üniversiteli ve zeynep hanım

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
MATRAX:)
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

üniversiteli ve zeynep hanım

Mesaj gönderen MATRAX:) » Prş Kas 09, 2006 8:25 pm

gecenlerde bana yapılan hakaretler size yapılmadı bana yapıldı üstelik zeynep hanım o siteye gelen muhakkak buraya gelir ve bu yazdımı okur bunu ii biliyorum vede üni üniversiteli kardeş sende bu siteye bu sekilde yazmamı önermişin beni yabancı kişi yada kişiler ilgilendirmiyor ve nezaket kurallarını bana öğretmeye kalkışmayın :evil: aksi taktirde sizden şüpelenirim ve sonuclarınada katlanırısnız
MUTLU IKEN HERKEZ IYI OLUR ADAM KAVGADA BELLI OLUR[font=Arial Black][/font]

sabu
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen sabu » Cum Kas 10, 2006 12:09 pm

amca olu bak sana o keleimeleri yapan insanın seviyesine sen inme senin bi itibarın ve karekterin var o insan kimse kendisini aşyalıyan bi insandır bunu unutma o insanda demekki ( aile terbiyesi ve büyünü kücünü tanıma hissi yok ) amca olu sen sakin ol salıcak kal saygılarımlan yıldız olu cevat yıldızzzz
Resim

Kullanıcı avatarı
üniversiteli

Mesaj gönderen üniversiteli » Cum Kas 10, 2006 1:33 pm

SELAM ;

KARDEŞİM NE OLUYOR BU YAZDIKLARIN NE ANLAMA GELİYOR SANA SADECE SAKİN OLMANI ÖNERDİM BANANE SENİN BAŞKALARI İLE ARANDA GEÇEN MUSİBETTEN NEDEN BÖYLE KONULARI SİTEYE TAŞIYORSUNUZ LÜTFEN İSTİRHAM EDİYORUM BİRBİRİMİZİ KIRICI DURUMLARA GELMEYELİM...

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön