admine
admine
saygı deger site yöneticisi yılmaz bey şükür olsunki mevlaya sitemiz bir hayli aktif faliyet gösteriyor bir birinden önemli konular açılıyor gercekten cok geniş bir sahbet sayfamız var ben size bir teklifde buluncam bütün msj bölümlerine gönderilen msjları takip edip her ay bir anket düzelleyelim ve en güzel msj bulup ayın birincisi secelim bu konuya destekleyen site sakinlerinden düşünceleri hakkında msj bekliyorum ve bunun akabinde cet faliyetimiz biraz kısıtlı dolayısyla herkez aynı saatde nete girme imkanı olmuyor ve bunada haftada bir gün ve saat belirleyelim bu konuyuda cözüme getirelim saygılarımla
MUTLU IKEN HERKEZ IYI OLUR ADAM KAVGADA BELLI OLUR[font=Arial Black][/font]
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi

- İletişim:
Tamam önerini yapmış oldun. Bakalım insanlar neler düşünüyor bu konu hakkında. Bekleyelim senin bu mesajına gelecek cevapları. Ona göre tavır alalım.
Ama şunu tekrar söyleyeceğim ; Site hizmete girdiği ilk günden beri Sohbet ekranımız teknik alt yapı olarak sorunsuz çalışmaktadır. :idea: Yani ben arzettim talep kullanıcılara aittir. :)
DİPNOT:Bu konu forumun giriş sayfasında SİTE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ... isimli ana başlıkta verilebilirdi :!:
Ama şunu tekrar söyleyeceğim ; Site hizmete girdiği ilk günden beri Sohbet ekranımız teknik alt yapı olarak sorunsuz çalışmaktadır. :idea: Yani ben arzettim talep kullanıcılara aittir. :)
DİPNOT:Bu konu forumun giriş sayfasında SİTE HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ... isimli ana başlıkta verilebilirdi :!:
"Söz uçar yazı kalır"
Matrax:)
son zamanlar siteye göstermis oldugun gerek konu seciminde gerekse konulara cevap verme perfonmasindan dolayi seni tebrik ediyorum kutluyorum ve devamini siz Demircili genclerini yakisir bir sekilde bekliyorum.
önerine gelince cok güzel düsünmüssün tesvik edici. yalniz bir ay cok uzun bir süre, dedigin gibi son zamanlar birbirinden güzel düsündüren ,hüzünlendiren zaman zaman güldüren konulara yer veriliyorki yetismek mümkün degil.
:D birde ilk ay beni secin nede olsa sitenin yasca en kidemlisiyim :D
Muhabbetle kalin. :)
son zamanlar siteye göstermis oldugun gerek konu seciminde gerekse konulara cevap verme perfonmasindan dolayi seni tebrik ediyorum kutluyorum ve devamini siz Demircili genclerini yakisir bir sekilde bekliyorum.
önerine gelince cok güzel düsünmüssün tesvik edici. yalniz bir ay cok uzun bir süre, dedigin gibi son zamanlar birbirinden güzel düsündüren ,hüzünlendiren zaman zaman güldüren konulara yer veriliyorki yetismek mümkün degil.
:D birde ilk ay beni secin nede olsa sitenin yasca en kidemlisiyim :D
Muhabbetle kalin. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.