TÜRKİYEDE DEMOKRASİ

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
erdal coşar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

TÜRKİYEDE DEMOKRASİ

Mesaj gönderen erdal coşar » Cum Haz 01, 2007 1:30 pm

slm arkadaşlar dün akşam tv de bir haber izledim ve inanın çok ama çok üzüldüm haberin konusu şuydu namaz kılmak istanbul bağcılar lisesinde öğrenciler tenefüste namaz kılıyor diye gizli kamerayla çekim yapmışlar ve haber özel pırogramına satmışlar ve bu adını bile ağzıma almak istemediğim kanal öyle bir abartarak yayınlıyorki filaş filaş devletin okulun da namaz kılıyorlar diye manşet den veriyor zanki bu çocular terörist eylem yapmışlar gibi tekrar tekrar yayınlıyor diyer tarafta bizim canımız ciğerimiz askerlerimiz şehit oluyor onların ayle ve çocukları nasıl yaşıyor açmı susuzmu bunları bilen yok diyer tarafta terörisler caddede eylem yapıyor bunlara bir şey diyen yok neymiş efendim bu ülkede demokrasi var avrupa birliği uyum yasaları var peki bu demokrasi denen şey sadece dinini yamak isteyen müslüman kardeşlerimize mi yok bu nasıl bir demokrasi anlamış değilim eğer demokrasi buysa ben böyle demokrasiyi asla kabul etmiyorum dostlar benim bildiğim demokrasi herkes her şeyde özgürdür birine var diğerine yok değildir yani türkiyenin kısaca hali bu.

size bir canlı yayın daha anlatayım
bundan bir kaç yıl önce bayburtun kurtuluşu münasebetiyle cumhur başkanlığı sen foni orkestırası gelmiş bir konser verirmiş ama bayburtlu kardeşlerim pek birşey anlamamış ve sipiker yaşlı birine sorar amca konserden memnunmusunuz adam ya kardeşim bayburt bayburt olalı böyle bir zulüm görmedi. yani türkiyede türkiye olalı böyle bir zulüm görmedi.ALLAHA emanet olun. :lol:

Kullanıcı avatarı
salih.cinar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salih.cinar » Cum Haz 01, 2007 3:09 pm

BİR ÜLKENİN MÜSLÜMAN OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLARIZ TABİKİ BAŞINDAKİ LİDERDEN

BİZİM BAŞIMIZDAKİ KİM AHMET NECDET SEZER............

DAHA NE DENEBİLİRKİ........

NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZ CUMHURBAŞKANIMIZDAN BELLİ.....

ADAMLAR OKUMUŞ BİZİM BAŞIMIZA GEÇMİŞ İSTEDİKLERİNİ YAPIYOLAR YADA "YAPTIRTIYOLAR" BİZDE ANCAK BİZ MÜSLÜMANIZ DİYE ÖVÜNELİM....
HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL YETER...

erdal coşar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

TEŞEKKÜR

Mesaj gönderen erdal coşar » Cum Haz 01, 2007 5:08 pm

SLM SEVGİLİ KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ BAŞIMIZDAKİ
CUMHUR BAŞKANI NA BAK ONDAN SONRA TÜRKİYENİN HALİNİ DÜŞÜN.
En son erdal coşar tarafından Cmt Haz 02, 2007 11:39 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Cum Haz 01, 2007 5:22 pm

PlayerBoys yazdı:BİR ÜLKENİN MÜSLÜMAN OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLARIZ TABİKİ BAŞINDAKİ LİDERDEN
ADAMLAR OKUMUŞ BİZİM BAŞIMIZA GEÇMİŞ İSTEDİKLERİNİ YAPIYOLAR YADA "YAPTIRTIYOLAR" BİZDE ANCAK BİZ MÜSLÜMANIZ DİYE ÖVÜNELİM....

kesinLikle katılıyorum, konuşturmuşsun bea :)

emeğine sağlık

saygılar...

erdal coşar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen erdal coşar » Cmt Haz 02, 2007 11:45 am

ByUkaLa yazdı:
PlayerBoys yazdı:BİR ÜLKENİN MÜSLÜMAN OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLARIZ TABİKİ BAŞINDAKİ LİDERDEN

kesinLikle katılıyorum, konuşturmuşsun bea :)

emeğine sağlık

saygılar...
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ KARDEŞİM
GÜLÜYORUZ AĞLANACAK HALİMİZE
YANİ TABİRİ CAYİZSE BALIK BAŞTAN
KOKUYOR NE DİYELİM
ALLAHA EMANET OL.

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön