HEDIYE
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
[font=Comic Sans MS]evet ben bunu hep yapıyorum :(
annem çok şikayetci -hepsini çeyizime saklamamı istiyorda- kimden olursa olsun hiiç düşünmem birinin onu beğendiğini anladığım an : o hediye sahibini bulmuştur...[/font]
annem çok şikayetci -hepsini çeyizime saklamamı istiyorda- kimden olursa olsun hiiç düşünmem birinin onu beğendiğini anladığım an : o hediye sahibini bulmuştur...[/font]
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....
-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola- [/font]
-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola- [/font]
valla bende ediyorum farketmez yani kimin işine yarayacaksa o alsın
http://nefretim1971.blogcu.com/
iyi şanslar
iyi şanslar
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Re: HEDIYE
HAYIR KESİNLİKLE BÖYLE BİRŞEYİ ASLA YAPMAM HEDİYE DEMEK BENCE KARŞINDAKİ İNSANIN SANA ÇOK DEĞER VERMESİ DEMEKTİR HEDİYENİN HEDİYESİ ASLA OLMAZ VE DE OLAMAZ BU BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜRzeynep yazdı:Almis oldugunuz bir hediyeyi baskasina hediye edermiydiniz?
KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN ARKADAŞLAR ALLAHA EMANET OLUN
ne yapayım şimdi ben 3 tane kol saatini ve tıraş makinesini veya pc kamerasını işine yarayanlara dagıttım turşusunumu kurucam yani şimdi onları bana hediye eden kişilere saygısızlıkmı etmiş oldum evde çürüyecegine dagıttım gitti bari birilerinin işine yarasınlar
http://nefretim1971.blogcu.com/
iyi şanslar
iyi şanslar
gerci ben biraz egoistimdir.zeynep yazdı:arkadaslar hediyeyi size getiren sahsa,deger vermemis olmuyormusunuz baskasina hediye etmekle?
cok begendiysem bir türlü kopamam.
ama bu son yazdiginiz seye katilmiyorum.
bence tam tersi.
eger o hediyeyi sirf bana hediye edene nekadar deger verdigimi gösterebilmek icin dolabin bir kösesinde sakliyorsam yazik.
bana hediye edilmis bir seyi bende isine yariyan birine hediye edersem eger, o görevini tamamlamis demektir.
hem insan sevindirmek hemde öyle bir kösede iseyaramaz sekilde kalmamasi acisindan en iyisi.
ama Zeynep hamin simdi aman bu verdigimiz hediyeleri dagitiyor demeyin sakin.
bilirsiniz ben hediye vermeyide almayida cok severim.
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.
hmm yukardaki yazilari okuyunca ikileme düstüm.hediye götüreyimmi götürmeyeyimmi? zaten hediye alirken zorlaniyordum.
Öyle bir hediye almaliyimki bir kenera atilmamali,baska birine hediye edilmemeli.
sohbetimiz HEDIYE olunca aklima geldi. almis oldugumuz hediye getiren kisinin yaninda acilmalimi acilmamalimi?
Muhabbetle kalin.
Öyle bir hediye almaliyimki bir kenera atilmamali,baska birine hediye edilmemeli.
sohbetimiz HEDIYE olunca aklima geldi. almis oldugumuz hediye getiren kisinin yaninda acilmalimi acilmamalimi?
Muhabbetle kalin.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
Güzel bır soru ve guzel cevaplar;benıde düşündürdü acaba ben;
Bende, bana gelen hediyeyı başkasına hediye etmezdım.ve onu bır başkası beğenseydı aynısından bulup ,ona
onu hediye ederdim..başkasından hediye almayı sevdiğim gıbı hediye etmeyıde severım..
ve bence zeynep hanım ;hediye aldıgınız zaman,onu verenın yanında acmak gerekır.nıye dersenız ,bende hediye verdığımde merak ederım acaba beğendimi ,yoksa beğenmedimi diye ve insanların yüzündeki mimikler kendını ele verır bır şekilde...daha sonrakı hedıyeler hakkında fıkır sahıbı olabılırız birşekilde bence...
Bende, bana gelen hediyeyı başkasına hediye etmezdım.ve onu bır başkası beğenseydı aynısından bulup ,ona
onu hediye ederdim..başkasından hediye almayı sevdiğim gıbı hediye etmeyıde severım..
ve bence zeynep hanım ;hediye aldıgınız zaman,onu verenın yanında acmak gerekır.nıye dersenız ,bende hediye verdığımde merak ederım acaba beğendimi ,yoksa beğenmedimi diye ve insanların yüzündeki mimikler kendını ele verır bır şekilde...daha sonrakı hedıyeler hakkında fıkır sahıbı olabılırız birşekilde bence...
"Ölümün bizi nerde beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim" [MONTAIGNE]
hediye
gerçi yazacak pek fazla bişey yok zaten arkadşım yazmış hadiyeyi hediye etmek sünnetir bu arada hediye kabul edilir ee sünnet,i seniyeyi uygulamak gerekir :roll:
MUTLU IKEN HERKEZ IYI OLUR ADAM KAVGADA BELLI OLUR[font=Arial Black][/font]
ya hediye basli basina güzel bir olay...
tamam insan aldiginin karsisindaki insanin hosuna gidip gitmedigini merak eder.
ama bence ne olursa olsun hediye vermek istemek.
zaman aririp hediye edicegi seyi aramak.
oturup onu sürpriz olsun ve güzel görünsün diye paketlemek ya zaten ici ne olursa olsun harika.
bütün hediyeler düsünce olarak bu evreden gectigi icin bundan daha büyük bir keyif daha büyük bir mutluluk olabilirmi????
tamam insan aldiginin karsisindaki insanin hosuna gidip gitmedigini merak eder.
ama bence ne olursa olsun hediye vermek istemek.
zaman aririp hediye edicegi seyi aramak.
oturup onu sürpriz olsun ve güzel görünsün diye paketlemek ya zaten ici ne olursa olsun harika.
bütün hediyeler düsünce olarak bu evreden gectigi icin bundan daha büyük bir keyif daha büyük bir mutluluk olabilirmi????
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.