RTüK olsaydınız hangi programı kaldırırdınız?
-
- Kayıtlı Üye
- mehtap25_60
- Aktif üye
- İletişim:
-
- Kayıtlı Üye
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Sevgili Engin kardeş,engin.kaya yazdı:evet burasıda bir rütük degilmi burda sansür yokmu benim düşüncem mehtap
İnternette her forumda denetim / yönetim vardır, bu üyeler ve forumun selameti içindir. Senin mesajlarınında sağlıklı yayınlanabilmesi için bizler buradayız bak. Sana birisi burada ağıza alınmayacak şeyler yazsa o zaman devreye ne girecek, işte o senin sansür dediğin şey girecek ve seni koruyacak. Tıpkı bu zamana kadar olduğu gibi.
"Söz uçar yazı kalır"
- iskesurlu60
- Destekleyen
YILLARCA İNSANLARIMIZI ; YALANCI AŞK ,MEŞK FİLİMLERİYLE,YETMEDİ GELİN KAYNANA YARIŞMALARIYLA,GENE YETMEDİ,TOP STAR ,POP STAR YARIŞMALARIYLA,AMACINI AŞMIŞ SÖZDE KADIN PROĞRAMLARIYLA UYUT BABO UYUT.
UYUŞTUKÇA UYUŞTUK.İLK KEZ BİR KADIN PROĞRAMI İZLEDİM YILLAR ÖNCE . BAKTIM PSKOLOJİ ALT _ÜST BİR DAHA MI ASLAA DEDİM.ETRAFIMA ÇOK TAVSİYELER ETTİM BIRAKIN BU İŞLERİ DİYE .NE OLDU .İYİ Mİ OLDU ?
HERGÜN TÜRK AİLE YAPISI BİRAZ DAHA BOZULMAKTA.ACIYA ACIYA ; ACINACAK HALE GELDİKLERİNİN FARKINDA BİLE DEĞİLLER.HALA ,ADAMLAR ;YATIYO,KALKIYO AFFEDERSİNİZ WC YE GİDİYO SENARYO YAZIYO.
YAPRAK DÖKÜMÜ ROMANINI HEPİMİZ BİLİRİZ.FAKAT YETMEDİ ,İNSANLAR KAFALARINA GÖRE REYTİNG UĞRUNA
EKLEDİKÇE EKLİYOLAR.BESLEYİN DİYORUM KARGALARI.....
UYUŞTUKÇA UYUŞTUK.İLK KEZ BİR KADIN PROĞRAMI İZLEDİM YILLAR ÖNCE . BAKTIM PSKOLOJİ ALT _ÜST BİR DAHA MI ASLAA DEDİM.ETRAFIMA ÇOK TAVSİYELER ETTİM BIRAKIN BU İŞLERİ DİYE .NE OLDU .İYİ Mİ OLDU ?
HERGÜN TÜRK AİLE YAPISI BİRAZ DAHA BOZULMAKTA.ACIYA ACIYA ; ACINACAK HALE GELDİKLERİNİN FARKINDA BİLE DEĞİLLER.HALA ,ADAMLAR ;YATIYO,KALKIYO AFFEDERSİNİZ WC YE GİDİYO SENARYO YAZIYO.
YAPRAK DÖKÜMÜ ROMANINI HEPİMİZ BİLİRİZ.FAKAT YETMEDİ ,İNSANLAR KAFALARINA GÖRE REYTİNG UĞRUNA
EKLEDİKÇE EKLİYOLAR.BESLEYİN DİYORUM KARGALARI.....
Televizyon izlemesini sevmeyen biri olarak bana soruldugunda bir kaçı hariç bütün programların kapatılmasını öneririm çünkü artık televizyon kuruluşları tabiri caizse iyice zıvanadan cıkmaya basladılar reyting uğruna neler yapıyolar neler ama kusura bakmayın bizim cahil halkımız sabahtan acıyo tvyi oturuyo basına o saçma türk aile yapısına ters düşen programları izliyo ve onlardan etkileniyo çocukların psikolojisi bozuluyo kadınların düşünceleri değişiyo..
Şahsen ben habertürk ve ntvyi izliyorum sabah ve akşam haberlerinde birde haftada iki akşam bir köprü dizisi için birde kurtlar vadisi için otururum tv karşısına ve tv esiri olup çok izleyenlerede tavsiyem stv, kanal7 ntvdeki bazı programlar ve bazı anlamlı diziler dışında televizyon açmayın reytinglerini yükseltmeyin onları cezalandırın Bir benim izlemememle ne olur demeyin bir bir çogalıyor o reytingler..
Şahsen ben habertürk ve ntvyi izliyorum sabah ve akşam haberlerinde birde haftada iki akşam bir köprü dizisi için birde kurtlar vadisi için otururum tv karşısına ve tv esiri olup çok izleyenlerede tavsiyem stv, kanal7 ntvdeki bazı programlar ve bazı anlamlı diziler dışında televizyon açmayın reytinglerini yükseltmeyin onları cezalandırın Bir benim izlemememle ne olur demeyin bir bir çogalıyor o reytingler..
Dєяlєя öиüиdє dλнλ çσк ЧσL Vλя ÃilмєzLєя вєиi ЧσL тυтλя . .