YAŞAR KAYA'NIN VEFATI
slm
çok geçmis olsun dicem ama geç kaldım ....
MERHUMA RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM......
MERHUMA RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM......
Bin zulme uğrasan da, bir zulüm yapma. (Hz. Ali (r.a))
Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur. (Hacı Bayram-ı Veli)
Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur. (Hacı Bayram-ı Veli)
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Yasar Kaya vefat etti
Yasar Kaya vefat etti
Kasabamiz büyüklerinden YASAR KAYA (Faruk ve Engin Kaya'nin babasi) Istanbul'da Medical Park ve Bakirköy Devlet Hastanesinde acil seviste yogun bakim ünitesinde tedavisine devam ediliyordu. Bu sabah saatlerinde hakkin rahmetine kavusan Yasar Kaya'nin defni yarin (23.09.2008 Sali günü) Demircili'deki aile kabristannliginda yapilacaktir. Yasar Kaya'ya Allah'tan rahmet kalanlarina da sabirlar dileriz. NOT: Forumumuzda dernek baskani Ismet Sahin'in açtigi "Yasar Kaya'nin Rahatsizligi" konu basligi açmisti ve bazi üyelerimiz geçmis olsun ve acil sifalar temennilerini iletiyorlardi.
Kaynak : DemirciliSelemen.Com - Haberler - 22.09.2008
Link : http://www.demirciliselemen.com/Anahaber.asp?catid=98
Kasabamiz büyüklerinden YASAR KAYA (Faruk ve Engin Kaya'nin babasi) Istanbul'da Medical Park ve Bakirköy Devlet Hastanesinde acil seviste yogun bakim ünitesinde tedavisine devam ediliyordu. Bu sabah saatlerinde hakkin rahmetine kavusan Yasar Kaya'nin defni yarin (23.09.2008 Sali günü) Demircili'deki aile kabristannliginda yapilacaktir. Yasar Kaya'ya Allah'tan rahmet kalanlarina da sabirlar dileriz. NOT: Forumumuzda dernek baskani Ismet Sahin'in açtigi "Yasar Kaya'nin Rahatsizligi" konu basligi açmisti ve bazi üyelerimiz geçmis olsun ve acil sifalar temennilerini iletiyorlardi.
Kaynak : DemirciliSelemen.Com - Haberler - 22.09.2008
Link : http://www.demirciliselemen.com/Anahaber.asp?catid=98
En son yilmaz.sahin tarafından Pzt Eyl 22, 2008 1:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Söz uçar yazı kalır"
- guezel_kiz88
- Kayıtlı Üye
- selemenlihamza
- Kayıtlı Üye
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
- demet.sahin
- Kayıtlı Üye
- olgun.sahin
- Kayıtlı Üye
- erdinc.sahin
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
-yasar amacaya allahtan rahmet yakınlarına sabır dılıyorum
allah mekanını cennet etsin kevser ırmaklarından su icmeyi nasip etsin yakınlarına sabırlar versın allah rahmet etsin