farklı bakış

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
nefretim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

farklı bakış

Mesaj gönderen nefretim » Cmt May 26, 2007 11:26 pm

* Yıllar önce bir ayakkabı sirketinin sahibi pazar arastırması yapmak üzere Afrika'ya aralıklı olarak iki pazarlamacı gönderdi..

Birinci pazarlamacı arastırmasını tamamladıktan sonra patronunu arayıp syle dedi : " Burada bizim icin hicbir fırsat yok,cünkü his kimse ayakkabı giymiyor."

Birkac ay sonra giden ikinci pazarlamacı ise patronunu arayıp heyecanla "Afrika'da inanılmaz fırsatlar var.Burada hic kimsenin ayakkabısı yok "dedi..

"Herkes aynı düsünüyorsa,hic kimse birsey düsünmüyor demektir."

bu yazıyı okudugumda aklıma şu geldi
1. ben bu siteye niye giriyorum
2. bana ne faydası var

anladımki bana faydası var bu siteye katkıda bulunmak için yazı yazmamız gerekiyor ama ne yazmamız gerekiyor işte internette yazı aramaya başlıyoruz birileri okur umuduyla ama her konu aramamda farkketimki ortalama 5 veya 6 konuyu okumak zorunda kalıyorum ve içinden birini seçip paylaşıma sunuyorum
......................ve bu arada bol bol okuyoruz

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Pzr May 27, 2007 1:46 am

Olaylara bakis acisi nekadar önemli degilmi,aslinda ikiside afrikada ayakkabi potensyelinin olmadigini vurguluyor.

Tüm mesele olumlu düsünmek. olumlu düsünen ve yasayan insalar günese benzerler.günes asla acele etmez.... bütün islerin sakince ve yavasca yapar. Gürültü cikarmaz,kimseyi rahtsiz etmez. amaa isinde hic aksatmaz. :wink:

Muhabbetle kalin. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Pzr May 27, 2007 12:55 pm

Nefretim Gerçekten Tebrik Ediyorum, Senin yaptıgının (çektiğinin :) ) Nasıl Birşey Olduğunu Bende Çok İyi biliyoum ama düşünsene ona bir yorumda gelse, yine seviniyorsun çünkü o yorumları boşa okumadıgın/yazmadığın ortaya cıkıyor. (hem kültür sahibi oluyorsun :D :) ).

Emeğine, ellerine, klavyene sağlık :)

Saygılar...

Ayla
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Ayla » Pzt May 28, 2007 5:17 pm

hmmm...

evet sizin gibi üyeler oldugu sürece bu sitenin sirti yere gelmez...

yani link cöpe gitmez.

ya evet bende iraz konu aramaya basliyim...

biraz kültür banada iyi gelir.

kendimi gelistireyim.
bende ben neden ilerlemiyorum diyordum. :wink:

bu isin sakasi tabii.

israrli katilimlariniz icin hepinize icten tesekkür ediyorum.
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön