1.Hafta kim sorgulansın
1.Hafta kim sorgulansın
Soru sorma odası bir kişi seçilecek, o kişiye isteyen soru soracak.
- En büyük hayalin ne.
-İlgi duyduğun konu hangisi.
-hangi takımı tutuyorsun
-Beni nasıl tanırsın.
-hobilerin/fobilerin.
-eleştiriye açıkmısın.
-Hangi insanlara tehammülün yok.
bu ve buna benzer birçokşey sorabilirsiniz.
her hafta önce sorgu odasına 4 aday koyalım,kimin sorgulanmasını istiyorsak ona oy verelim. daha sonraki hafta kimlin sorgulanmasını istiyorsanız isim olarak not düşebilirsiniz.
Her üye ikinci bir defa soru soramaz ( sorularınızı ona göre hazırlayız :) )
Sorguya alınan kişi soruları cevaplamak zorundadır.
Kişiye özel sorulara cevap vermeyebilir.
Zaten Demircilselemen.com üyeleri seviyeli ve anlayışlı olduğu için problem olmaz.Kural koymaya gerek yok. Dolaysıyla kimsenin ceza ban uzaklaştırmasını hiç birimiz istemeyiz.
HAZIRMISINIZ :)
- En büyük hayalin ne.
-İlgi duyduğun konu hangisi.
-hangi takımı tutuyorsun
-Beni nasıl tanırsın.
-hobilerin/fobilerin.
-eleştiriye açıkmısın.
-Hangi insanlara tehammülün yok.
bu ve buna benzer birçokşey sorabilirsiniz.
her hafta önce sorgu odasına 4 aday koyalım,kimin sorgulanmasını istiyorsak ona oy verelim. daha sonraki hafta kimlin sorgulanmasını istiyorsanız isim olarak not düşebilirsiniz.
Her üye ikinci bir defa soru soramaz ( sorularınızı ona göre hazırlayız :) )
Sorguya alınan kişi soruları cevaplamak zorundadır.
Kişiye özel sorulara cevap vermeyebilir.
Zaten Demircilselemen.com üyeleri seviyeli ve anlayışlı olduğu için problem olmaz.Kural koymaya gerek yok. Dolaysıyla kimsenin ceza ban uzaklaştırmasını hiç birimiz istemeyiz.
HAZIRMISINIZ :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi
- KIYMET_OZDEMIR
- Kayıtlı Üye
:) Slm Zeynep Hanım
konu acılınca yıne aaa dedırtınız yaa sıze helal olsun :) bu nasıl zekıce bır konu pekı nsl olucak cvplar ne zaman acıklancak sorular ne zaman sorulacak
dıyelımkı üye soruları cvplandırmadı ne olucak cezası varmı :)soruları sımdıden hazırlayalımı yoksa özel o hafta secılen üye ıcınmı sorulacak bakalım bende bır
haycanla beklıyorum 3s demıs oldugu gıbı haftaya aday sızsınız. :)
ve eger oylamayı yaptıkatn sonra msj bırakılırsa daha ıyı olur dıye düsünüyorum
konu acılınca yıne aaa dedırtınız yaa sıze helal olsun :) bu nasıl zekıce bır konu pekı nsl olucak cvplar ne zaman acıklancak sorular ne zaman sorulacak
dıyelımkı üye soruları cvplandırmadı ne olucak cezası varmı :)soruları sımdıden hazırlayalımı yoksa özel o hafta secılen üye ıcınmı sorulacak bakalım bende bır
haycanla beklıyorum 3s demıs oldugu gıbı haftaya aday sızsınız. :)
ve eger oylamayı yaptıkatn sonra msj bırakılırsa daha ıyı olur dıye düsünüyorum
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
Cevizi kırıp özüne inmeyen,hepsini kabuk zanneder.
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
- guezel_kiz88
- Kayıtlı Üye
- demet.sahin
- Kayıtlı Üye
[font=Tahoma][hr]
Ay inanmıyorum. Zeynep abla güzel ve ilginç bir düşünce. Fakat içimi bi heyecan sardı. Orda ankete tabi insanlar arasında bende varım. :? yani ne bilim çekindim biraz. :) :oops: Ne sorulacak ya. sorgu odası filan ayyy Çok heyecanladım. sanki ben çıktım ha test sonucunda. :shock:
oyunun içeriğini kıymetinde söyledigi gibi çok merak ettim. Ama zeynep abla bir dahakine sana oy vereceğim.
hadi bakalım hayırlısı :)
[hr][/font]
Ay inanmıyorum. Zeynep abla güzel ve ilginç bir düşünce. Fakat içimi bi heyecan sardı. Orda ankete tabi insanlar arasında bende varım. :? yani ne bilim çekindim biraz. :) :oops: Ne sorulacak ya. sorgu odası filan ayyy Çok heyecanladım. sanki ben çıktım ha test sonucunda. :shock:
oyunun içeriğini kıymetinde söyledigi gibi çok merak ettim. Ama zeynep abla bir dahakine sana oy vereceğim.
hadi bakalım hayırlısı :)
[hr][/font]
Ne kadar okursan oku; bilgine yakışır şekilde davranmadığın müddetçe cahilsin demektir...
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Arkadaşlar,
Konuya göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. :)
Yalnız mesaj bırakırken sorgulama odasında kimleri görmek istiyorsanız lütfen isim belirtirseniz sevinirim :) Bu konu başlığı hernekadar oyun tadında' da olsa inş. birbirimizi yakınen tanımaya vede kaynaşmaya vesile olacak.
Heyacan yapmayın. herhalde yanımıza iki kardiyan alıp sorgulamacagız desemde siz inanmayın :D hani bende kormuyorum desem yalan olur :D Alimallah şimdi gençler bizi çapraz ateşe tutarlar. :D
Ben en çok Murat-EFE' yi sorgulama odasında görmek istiyorum :D EFE efendi... :) hazırmısın :)
hadi bakalım hayırlısın olsun. :)
Konuya göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. :)
Yalnız mesaj bırakırken sorgulama odasında kimleri görmek istiyorsanız lütfen isim belirtirseniz sevinirim :) Bu konu başlığı hernekadar oyun tadında' da olsa inş. birbirimizi yakınen tanımaya vede kaynaşmaya vesile olacak.
Heyacan yapmayın. herhalde yanımıza iki kardiyan alıp sorgulamacagız desemde siz inanmayın :D hani bende kormuyorum desem yalan olur :D Alimallah şimdi gençler bizi çapraz ateşe tutarlar. :D
Ben en çok Murat-EFE' yi sorgulama odasında görmek istiyorum :D EFE efendi... :) hazırmısın :)
hadi bakalım hayırlısın olsun. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- salih.cinar
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Valla kardeş cok haklısın mesajımı gönderince fark ettim artık kusuruma bakmassın :oops: teşekkür ederim.PlayerBoys yazdı:[font=Comic Sans MS]zeynep abla hiç kibar değilsin teşekkür ettik dimi. . . [/font]
vay vay dur daha ben sorgulama odasına geçmedim :D uuuf halimiz nice desene :D
Yaa arkadaşlar korkmayın. Panik ve stres yapmayın. Aramızda polis abiğimiz var.ona soralım bakalım sorgulama odasına aldığımız arkadaşımızı incitmeden vede hırpalamdan nasıl sorgularız. :D
Kıymet Hn şimdilik önde gidiyorsunuz tabi yüzdeler her an değişebilir. Nefesinin kapardığını ve kalp atışlarını taa burdan duyabiliyorum. en iyisi sen bu sayfaya girmeden bir sakinleştirici al. :D
:D :D :D
Muhabbetle kalınız. :D
Kıymet Hn şimdilik önde gidiyorsunuz tabi yüzdeler her an değişebilir. Nefesinin kapardığını ve kalp atışlarını taa burdan duyabiliyorum. en iyisi sen bu sayfaya girmeden bir sakinleştirici al. :D
:D :D :D
Muhabbetle kalınız. :D
- KIYMET_OZDEMIR
- Kayıtlı Üye
bu oda nsl bır oda :( :(
torpıl yokmu halamsın yaaa canımsın yaaa öylesın yaa
hııı buldummmmm
Salıh kardes gırse ben bır baksam nsl oluyor dıye olmazmı
Hala halaaaaaaaaaaaaa duyuyormusun ordamısın :( :( :(
torpıl yokmu halamsın yaaa canımsın yaaa öylesın yaa
hııı buldummmmm
Salıh kardes gırse ben bır baksam nsl oluyor dıye olmazmı
Hala halaaaaaaaaaaaaa duyuyormusun ordamısın :( :( :(
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
- demet.sahin
- Kayıtlı Üye
- esmer_jojuk
- Kayıtlı Üye
Oylama Cuma gününe kadar devam edecek. :) Cumartesi sorgulamaya geceriz. :Desmer_jojuk yazdı:oylama devam ediyormu yada ne zaman bitecek kim ne zaman odaya girecek saat bellimi bunlari bildirseyetkili kisi sevinirim.
Arkadaşlar; 2.ci hafta kimler sorgulama odasına alınsın ,kimleri orda görmek istiyorsunuz isim verirmisiniz. dolaysıyla şıkları yerleştirirken benimde işim kolaylaşır.
Mutlaka zamanla herkes sorgu odasına,alınacak kimse kaçamaz. Yok Onursal üye, V:İ.P üye, destekleyen üye köstekleyen üye Admin,Mod sıfatı,titel. makamı,mevkisi gözetlenmiyecek. mademki herkes üye sıfatıyla giriyor ee o zaman sorun yok demektir . :)
Hmm ben severek önceliği yukardaki arkadaşlara veriyorum valla bu kıyağımıda unutmayın.her zaman böyle iyi olmam. :D