bir derdim var....

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

bir derdim var....

Mesaj gönderen zeynep » Çrş May 23, 2007 2:31 am

Siteye yeni üye olan genc arkadaslarimiz hani diyorum" acaba o parlak, zeki, enerjik,özgür ve cesur fikir ve düsüncelerini bizlerle paylasmazlarmi"

eminim eglencenin disinda sizleride ilgilendiren ve bizleride heyecanladiran yorumlarinizi/yazilarinizi okuyunca " iste budur" dedircek düsünceleriniz kesin vardir.

sizlerle cok kisa bir animi paylasacagim;

bundan birkac sene evvel ogluma orta okul müdürü (Alman) öfkelenerek ve hiddetlenerek söyle dedi Fatih "Hayat senin zannettigin gibi eglenmekten gezip tozmaktan ibaret degil, birde diger tarafi var sorumluluk sahibi olmak. gelecegi ileriyi düsünmelisin" dedi. söylede ilginc bir benzetme yapti; Mersedes dururken sen hala bisiklete binmeye israr ediyorsun diye. .... yorumu size birakiyorum.

eglenceli,egitici,düsündürücü,olamaz/olurmu,etkileyici ve tartismaya acik yazilarini yorumlarinizi bekliyorum.

Not: sakin ha bak bizi gaza (sizlerin deyimiyle :) ) getiriyor diye bir intibaya kapilmayin. sadece sizleri yakindan tanimak istiyorum. :wink:

Muhabbetle kalin.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
gulesevdali
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Re: bir derdim var....

Mesaj gönderen gulesevdali » Çrş May 23, 2007 1:35 pm

canım yaa:)
nasılda çabalıyorsun sitemiz renklensin diye kendi adıma çok teşekkür ediyorum...evet aslında çok çok eğlenceli hatta yeri geldiğinde faydalı olabilir sitemiz ama malum kendi kendine yapamaz bunları...bu sebepten bizler daha çok uğraşmalıyız...elbette önce kendimedir sözüm:)
emeğin için tekrar teşekkürler...
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....

-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola-
[/font]

Kullanıcı avatarı
nefretim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nefretim » Cmt May 26, 2007 8:07 am

hacı abla :D gençleri bilmem ama büyügümüz olarak sen altta gecen anılarını buraya yazsan biz ihya oluruz :)

bundan birkac sene evvel ogluma orta okul müdürü (Alman) öfkelenerek ve hiddetlenerek söyle dedi Fatih "Hayat senin zannettigin gibi eglenmekten gezip tozmaktan ibaret degil, birde diger tarafi var sorumluluk sahibi olmak. gelecegi ileriyi düsünmelisin" dedi. söylede ilginc bir benzetme yapti; Mersedes dururken sen hala bisiklete binmeye israr ediyorsun diye. .... yorumu size birakiyorum

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Cmt May 26, 2007 9:05 am

:) annamadım :oops: ( yorum yapıomusunuz, yapmıomusunuz:) )
En son ByUkaLa tarafından Cmt May 26, 2007 11:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

sehzade

Mesaj gönderen sehzade » Cmt May 26, 2007 11:14 am

merhaba
ben ertugrul. forumda dolasıp yazılanlarırı okuyordumki zeynep hanımın yazısını gorup ustume alındım :)
bende bisiler yazmalıyım diye düsündüm

sehzade

Mesaj gönderen sehzade » Cmt May 26, 2007 11:27 am

hayır yanlıs anladın...
bisiler yazmam gerektigini düsündüm ve yazdım. illa bi konu olmamalı sanırım yazmak icin

Kullanıcı avatarı
gulesevdali
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gulesevdali » Cmt May 26, 2007 11:35 am

sehzade yazdı:merhaba
ben ertugrul. forumda dolasıp yazılanlarırı okuyordumki zeynep hanımın yazısını gorup ustume alındım :)
bende bisiler yazmalıyım diye düsündüm
hoş geldin ertuğrul kardeşim:)
gelişine en sevinen olmaya adayım varmıdır müsade :)
umarım bir geldin pir geldin diyecek kadar hızlı olur gelişin :)
kimdir ertuğrul kardeş tanıtırmı kendini ne iş yapar kimlerdendir:)
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....

-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola-
[/font]

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Cmt May 26, 2007 11:40 am

uj geldin ert. :) kendi kendine ne konuşuon kanalda :D:D

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Cmt May 26, 2007 11:52 am

sehzade yazdı:hayır yanlıs anladın...
bisiler yazmam gerektigini düsündüm ve yazdım. illa bi konu olmamalı sanırım yazmak icin
Evet, her mesaja cevap verilmek zorunda değil. Zaten görüş verilmesi gereken mesajları mesajı bırakan arkadaşlar mesajın sonundaki soru işareti, ya da açık açık fikrimizi sormasından algılayabiliriz. Forumlar öncelikle paylaşım içindir. Yanlız güzel paylaşımları içimizden geçiyorsa neden cevaplamayalım ki. Kısaca; güzel kelimelerle paylaşılanlardan payımızı alıp, vermek istediğimizi mesajları vermek için buradayız. Bu arada sehzade adlı üyemize sitemize hoşgeldin diyorum. Güzel paylaşımlar diliyorum.
En son yilmaz.sahin tarafından Cmt May 26, 2007 12:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Söz uçar yazı kalır"

sehzade

Mesaj gönderen sehzade » Cmt May 26, 2007 11:58 am

evet adaylıgınızı kabul edebilirim gule sevdalı. uurcum bu arada ben kendi kendime konusmuyorum farkındaysan..
bu arada hosbulduk yılmaz kardesim. farklı zamanlarda farklı yerlerde ismini duyuyorum. birgün tanısmak ümidiyle.. kendine iyi bak

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Cmt May 26, 2007 2:12 pm

Hosgeldin Sehzade (Ertugrul)

acmis oldugum konuyu üstüme aldim demen bile benim icin bir cevapti en azindan hassasiyet ve duyarlilik göstermissin.

ByUKala sitede en aktif bir genc olarak senin yorumunda merak etmiyor degilim.

gercekten genclerin bircogu MERSEDES araba dururken BISIKLETE binmekte israr ediyorlarmi?

Nefretim: tekr. ederim,cok sagol`da hersey karsilikli paylasinca güzel ve verimli oluyor, öyle degilmi?

Muhabbetle kalin
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Cmt May 26, 2007 2:35 pm

Zeynep :) başkasını bilmem ama bende;

İrademe göre mercedes, isteğime göre bisiklet.

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Cmt May 26, 2007 2:39 pm

ByUkaLa yazdı:Zeynep :) başkasını bilmem ama bende;

İrademe göre mercedes, isteğime göre bisiklet.
Süper bir cevapti tebrik ediyorum. :D :D :D :D :D

Kullanıcı avatarı
KIYMET_OZDEMIR
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen KIYMET_OZDEMIR » Pzt May 28, 2007 3:08 pm

bence okula gıdenler varsa bır köşeye yazıp her saba okumalılar....

:wink:
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir

Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.

Ayla
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Ayla » Sal May 29, 2007 12:07 am

emmm sey bmw olmazmi????
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Sal May 29, 2007 12:15 am

emmm sey bmw olmazmi????
niye olmasin

oluuuur....

Jaguar`da olur, kisinin kapasitesine bagli.

Kullanıcı avatarı
ByUkaLa

Mesaj gönderen ByUkaLa » Sal May 29, 2007 10:32 am

Bana bi anadoluda yeter :) (sonuçta yerli malı) :D:D.

erdal coşar
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
İletişim:

Re: bir derdim var....

Mesaj gönderen erdal coşar » Pzr Haz 03, 2007 4:16 pm

zeynep yazdı:Siteye yeni üye olan genc arkadaslarimiz hani diyorum" acaba o parlak, zeki, enerjik,özgür ve cesur fikir ve düsüncelerini bizlerle paylasmazlarmi"

eminim eglencenin disinda sizleride ilgilendiren ve bizleride heyecanladiran yorumlarinizi/yazilarinizi okuyunca " iste budur" dedircek düsünceleriniz kesin vardir.

sizlerle cok kisa bir animi paylasacagim;

bundan birkac sene evvel ogluma orta okul müdürü (Alman) öfkelenerek ve hiddetlenerek söyle dedi Fatih "Hayat senin zannettigin gibi eglenmekten gezip tozmaktan ibaret degil, birde diger tarafi var sorumluluk sahibi olmak. gelecegi ileriyi düsünmelisin" dedi. söylede ilginc bir benzetme yapti; Mersedes dururken sen hala bisiklete binmeye israr ediyorsun diye. .... yorumu size birakiyorum.

eglenceli,egitici,düsündürücü,olamaz/olurmu,etkileyici ve tartismaya acik yazilarini yorumlarinizi bekliyorum.

Not: sakin ha bak bizi gaza (sizlerin deyimiyle :) ) getiriyor diye bir intibaya kapilmayin. sadece sizleri yakindan tanimak istiyorum. :wink:

Muhabbetle kalin.
EVET ADAM ÇOK YERİNDE BİR SÖZ SÖYLEMİŞ YANİ
MRCEDES DURUR KEN BİSİKLETE BİNİLMEZ TABİ İMKANI VE GÜCÜ
OLAN İÇİN GEÇERLİ BİR SÖZ YANİ ESKİ BİR ATA SÖZÜ VRDIR
HAKLI SÖZE KADI BABA NE DESİN. ALLAHA EMANET OLUN. :lol:

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön