ÇOK ÜZGÜNÜM

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
erdal coşar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

ÇOK ÜZGÜNÜM

Mesaj gönderen erdal coşar » Pzr Eyl 23, 2007 11:54 pm

Sevgili günlük şu an çok ama çok üzgünüm bu akşam köyden ilçeye çok acele gelmek zorunda kaldım sebebi köyümüzde bir kızımız tam iftar vakti köyümüze çok acı bir haberin gelmesiyle başladı yani çok ama çok güzel bir kız çocuğunun elim bir kaza sonucu kaybetmiş bulunmaktayız kızımız henüz 15 yaşındaydı akşam fırında börek bişirirken elektirik kaçağından çarpılarak hayatını kaybetti ben onu hastaneye getirdim ama malesef kurtulamadı ben şu an çok bitkinim orucumu bir bardak suyla ve bir sigarayla açtım cenazenin otopsi yapılmasını bekliyoruz ALLAHIM kimselere böyle acılar yaşatmasın inşallah daha dün akşam beni iftara çağırmıştı çok perişan bir haldeyim evet artık parmaklarım tutmuyor işte yazamıyorum çok sevgili gülsen kızım mekanın cennet olsun inşallah annene ve babana sabır dilerim.

Kullanıcı avatarı
salih.cinar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salih.cinar » Pzt Eyl 24, 2007 12:26 pm

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... allah anne ve babasına sabır versin... :(
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...

Kullanıcı avatarı
nefretim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nefretim » Sal Eyl 25, 2007 12:39 am

allah rahmet eylesin allah kalanlara sabır versin elimizden ancak bu dualar gelir başka ne denir coşkun kardeşim

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Çrş Eyl 26, 2007 3:50 am

Gülsen kizimiza Allahtan rahmet, yakinlarinada Rabbim dayanma gücü versin.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
OSMAN
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen OSMAN » Çrş Eyl 26, 2007 12:21 pm

Ey nefsim! Deme, "Zaman değişmiş, asır başkalaşmış. Herkes dünyaya dalmış, hayata perestiş eder, derd-i maişetle sarhoştur." Çünkü ölüm değişmiyor. Firak, bekaya kalb olup başkalaşmıyor. Acz-i beşerî, fakr-ı insanî değişmiyor, ziyadeleşiyor. Beşer yolculuğu kesilmiyor, sür'at peydâ ediyor

ALLAHTAN RAHMET VE AİLESİNE SABIRLAR DİLERİM
HER SÖYLEDİĞİN DOĞRU OLMALI FAKAT HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZ

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön