DEMIRCILININ EN MESHUR
DEMIRCILININ EN MESHUR
Evet en mushur yemegi nedir? sizeler simdi FAST FOOT yiyeceklerle büyüdügünüz icin kesin bunu bilemessiniz. ben biliyorum fakat söylemiyecegim, hadi bakalim DEMIRCILI`yi ne kadar taniyorsunuz yada söyle diyeyim kendi kültürümüzle ne kadar ilgileniyoruz.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
CEVAP
MERHABA ZEYNEP HANIM;
BENİM TAHMİNLERİME GÖRE EN MEŞUR YEMEĞİ LAHANA TÜRÜDÜR... KÜÇÜKKEN BİR DÖNEME KADAR KÖYDE KALDIĞIMDA NEREYE GİTSEK AYNI YEMEK TÜRÜ VARDI... BİRDE ŞU VAR EĞER KEŞKEĞİDE KABUL EDERSENİZ DEMİRCİLİDEN GÜZEL YAPAN YOKTUR...
UMARIM TAHMİNİM DE YANILMAMIŞIMDIR...
SAYGILARIMLA...
FEDAYİ ALTUN
BENİM TAHMİNLERİME GÖRE EN MEŞUR YEMEĞİ LAHANA TÜRÜDÜR... KÜÇÜKKEN BİR DÖNEME KADAR KÖYDE KALDIĞIMDA NEREYE GİTSEK AYNI YEMEK TÜRÜ VARDI... BİRDE ŞU VAR EĞER KEŞKEĞİDE KABUL EDERSENİZ DEMİRCİLİDEN GÜZEL YAPAN YOKTUR...
UMARIM TAHMİNİM DE YANILMAMIŞIMDIR...
SAYGILARIMLA...
FEDAYİ ALTUN
valla merak ettim su pancar corbasinin bir tarifini veren olurmu, malzemeleri ve baharatlari almanyada bulunurmu?
bakin tarifini yazan olursa deneyecegim ve sizler haber edecegim.
umuyorum en kisa zamanda bir tarif veren olur :)
bakin tarifini yazan olursa deneyecegim ve sizler haber edecegim.
umuyorum en kisa zamanda bir tarif veren olur :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
bu pancar corbası cizburgerden çok daha lezzetli ayla bundan emin olabilirsin :)
pancar corbasının tarifini yazayım hatırladığım kadarıyla.
fasulyeyi haşlıyosunuz suda,
pateteside haşlıyosunuz ayrı bi yerde,
sonra bunları birleştiriyosunuz,
içlerine kavrulmuş soğan...
yada ben bu tarifi anneme bi danışıp öle yapim.
acelesi yok dimi
pancar corbasının tarifini yazayım hatırladığım kadarıyla.
fasulyeyi haşlıyosunuz suda,
pateteside haşlıyosunuz ayrı bi yerde,
sonra bunları birleştiriyosunuz,
içlerine kavrulmuş soğan...
yada ben bu tarifi anneme bi danışıp öle yapim.
acelesi yok dimi
-
- Kayıtlı Üye
EFE kardesim!
sen herhalde tarifleri karistirdin, en iyisi sen annene detayli bir sekilde sor. bak pisirecegim sonra ortaya tuhaf birsey cikmasin emegime yazik olur degilmi? :D
Asilkartal; keskek tr`nin her yöresinde meshur. hatirlarmisin bilmem bundan birkac ay önce yunanlarla aramizda bir Baklava krizi olmustu size aitmi bize aitmi diye? eminim Demircili olmasalarde bu siteye diger il ve ilcelerden`de ziyaret eden arkadaslar vardir.
Bizde bir keskek krizine mahal vermeyelim :)
Muhabbetle kalin.
sen herhalde tarifleri karistirdin, en iyisi sen annene detayli bir sekilde sor. bak pisirecegim sonra ortaya tuhaf birsey cikmasin emegime yazik olur degilmi? :D
Asilkartal; keskek tr`nin her yöresinde meshur. hatirlarmisin bilmem bundan birkac ay önce yunanlarla aramizda bir Baklava krizi olmustu size aitmi bize aitmi diye? eminim Demircili olmasalarde bu siteye diger il ve ilcelerden`de ziyaret eden arkadaslar vardir.
Bizde bir keskek krizine mahal vermeyelim :)
Muhabbetle kalin.
-
- Kayıtlı Üye
-
- Kayıtlı Üye
asilkartal yazdı:abla şu cevabı alsak artık :) baya bi merak sardı bizi
yok öyle hazir cevaba konmak,bak arkadaslar sormus sorusturmuslar :D
KESKEK bilinen bir yemek olabilir fakat bizim yöreye özel bir yemek degil :D
-
- Kayıtlı Üye
-
- Kayıtlı Üye
Aylacigim pasta kelimesi seni yaniltmsin, bu senin bildigin kremali pasta degil :)Ayla yazdı:diyosun......
ya asilkartal bu anlattigin neyse hicte öyle senin dedigin kadar enfes birseye benzemiyor.
misir unu pastasi ortasina yumurta kirilmis.
hmmmmm...... ilginc.
hehehe.
hmm... simdi oldu asilkartal.
Zeynep hanim nasil bir pasta oldugunu tahmin ettim ama mesele hayal gücünü anlatilana göre kullanmak olunca acikcasi pekde güzel birsey cikmiyordu ortaya.
ondan öyle settirmistim.
pekii siz cavabi ne zaman aciklamayi düsünüyorsunuz????
hmm... simdi oldu asilkartal.
Zeynep hanim nasil bir pasta oldugunu tahmin ettim ama mesele hayal gücünü anlatilana göre kullanmak olunca acikcasi pekde güzel birsey cikmiyordu ortaya.
ondan öyle settirmistim.
pekii siz cavabi ne zaman aciklamayi düsünüyorsunuz????
söyledigin söz, karsindakinin anladigi kadardir.
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
-
- Kayıtlı Üye