[hr]
Site git gide çok eğlenceli ve aktif üyeler sayesindede çok verimli oluyor. Bunda herkesin payı var. Çok güzel arkadaşlar herşey çok güzel. Aranızda birkaçınızı bizzat tanıyorum. Diğerlerini muhtemelen gördüm ama sitede yapılan yorumlar sonuçta şahsi düşünceler olduğundan kişiliklerini ön plana çıkarıyor. Yani bizzat tanıdıklarım aklıma gelenlerden şunları yazabilirim :
yilmaz.sahin : kendileri birazcık abim olur. iyi tanırım. saygı ve sevgilerimle abim. seni çok seviyorum.

:oops: :)
zeynep : Zeynep ablam bir tanesin. Senide çok seviyorum. çok özledim seni ve kızları. yorumlarını dikkatle okuyorum. Kendime idol olarak gördüğüm birkaç kişiden birisiniz. saygılarımla. :roll:
Kıymet.özdemir: Ah kıymet ah. Sen varya sen :) Canım ! Tuba, gül ve seni çok özledim. kelimeler kifayetsiz kalıyor. iyiki sizinle tanışmak nasip oldu yaa. daha ne diyeyim.
Merkez.60 :Nurhan bacım. Hem komsu olarak hem arkadaş olarak hemde sırdaş olarak seni çok seviyorum. sitedeki paylaşımlarını çok beğeniyorum. ellerine sağlık bacım
ugur.özdemir : ha yılmaz abim ha sen ugur abi . ugur abimi görünce nedendir bilmiyorum hep aklıma yılmaz abim geliyor. :roll: tekrar saygılarımlaaa....
şimdilik aklıma gelenler bu kadar. kusura bakmayın kimseyi kırmak incitmek istemiyorum. unuttuğum varsa hakkınızı helal edin.
Yaratılana severim, yaradandan ötürü... hepinizi çok seviyorumm
ben ara ara girebiliyorum. Ama dikkatle okuyorum mesajları. herkese selam burdan. Şuanda ordudayım. ama yarın nerde olurum Allahulalem
Allaha ısmarladık.
NOT: Ama neden bana kimse yorum yapmıyor :)

:roll: