Yamanoğlu Grup

Türkiye yerleşik olarak faaliyet gösteren firma sahibi yada idarecesi iseniz bu bölüm sizlerin firmanızı, iş alanı ve ürün grubunuzu belirtmeniz içindir.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
yamanoglu
Mesajlar: 2
Kayıt: Sal May 16, 2017 11:56 am
Konum: İstanbul
İletişim:

Yamanoğlu Grup

Mesaj gönderen yamanoglu » Sal May 16, 2017 12:36 pm

Resim

Web Site: https://www.yamanoglugrup.com

Bünyesinde 6 farklı iş kolunu barındıran Yamanoğlu Grup, Tasarım, Yazılım, Tescil, Reklam, Harita Servisi ve Etkinlik hizmetleri veren profesyonel bir şirkettir. Yamanoğlu Grup, 2013 yılında İstanbul'da Şafak Yaman tarafından kurulmuştur. Tüm yapılanmamızın, sunduğumuz her bir hizmetin ve yaşattığımız bütün değerlerimizin odak noktasında "müşteri" yer almaktadır. Her şey "müşteri"ye yönelik hazırlanmakta, geliştirilmekte ve sunulmaktadır. Değişimler, yenilikler müşterilerin beklentileri ve isteklerinin paralelinde eş zamanlı gerçekleşmektedir.


Grubumuza bağlı şirketlerimiz;

Resim

Web Site: https://www.yotasarim.com

Web Tasarım, Grafik Tasarım, Arama motoru, E-Ticaret, Mobil Uygulamalar, Sosyal Medya, gibi hizmetlerimizle sizlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak çalışma arkadaşlarımızla, en iyi hizmet verebilmek için bir araya gelen tasarım firmasıdır. Yo Tasarım, olarak prensibimiz bizlerden almış olduğunuz hizmetin en iyisini sunabilmektir. Hizmet aldıktan sonra sizleri rakiplerinizin üstlerine taşıtabilmek için gereken hassasiyetle ve deneyimli çalışanlarımızla hizmet vermekteyiz. Almış olduğunuz hizmet sonrasında sizlere her türlü yardımcı olmaktayız.


Resim

Web Site: https://www.yoyazilim.com

Yo Yazılım, e-ticaret ve e-emlak yazılım çözümleri sunan, kısacası “İnternet Teknolojisi’nin Tüm Renkleri” ile sizlere hizmet vermeyi ilke edinmiş bir yazılım firmasıdır. Deneyimli ve profesyonel ekibimiz ile sizin için paket veya özel çözümler üretiyor, hayata geçiriyoruz. Sürekli olarak geliştirdiğimiz, yeni proje ve yazılımlarımız ile siz müşterilerimize alternatifli çözümler sunuyoruz.


Resim

Web Site: https://www.yotescil.com

Yo Tescil, Bireysel ve kurumsal hosting taleplerine hizmet sağlamak üzere kurulan barındırma firmasıdır. Hosting ve ek hizmetlerin olduğu ürün portföyümüz ile Türkiye’de güvenilir, hızlı ve kesintisiz müşteri portföyümüzü her geçen gün artırdık.


Resim

Web Site: https://www.yoreklam.com


Resim

Web Site: https://www.yoetkinlik.com


Resim

Web Site: https://www.kaydeet.com

Firmanızı, web sitenizi veya işletmenizi haritalara, arama motorlarına, sosyal medyaya, firma rehberlerine kayıt ederek yer almasını ve kolay bulunmasını sağlayan harita servis firmasıdır.
“Hayatta kazananlar en yetenekli olanlar değil, en cesur olanlardır.” Robin Sharma

Kullanıcı avatarı
yilmaz.sahin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 2053
Kayıt: Cmt Tem 15, 2006 2:08 am
Konum: İstanbul
İletişim:

Re: Yamanoğlu Grup

Mesaj gönderen yilmaz.sahin » Pzr May 27, 2018 2:11 am

Memleketimden böyle kurumsal ve teknolojik faaliyetler veren bir firma çıkması beni çok mutlu etti. Allah yolunuz açık ciro net karınızı bol etsin.
"Söz uçar yazı kalır"

Cevapla

“DEMİRCİLİ'Lİ FİRMALAR [TÜRKİYE]” sayfasına dön