĞIDA GÖZ ARDI EDİLEMEYECEK Bİ GERÇEK DAHA ÇOK ENGELLERLE KARŞILAŞIRIZ.
YA KUSURA BAKMAYIN BÖYLE KONULAR DERİN KONULAR BEN AÇILIRSAM DURDURAMAZSINIZ BEN DÜŞÜNDÜKÇE DELİRİYORUM...
VAY HALİMİZE VAYYY... ARTIK YARINLARI DÜŞÜNEMİYORUM... BIRAKIN ERMENİ SOYKIRIMINI TÜRKİYEDE ERMENİ SOYKIRIMINI GERİLERDE BIRAKACAK NE OLAYLAR VAR AKLA HAYALE SIĞMIYOR... HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ GEÇENLERDE ON YEDİ AYLIK BİR KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ EDİLMİŞTİ Kİ BU YAPILIRKEN ÖZ ANNESİDE AYNI EVDEYDİ DAHA FAZLA ANLATAYIMMI DOSTLAR... GEREK YOK DİYORUM HERKES ANLAYACAĞINI ANLADI UMARIM... O ONUN AÇIĞINI ARIYOR O ONUN YA BIRAKIN KENDİNİZLE UĞRAŞMAYI BİRLİK OLALIM BERABER OLALIM DA DÜŞMANLARIMIZ BİZİ ZAYIF GÖRMESİNLER. İSTİRHAM EDİYORUM DUYARLILIĞIMIZI KAYBETMEYELİM....