Sorular sorulur müsait oldukça cevap versin dostum... Bizim acelemiz yok.Ugur Ozdemir yazdı:Insallah sorucaginiz sorulara cevap vermeye calisacagim dünyalik sorular oldugu icin cokta korkmuyorum. :)
Bu arada nasip olursa haftasonundan itibaren bir hafta Antalya ve civarinda kücük bir tatilimiz olucak,eger sorularin
cevabi gecikirse kusura bakmayin,ordan veya dönünce sorularinizi cevapliyacagim Insallah.
Selamlar
Ben başlayayım;
1- Demircili'deki okul yıllarından kalan unutamadığın bir çocukluk anını bizlerle paylaşır mısın?
2- Gurbete çıkmamış olsa idin, gurbete çıkman gerekse nerede yaşamak isterdin?
3- "Benide öldüğümde Algutlu'ya gömün" yazmıştın forumumuzda. Algutlu'da en özlediğin kim?
4- Demircili'de bu sene belediye başkanlık seçimi çalışmalarını kendince yorumlar mısın?
5- Trabzonspor bu sene şampiyon olabilecek mi?
6- Edingen'deki Camimize gittin mi, gitti isen izlenimlerin neler? Gitmedi isen neden gitmedin hocam?
7- Oralarda DemirciliSelemen.Com hakkındaki izlenimlerin nasıl?
8- Demircili'de insanlarımızda en çok üzüldüğün nokta ve en çok hasret olduğun hal hangileri.
9- Demircili'ye her sene izne gelirken konakladığın yerler nereler?
10-Forumumuzda AVrupadan'dan sorumlu devlet bakanı gibi duruyorsun. Yani moderatör olmana rağmen bazı üyelerimizden bile az katıldığın şikayeti alıyoruz. Bu konuda düşüncelerin neler? (on numara bir soru oldu bence :))
(iyi tatiller) Kolay gele...