1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

ERKAN ABİGiME

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 03, 2007 12:34 am
gönderen KIYMET_OZDEMIR
Erkan abı

inan tenbellıkden degıl,Sıteye gırerken cok kısıtlı bır zamanda giriyorum.yorumlarınızı cooook begenıyorum. :) fakat cok uzun yazıyorsunuz.konunun sonuna gelınce ,basını unutuyorum. :) herbır yazınızı pür dıkkat 3 defa okuyorum yanlıs anlamayayım dıye.

Erkan abı bu düsüncelerımı sızınle paylasmak ıstedım. :)

Saygılarımla

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 03, 2007 1:13 am
gönderen ERKAN_OZDEMIR
Sevgili Kıymet;

Düşüncelerine katılıyorum ama, aslında okumak yazmaktan daha keyif vericidir.Sitede bazen öyle konular açılıyor ki uzun yazmak gerekiyor.Düşüncelerini objektif olarak belirttiğin için teşekkür ederim.İnan ki zaman bakımından bu siteye katılım konusun da zamanı en kısıtlı olan kişi bendirim.Burada oluşumuzun amacıda gerek sitenin içeriğinin,gerek içinde ki sahsiyetlerin seviyelerinin,gerekse birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz içindir.

Bu duygu ve düşüncelerle size ve ailenize saygı ve sevgilerimi sunuyorum........................

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 03, 2007 1:50 am
gönderen demet.sahin
Evet Kıymet Hanım. Bende Erkan Abinin yorumlarını saygı ve ciddiyetle okuyorum. Uzun yazıları okumaktan hep kacan bir insanımdır ve bu yuzden sayısal bir bölüm okudum ve sayısal bir bölüm sectim zaten. :) Erkan Abinin düşünceleri ve cümleleride ilgimi cekiyor. Yazıda kendini çok iyi ifade ediyor fakat uzun. :oops: :)

Örnegin bir konudan başlıyorsunuz içerisinde başka başka konular olan paragraflar oluyor. Hangisine ne yazacağımı unutuyor ve sasırıyorum. :) Buradanda anlaşılıyor ki hitap gücünüzü çok iyi geliştirmişsiniz. :wink: Tebrik ederim. Saygılarımla. Hayırlı geceler....

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 03, 2007 11:25 am
gönderen merkez_60
pomemerkan yazdı:Sevgili Kıymet;

Düşüncelerine katılıyorum ama, aslında okumak yazmaktan daha keyif vericidir.Sitede bazen öyle konular açılıyor ki uzun yazmak gerekiyor.Düşüncelerini objektif olarak belirttiğin için teşekkür ederim.İnan ki zaman bakımından bu siteye katılım konusun da zamanı en kısıtlı olan kişi bendirim.Burada oluşumuzun amacıda gerek sitenin içeriğinin,gerek içinde ki sahsiyetlerin seviyelerinin,gerekse birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz içindir.

Bu duygu ve düşüncelerle size ve ailenize saygı ve sevgilerimi sunuyorum........................
demiş erkan abim evet bazen kısa yazılan bi konu yanlış anlasılıp anlatılmak istenilmeyin bi duruma geliyo.O yüzden uzun bi acıklama yapma gereği duyuluyor.Sanada hak veriyorum kıymetcim görüşlerini dobraca demende güzel bi davranıştı.

Gönderilme zamanı: Sal Ara 04, 2007 11:34 pm
gönderen zeynep
:) bayanlar erkan abiginizı küstürdünüz bırakın uzun yazmayı, kısa notlar bıle bırakmıyor.

:) :) :)

Gönderilme zamanı: Çrş Ara 05, 2007 3:15 am
gönderen ERKAN_OZDEMIR
Değerli arkadaşlar;

Eleştiri hayatımızın parçası.Kendimizin göremediği davranışları başka bir gözün görüp onu açık yüreklilikle söylemesidir.Eleştiri olumlu olumsuz yönleriyle değerlendirilirse yapıcı olma özelliği kazanır.Hepimiz eleştiri yapmalıyız,önemli olan karşıdakinin yerine kendimizi koyabilirsek söyleyeceklerimizi daha güzel bir şekilde dile getirebiliriz.Unutmayalım ki olumlu duygu ve düşünceleri bile dile getirme şeklimizle olumsuz bir hale gelirken,en olumsuz duygu ve düşüncelerimiz seçtiğimiz yumuşak sözlerle gayet yapıcı eleştiriler halini alır.Kıymet kardeşimin ve diğer kardeşlerimin düşüncelerine katılıyorum.

Zeynep Hanım;

Önemli olan kalpleri kırmadan anlaşmaktır.Her şeyde olduğu gibi anlayış,nezaket,saygı,olgunluk,seviye bu sitede olmaya devam ettiği müddetçe güzellikler bozulmayacaktır.Hele hele benim hiç bir arkadaşıma küskünlüğüm olmaz olamaz da.Bilakis yapıcı eleştiriler hoşuma gider.Hayatta en sevmediğim şey yine söylüyorum''yağcılık ve dedikodudur''malesef buda toplumumuzu bir hastalık gibi sarmıştır.Bununda tek nedeni bilgisizlik ve cehalettir.

Hımmmmmmmm bu ara yoğunum fazla katılamıyorum doğrudur,ama siteye üye olduğum günden beri katılmadığım gün sayısıda çok azdır bilmem farkında mısınız.Neyse fazla uzatmayım.

Allaha emanet olunuz.............

Gönderilme zamanı: Çrş Ara 05, 2007 3:21 pm
gönderen zeynep
Hımmmmmmmm bu ara yoğunum fazla katılamıyorum doğrudur,ama siteye üye olduğum günden beri katılmadığım gün sayısıda çok azdır bilmem farkında mısınız.Neyse fazla uzatmayım. demis: Erkan ÖZDMİR

yani bizde fark' ı fark ettigimiz ıcın gündeme getirdik. tabiki kimseye küsmeyeceginzi biliyorum. yukardaki cümleyi mecazi anlamda kullandim.

Mehtap nerelerdesin senin yoklugunda fark ediliyor. insan en azından nezaketen' de olsa sundan dolayı katılamıyorum dıye bır mesaj bırakır.

ya sen Gülesevdalı ( Seda) hayırdır
salih sen kankan yok diye
Nefretim seni anlamakta başlı başına güclük cekiyorum
İsmet bey: söz vermıştiniz forumdaki acılmıs olan (dekader) dısında hic bır yorumunuza sahit olmadım
nbt.sahin. bır selam verdiniz bır daha ugramaz oldunuz ve ve veee digerlerlerı.

yapmayın arkadaslar bizler siteye sahıp cıkmaz ısek vebalinden kurtulamayız. hepimiz yogunuz, inanin tr ye geldigimden beri nefes almaya bıle vaktim yok. kasabamiz adına yapılmıs olan bu foruma destek olma amaclı sizlerle bırseyler paylamaya calısıyorum...

klavyem (F) klavye, Pc benım degıl, 3 tane kızım var , kkimni kreşe,kimini okula,dıgerini işe yemek bulasık camasır ütüvs. üüüüüf hıc alısık olmadıgım şeyler... eee söyleyin bakayım sız benım hakkımı nasıl ödeyeceksiniz .

bıraz uzun oldu ama olsuuuun :)

Muhabbetle kalınız :)

Gönderilme zamanı: Çrş Ara 05, 2007 11:30 pm
gönderen KIYMET_OZDEMIR
bıraz uzun oldu ama olsuuuun demiş:Zeynep

olmazzzzzzzzzz

:) Zeynep Hanım lütfen konu baslıgına dıkkat etmedınız galıba


:wink:

Gönderilme zamanı: Pzr Ara 16, 2007 11:01 pm
gönderen zeynep
Kıymet_Özdemir yazdı:bıraz uzun oldu ama olsuuuun demiş:Zeynep

olmazzzzzzzzzz

:) Zeynep Hanım lütfen konu baslıgına dıkkat etmedınız galıba


:wink:
sen benimle niye ugraşır durursun :)