Oruc ve hikmetleri...
-
asilkartal
- Kayıtlı Üye

- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Asilkartal a
Abi yüksek müsaadenle yukarıdaki adresi düzenledim. O videodaki şahsın niyeti aslında müspet ama tarzı bazılarınca kabul görmeyebilir. Hem onun hem de siteye takılanların selameti ve seninde yüksek müsaadenle düzenledim. Anlayışın için Tşk.
"Söz uçar yazı kalır"
-
asilkartal
- Kayıtlı Üye

Re: Asilkartal a
Kusura bakmayin ben anlayamadim, hangi sahsi kast ettiginizi bilmiyorum. yani burda konular sitenin Admin`ne göre veyahutta bazi üyelerin görüs ve düsünce acilarina göremi düzenleniyor. Yani simdi ben farki düsünceye,görüse sahipsem fikirlerimi rahatlikla beyan edemiyecekmiyim. Okumus oldugum yaziya su veya bu sahis alinir diye farkli bir yorum getiremiyecekmiyim.admin yazdı:Abi yüksek müsaadenle yukarıdaki adresi düzenledim. O videodaki şahsın niyeti aslında müspet ama tarzı bazılarınca kabul görmeyebilir. Hem onun hem de siteye takılanların selameti ve seninde yüksek müsaadenle düzenledim. Anlayışın için Tşk.
:?:
Baki selamlar.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Re: Asilkartal a
zeynep yazdı:Kusura bakmayin ben anlayamadim, hangi sahsi kast ettiginizi bilmiyorum. yani burda konular sitenin Admin`ne göre veyahutta bazi üyelerin görüs ve düsünce acilarina göremi düzenleniyor. Yani simdi ben farki düsünceye,görüse sahipsem fikirlerimi rahatlikla beyan edemiyecekmiyim. Okumus oldugum yaziya su veya bu sahis alinir diye farkli bir yorum getiremiyecekmiyim.admin yazdı:Abi yüksek müsaadenle yukarıdaki adresi düzenledim. O videodaki şahsın niyeti aslında müspet ama tarzı bazılarınca kabul görmeyebilir. Hem onun hem de siteye takılanların selameti ve seninde yüksek müsaadenle düzenledim. Anlayışın için Tşk.
:?:
Baki selamlar.
Zeynep Hn. teessüf ederim. Hemen açıklık getireyim : Yukarıdaki konuda geçen şahıs ile sitemize üye olsun olmasın hiç kimseyle ilgisi yoktur. Zaten sitemizlede ilgisi yoktur. Bir cemaate sonradan girmiş ve kendi tarzı ile sohbet veren Ali abi denilen kişinin bire sohbeti. Sohbetin içeriği ve amacı bence gayet müspet ve rasyonel ama Ali Abi nin tarzı ve anlatışı bazı kişilerce yadırganır diye linki değiştirdim. Gittim oraya Oruç ve hikmetleri linki olarak değiştirdim. Bu sitede düşünce özgürlüğüne limitsiz saygı ve müsaade vardır. TAbi yasaları bilemem :)
"Söz uçar yazı kalır"
-
asilkartal
- Kayıtlı Üye

- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Email yad a özel mesaj ile..
Asilkartal çok merak ettirdik aslında Zeynep Hn. a Ali Abi yi. Talep ederse özelden ya da maille linki mailleyebilirsin...Ama 18+ da dinlenmeli.
"Söz uçar yazı kalır"
-
asilkartal
- Kayıtlı Üye

- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim: