Yilbasi Ve Yeni 2008Yilimiz

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
Demircili_kiz
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Yilbasi Ve Yeni 2008Yilimiz

Mesaj gönderen Demircili_kiz » Pzr Ara 16, 2007 10:09 am

Merhabe Arkadaslar, iste 350 günümüzü IYI'de olsa KÖTÜ'de olsa geri biraktik, sayili gün basladi 15 günümüz kaldi ve 2008'inci Yilimiza Hayirlisiylan Girecegiz...
Soruyorum Arkadaslar 2007'de Yapamadiginizi 2008'demi Yapicaksiniz, veya hangi hayalerlen yeni yilimiza gireceksiniz,veya ne degitsireceksiniz yeni yilda??, tabiki herseyin basi saglik ama kesin herkesin bir hayali vardir.... YALANMI??

hadin arkadaslarhayalerinizi,cevaplarinizi bekliyorummm :wink:
Kendim qurßet eLde qönLüm SiLada !!!

Kullanıcı avatarı
KIYMET_OZDEMIR
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen KIYMET_OZDEMIR » Pzr Ara 16, 2007 2:53 pm

2007 yılı benım yılımdı çooook güzel gectiii.
Mevladan öncelıkle saglıgın, huzurun ve mutluluğun devamını istıyorum.Acıköğretime kayıt oldum basarılı birsekilde bitirmek istiyorum veee veeeeee daima Halamı Annemı Babamı Kardeslerimi Arkadaslarımı Akrabalarımı yanımda istiyorum.
2008de inşl. olur
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir

Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.

Kullanıcı avatarı
merkez_60
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

slm

Mesaj gönderen merkez_60 » Sal Ara 18, 2007 10:04 am

[font=Comic Sans MS]sağol demircili_kız açmıs olduğun baslık çok eğlenceli ve bir okadarda anı niteliğinde güzel olmus.benim 2007 yılım ilk baslarında güzel yaza doğru berbat çünkü büyük babamı kaybettim sonuna doğruda çok çok güzel geçti ve bitti.dilerim 2008 yılı sağlık mutluluk huzur ve basarı getirir bana ve bütün herkese.[/font]
Resim

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön