DİKKAT

Yukarıdaki gruplar haricindeki genel bilgilendirme mesajlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz...
asilkartal
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

DİKKAT

Mesaj gönderen asilkartal » Prş Ara 14, 2006 3:52 am

Benim anlamadıgım konu şu

birisi konu açıyor öbür biriside konuya cevap vermek yerine koca koca şiirler yazıyor

yani arkadaşlar bunu bana birisi anlatsın maksat ne

konu acan kişiye ya teşekkür edersin yada yorum yaparsın ve bu kısa olur şiir veya konu acmak istedigin zaman (new topic) butonuna basarak konu acabilirsiniz

lütfen dikkat edelim arkadaşlar lütfen

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
zeynep
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj gönderen zeynep » Prş Ara 14, 2006 9:16 pm

:D AYNEN KATILIYORUM BIZDE ANLAMIYORDUKDA

RESIMLI OLARAK GÖSZERMISSIN BUNDAN SONRA ANLARIZ INSEALLAH
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.

Kullanıcı avatarı
esmer_jojuk
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen esmer_jojuk » Cum Ara 15, 2006 7:28 pm

haklısın asilkartal birileri şiir yaziyor diğer bir arkadaş da şiirle karşılık veriyor anlaşılmaz bir durum buna deyindiğin için tsk.
Ben hayati NEDENSIZ ve TARIFSIZ yasarim,,,,,,

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
İletişim:

SSS

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Cmt Ara 16, 2006 2:40 pm

Forumda her sayfamızın en üst kısmında Arama nın solunda 3 tane S yani SSS linkine birçok kişinin tıklamadığını görüyorum. Oradaki 3 s Sıkça Sorulan Sorular anlamına gelmektedir. Ve forumun kullanımı ile tüm detaylar orada çok kısa öz ve anlaşılır bir şekilde anlatılmıştır. Herkes orayı bir kez gözden geçirse kafi. Tabi asilkartal a resimli anlatımından dolayı tşk ü de borç bilirim. Forum kullanımı ile ilgili adres her sayfanın üzerindeki SSS linkidir. Lütfen incelensin. (rica).

NOT: Bu mesajımı konunun önemi sebebiyle yeni konu olarak açtımda zaten.
"Söz uçar yazı kalır"

asilkartal
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen asilkartal » Sal Ara 26, 2006 4:07 am

arkadaşlar imza düzenlemesini yaparken küçük olmasına dikkat edelim çünkü niye diyiceksiniz imzalar nekadar büyük olursa ve hareketli olursa okadar sitede fazla yer kaplar bunu sonucunda site agırlaşır ve yavaş acılır buda hiç birimizin işine gelmez heralde yavaş acılan bi site sıkıcı olur örnek olarak illa resim koymanız gerekirse mesela matrax adlı üye gibi olabilir dikkatiniz için teşekkürler
Resim

“DİĞER - GENEL - ANONİM - AKLINIZA GELENLER” sayfasına dön