kutlu doğum....
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
kutlu doğum....
onlar öldüler peki ya biz?
biz kafir dostlarımızın!!yumurta,yılbaşı,doğumgünü,gibi adetllerini kendi dinimize nakşederken bugün neler yapıyoruz?çocuklarımzın haberi varmı?bizim haberimiz ne kadar var?bizimde haberimiz olsun lütfen lütfen bu uğruna ömerlerin,alilerin,hüseyinlerin canının hiç düşünülmeden verildiği dinimizin önderi,yaratılış nedenimiz Resulun dünyayı şereflendirdiği günden bizimde haberimiz olsun...
http://209.85.135.104/search?q=cache:26 ... cd=1&gl=tr
biz kafir dostlarımızın!!yumurta,yılbaşı,doğumgünü,gibi adetllerini kendi dinimize nakşederken bugün neler yapıyoruz?çocuklarımzın haberi varmı?bizim haberimiz ne kadar var?bizimde haberimiz olsun lütfen lütfen bu uğruna ömerlerin,alilerin,hüseyinlerin canının hiç düşünülmeden verildiği dinimizin önderi,yaratılış nedenimiz Resulun dünyayı şereflendirdiği günden bizimde haberimiz olsun...
http://209.85.135.104/search?q=cache:26 ... cd=1&gl=tr
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....
-söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola- [/font]
KUTLU DOGUM
(HABIBIM) SEN OLMASAYDIN EFLAKI (mahlukati) YARATMAZDIM." (Hadis-i Kudsi)
Yarin aksam, Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafanin (S.A.V.) alemleri sereflendirdigi veladet kandili.
Rahmeten lil alemindir Mustafa
Hemsefiul müznibindir Mustafa (Süleyman Celebi)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Yarin aksam, Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafanin (S.A.V.) alemleri sereflendirdigi veladet kandili.
Rahmeten lil alemindir Mustafa
Hemsefiul müznibindir Mustafa (Süleyman Celebi)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
saol karedşim ne diyeyim haklısın ama link verirken dikkat edelim bazen allah c.c muhammed a.s diyerekte insanlar para kazanabiliyorlar yani linkini verdigin sitenin altındaki reklamlara bir bak allahı peygamberimizi kullanarak para kazanıyorlar mp3 satar korsan öbürü arkadaş sitesi falan filan bu tip sitelere rant vermeyelim en çok girilen islami bi site bir fanatik bi yabancıya ait din düşmanı neyse uzun konular bunlar
şimdi sende bize kafayı takarsın hakan gibi amborgoyu koyarsın :D
http://nefretim1971.blogcu.com/
iyi şanslar
iyi şanslar
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Kutlu Doğum Haftası!..
20 Nisan 571 tarihine tekabül eden Rebiu'l-evvel ayının 12'sinde, bir Pazartesi gecesi, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sav) dünyayı şereflendirmişlerdir.
Peygamber Efendimiz (sav), Allah (c.c.)'ın "... ancak o, Allah'ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur." (Ahzab Suresi, 40) ayetiyle bildirdiği gibi insanlar için son peygamber olarak gönderilen, Allah (c.c.)'ın en son hak kitabını vahyettiği, güzel ahlakı, takvası, Allah (c.c.)'a olan yakınlığı ile insanlara örnek kıldığı, Allah (c.c.)'ın dostu, Rabbimiz'in Katında üstünlüğü olan, müminlerin de dostu, en yakını ve velisidir.
Müslümanlar olarak bizler, Kuran'a tam tabi olmakla ve Peygamberimiz (sav)'in sünnetine uymakla, onun gösterdiği çabanın bir benzeri ile, Nur Suresi 55. ayetin gereği olarak, Kuran ahlakını tüm dünyaya yaymaya çalışmakla, ahlakça ve tavırca gücümüz yettiğince Peygamber Efendimiz (sav)'e benzemeye çalışmakla yükümlüyüz:
"Allah, içinizden iman edenlere ve salih amellerde bulunanlara va'detmiştir: Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl 'güç ve iktidar sahibi' kıldıysa, onları da yeryüzünde 'güç ve iktidar sahibi' kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir. Onlar, yalnızca bana ibadet ederler ve bana hiç bir şeyi ortak koşmazlar. Kim bundan sonra inkâr ederse, işte onlar fasıktır." (Nur Suresi, 55)
Peygamberimiz (sav)'in doğum yıldönümünü anmak; O'nun elçiliğini, yüksek ahlakını anmak ve sünnetine uyma kararlılığımızı tazelemektir. Allah (c.c.)'ın "Ve şüphesiz sen, pek büyük bir ahlak üzerindesin." (Kalem Suresi, 4) ayetiyle övdüğü Resulullah (sav)'ın üstün ahlakıyla ahlaklanmaya çalışmaktır.
Bu vesile ile, Kutlu Doğum Haftası'nın bütün Müslüman kardeşlerimize mübarek olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.
Beni bir ben bilirim birde YARADAN,
Bana bir ben lazımım birde ANLAYAN..
Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,
Yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığından yanlızım ben......
-
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Kutlama..
Mevlit kandili öncelikle müslümanlar sonrasında da tüm kainet için kutlu olsun. Evimizde işimizde çocuğumuzun arkadaşlarımızın doğum günlerini kutlarken (kutlayanlar için diyorum bunu) iki cihan serverinin doğum gününü kutlamaktan geri kalmak ya da görmezden gelmek ne kadar vahim bir durumdur. Allah gereğini yapmayı nasip etsin inşallah.
"Söz uçar yazı kalır"
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi
- gulesevdali
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
nefretim yazdı:saol karedşim ne diyeyim haklısın ama link verirken dikkat edelim bazen allah c.c muhammed a.s diyerekte insanlar para kazanabiliyorlar yani linkini verdigin sitenin altındaki reklamlara bir bak allahı peygamberimizi kullanarak para kazanıyorlar mp3 satar korsan öbürü arkadaş sitesi falan filan bu tip sitelere rant vermeyelim en çok girilen islami bi site bir fanatik bi yabancıya ait din düşmanı neyse uzun konular bunlar
ne için takayım kafayı??
ben ilgilenmedim okadar detayla ama dikkat ederim inşaallah...
[font=Verdana]Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün....