Almanya`dan selamlar
Almanya`dan selamlar
Merhaba Arkadaslar...
Bir haftadir site`ye giremiyordum ( vakitsizlikten) okuyamadigim 197 mesaj birikmis. söyle kisa bir göz gezdirdim. cok güzel mesajlar birakmissiniz. haa bu arada yeni katilan arkadaslar olmus. Hmmm birde bazi arkadaslar bayagi bir aktiflesmisler sevindim valla , aman amaan nazar degmesin.
israrinizi kirmaz daha birseler karalardim. :) fakat coooook yorgunum
(aaa orda ne isin vardi diye soran olursa, ne demisler: Insanoglu kus misali ) :D
Muhabbetle kaliniz. :) :)
Bir haftadir site`ye giremiyordum ( vakitsizlikten) okuyamadigim 197 mesaj birikmis. söyle kisa bir göz gezdirdim. cok güzel mesajlar birakmissiniz. haa bu arada yeni katilan arkadaslar olmus. Hmmm birde bazi arkadaslar bayagi bir aktiflesmisler sevindim valla , aman amaan nazar degmesin.
israrinizi kirmaz daha birseler karalardim. :) fakat coooook yorgunum
(aaa orda ne isin vardi diye soran olursa, ne demisler: Insanoglu kus misali ) :D
Muhabbetle kaliniz. :) :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
slm
aman değmesin nazar mrb zeynep hanım evet sitemiz gittikçe daha bi güzelken güzellesmeye baslıyo aktiflesen arkadaslarımız çoğalıyor açık konusayım buda beni çok mutulu ediyo.bi emek sarf edilmis ve ona emek veren insanlala kaynasmak onların emeklerine birazda olsa katkadı bulunmak güzel ve son derece mutluluk verici.iyi günler.

cok sagolun arkadaslar insan bi halhatir sorardi dimi ne yaptin hayirdin niye gittin diye, öyle olsun birkac gün sonra Almanyadan net baglantim kesiliyor. hafta sonu pc`min kablolarini cekecegim. Tr`de ne zaman nette baglanacagim mechul. hani merak edersiniz diye duyurmus olayim.
:D :D
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- KIYMET_OZDEMIR
- Kayıtlı Üye
:D :D :Dzeynep yazdı:cok sagolun arkadaslar insan bi halhatir sorardi dimi ne yaptin hayirdin niye gittin diye, öyle olsun birkac gün sonra Almanyadan net baglantim kesiliyor. hafta sonu pc`min kablolarini cekecegim. Tr`de ne zaman nette baglanacagim mechul. hani merak edersiniz diye duyurmus olayim.
onu artık arkadaslar düşünsün
:D :D :D
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.
Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Bekliyoruz...
Zeynep Hanım,
Tası tarağı ne var ne yok alın gelin. Orada bişe kalmasın. Ya da bir villa kalsında belki tatile gideriz artık Almanya'ya.
Şaka bir yana bendeki tel bilgilerinizden sizi aradım ama ulaşamadım her halde onları da kapattınız. En kısa sürede görüşmek üzere diyerek şahsım ve forum adına selamlarımı iletiyor bir an önce sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz. Saygılar.
NOT: Site tarafındaki çalışmalara daldığım için bu mesajınızı yeni gördüm, hakkınızı helal edin lütfen.
Tası tarağı ne var ne yok alın gelin. Orada bişe kalmasın. Ya da bir villa kalsında belki tatile gideriz artık Almanya'ya.
Şaka bir yana bendeki tel bilgilerinizden sizi aradım ama ulaşamadım her halde onları da kapattınız. En kısa sürede görüşmek üzere diyerek şahsım ve forum adına selamlarımı iletiyor bir an önce sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz. Saygılar.
NOT: Site tarafındaki çalışmalara daldığım için bu mesajınızı yeni gördüm, hakkınızı helal edin lütfen.
"Söz uçar yazı kalır"
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi
Yilmaz bey,
bende dediginiz gibi gölü göcü toplayip gelececim ins. lakin islerimde ufak aksakliklar oldu. villamiz yok ama, kücük bir fakirhanemiz var. olmasda elhd. burda sizi agirliyacak kiymetli dostlarimiz var. hem biz Dstlarimizi gönül sarayimizda agirlariz. gönüle sigan her yere sigar degilmi. :)
Ugur bey,
güzel davetin icin teskr. ederim. DEmirciliselemen com. üyeleri mutlaka birgün ya Demircilide bir sögüdün altinda, ya selemen kir pazarinda yada Dernegin organize ettigi bir yemekte bir araya gelecegiz. aci kahvelerimizi yudumlarken kimblir ne tatli ve hos sohbetler edecegiz ins.
( durch gecemiyorum cok zor :D :D :D )
bende dediginiz gibi gölü göcü toplayip gelececim ins. lakin islerimde ufak aksakliklar oldu. villamiz yok ama, kücük bir fakirhanemiz var. olmasda elhd. burda sizi agirliyacak kiymetli dostlarimiz var. hem biz Dstlarimizi gönül sarayimizda agirlariz. gönüle sigan her yere sigar degilmi. :)
Ugur bey,
güzel davetin icin teskr. ederim. DEmirciliselemen com. üyeleri mutlaka birgün ya Demircilide bir sögüdün altinda, ya selemen kir pazarinda yada Dernegin organize ettigi bir yemekte bir araya gelecegiz. aci kahvelerimizi yudumlarken kimblir ne tatli ve hos sohbetler edecegiz ins.
( durch gecemiyorum cok zor :D :D :D )
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi