Oruc ve hikmetleri...

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kilitli
asilkartal
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Oruc ve hikmetleri...

Mesaj gönderen asilkartal » Çrş Eki 11, 2006 10:28 pm

Resim

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Asilkartal a

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Prş Eki 12, 2006 12:10 am

Abi yüksek müsaadenle yukarıdaki adresi düzenledim. O videodaki şahsın niyeti aslında müspet ama tarzı bazılarınca kabul görmeyebilir. Hem onun hem de siteye takılanların selameti ve seninde yüksek müsaadenle düzenledim. Anlayışın için Tşk.
"Söz uçar yazı kalır"

asilkartal
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen asilkartal » Prş Eki 12, 2006 12:43 am

ok anlaşıldı saol
Resim

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Re: Asilkartal a

Mesaj gönderen zeynep » Cum Eki 13, 2006 2:55 am

admin yazdı:Abi yüksek müsaadenle yukarıdaki adresi düzenledim. O videodaki şahsın niyeti aslında müspet ama tarzı bazılarınca kabul görmeyebilir. Hem onun hem de siteye takılanların selameti ve seninde yüksek müsaadenle düzenledim. Anlayışın için Tşk.
Kusura bakmayin ben anlayamadim, hangi sahsi kast ettiginizi bilmiyorum. yani burda konular sitenin Admin`ne göre veyahutta bazi üyelerin görüs ve düsünce acilarina göremi düzenleniyor. Yani simdi ben farki düsünceye,görüse sahipsem fikirlerimi rahatlikla beyan edemiyecekmiyim. Okumus oldugum yaziya su veya bu sahis alinir diye farkli bir yorum getiremiyecekmiyim.
:?:

Baki selamlar.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Re: Asilkartal a

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Cum Eki 13, 2006 10:43 am

zeynep yazdı:
admin yazdı:Abi yüksek müsaadenle yukarıdaki adresi düzenledim. O videodaki şahsın niyeti aslında müspet ama tarzı bazılarınca kabul görmeyebilir. Hem onun hem de siteye takılanların selameti ve seninde yüksek müsaadenle düzenledim. Anlayışın için Tşk.
Kusura bakmayin ben anlayamadim, hangi sahsi kast ettiginizi bilmiyorum. yani burda konular sitenin Admin`ne göre veyahutta bazi üyelerin görüs ve düsünce acilarina göremi düzenleniyor. Yani simdi ben farki düsünceye,görüse sahipsem fikirlerimi rahatlikla beyan edemiyecekmiyim. Okumus oldugum yaziya su veya bu sahis alinir diye farkli bir yorum getiremiyecekmiyim.
:?:

Baki selamlar.

Zeynep Hn. teessüf ederim. Hemen açıklık getireyim : Yukarıdaki konuda geçen şahıs ile sitemize üye olsun olmasın hiç kimseyle ilgisi yoktur. Zaten sitemizlede ilgisi yoktur. Bir cemaate sonradan girmiş ve kendi tarzı ile sohbet veren Ali abi denilen kişinin bire sohbeti. Sohbetin içeriği ve amacı bence gayet müspet ve rasyonel ama Ali Abi nin tarzı ve anlatışı bazı kişilerce yadırganır diye linki değiştirdim. Gittim oraya Oruç ve hikmetleri linki olarak değiştirdim. Bu sitede düşünce özgürlüğüne limitsiz saygı ve müsaade vardır. TAbi yasaları bilemem :)
"Söz uçar yazı kalır"

asilkartal
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen asilkartal » Cum Eki 13, 2006 2:25 pm

ablacım ben söylemiştim siteye uygun görmessen çıkar diye ali abimizin yılmazın dedigi gibi anlatım uslubu degişik baya bi degişik :)
Resim

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Email yad a özel mesaj ile..

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Cum Eki 13, 2006 10:45 pm

Asilkartal çok merak ettirdik aslında Zeynep Hn. a Ali Abi yi. Talep ederse özelden ya da maille linki mailleyebilirsin...Ama 18+ da dinlenmeli.
"Söz uçar yazı kalır"

asilkartal
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen asilkartal » Cum Eki 13, 2006 11:08 pm

evet yılmaz haklısın ama internette dolaşıyo bu yayın zaten çogu arkadaş görmüştür zaten ali tuncay anlatım abla ip ucunu verdim daha benden bişey bekleme :D
Resim

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Ok

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Cum Eki 13, 2006 11:52 pm

Tamam o zaman bu konu burada kapanmış demektir.
"Söz uçar yazı kalır"

Kilitli

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön