ŞAMPİYON GALATASARAY
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
ŞAMPİYON GALATASARAY
[align=center][/align]
[align=center][/align]
[align=center]GALATASARAY[/align]
[align=center][/align]
[align=center]Şampiyon Galatasarayımızı Kutluyorum!..[/align]
[align=center][/align]
[align=center]GALATASARAY[/align]
[align=center][/align]
[align=center]Şampiyon Galatasarayımızı Kutluyorum!..[/align]
En son ercan.sahin tarafından Sal May 13, 2008 12:23 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
SLM
[font=Arial Black]HER ZAMAN YER YERDE ULTRAASLAN SENINLE
TEBRIKLER BIZE......:):) ....[/font]
TEBRIKLER BIZE......:):) ....[/font]
[font=Comic Sans MS]SEYİRCİSİZ OYNADIK YILMADIK
YABANCISIZ OYNADIK YILMADIK
SAKATLARLA BOĞUŞTUK YILMADIK
ÇÜNKÜ ASLANLAR GİBİ YÜREĞİMİZİ KOYDUK
saat: 20-45
2007-2008 SEZONU ŞAMPİYONU GALATASARAY [/font]
YABANCISIZ OYNADIK YILMADIK
SAKATLARLA BOĞUŞTUK YILMADIK
ÇÜNKÜ ASLANLAR GİBİ YÜREĞİMİZİ KOYDUK
saat: 20-45
2007-2008 SEZONU ŞAMPİYONU GALATASARAY [/font]
En son EM-re tarafından Pzr May 11, 2008 12:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Söz; agizdan cikincaya kadar senin esirin, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisin...!
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Güncel yaşantımda da tek maçlar sonrası konuşmayı sevmem ama konu koca bir sezonun bitiminde şampiyonluk olunca birkaç cümlem olsun. Galatasaraylı oyuncuları ve taraftarların duası ağır bastı belli ki o kadar nasipsizliğe rağmen GS şampiyon oldu. Avrupa'da bizi temsil edecek tüm takımlarımıza başarılar. Galatasaray'lı olmak başka bir şey. Tebrikler çocuklar...
"Söz uçar yazı kalır"
- mehtap25_60
- Aktif üye
- İletişim:
- iskesurlu60
- Destekleyen
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SyOWCdMCwe0[/youtube]
Söz; agizdan cikincaya kadar senin esirin, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisin...!
- mehtap25_60
- Aktif üye
- İletişim:
- iskesurlu60
- Destekleyen
mehtap25_60 yazdı:[font=Comic Sans MS]EN BÜYÜK YARADAN......[/font]culeser yazdı:[font=Lucida Console] [/font] EN BÜYÜK CİMBOM
[font=Arial]EN BÜYÜK ALLAH :twisted: FENERE YALLAH :twisted: :lol: :lol: :lol: [/font]
-
- Kayıtlı Üye
SLM
[font=Arial Black]YAŞA CİMBOM..........[/font]
slm
necmı yazdı:en kral fener g sarayı kutlamıyorum cünkü bız sampiyon olsaydık gs herseyı söylerdı
[font=Arial Black]sanmıyorummmmm dıkkat edersenız fenerbahcenın her mac sonucuna bır guzel tebrık attıgımızı okudum bızat yazdımda....[/font]
[font=Comic Sans MS] doqru siz CUMHURİYETSİNİZ [/font]necmı yazdı:en kral fener g sarayı kutlamıyorum cünkü bız sampiyon olsaydık gs herseyı söylerdı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Kayıtlı Üye
mehtap 25_60 tabiki o konuda en büyük yüce rabbimiz BEN HANİ O KELİMEYİ MECAZİ ANLAMDA KULLANMIŞTIM SQĞLIK OLSUN
GALİBA BAYA YANLIŞ ANLAŞILDIM KUSRUMA BAKMAYIN
NECMİ BİZ CİMBOMLULAR TEBRİK ETMESİNİ BİLİRİZ KİMSEYİ BULAMASAN BENDEN HAKKETTİĞİN CVP ALIRSIN
TÜM CİMBOMLU KARDEŞLERİMİ KUTUYORUM
DİĞER TAKIMLI KARDEŞLERİMEDE SAĞLIK OLSUN İNŞ Bİ DAKİ SENEYE DE SİZ ŞAMPİYON OLURSUNUZ SIKI MÜCADELELER VERDİNİZ TEBRİKEDERİM
GALİBA BAYA YANLIŞ ANLAŞILDIM KUSRUMA BAKMAYIN
NECMİ BİZ CİMBOMLULAR TEBRİK ETMESİNİ BİLİRİZ KİMSEYİ BULAMASAN BENDEN HAKKETTİĞİN CVP ALIRSIN
TÜM CİMBOMLU KARDEŞLERİMİ KUTUYORUM
DİĞER TAKIMLI KARDEŞLERİMEDE SAĞLIK OLSUN İNŞ Bİ DAKİ SENEYE DE SİZ ŞAMPİYON OLURSUNUZ SIKI MÜCADELELER VERDİNİZ TEBRİKEDERİM