CEVABINI BİLEN VARMI?
CEVABINI BİLEN VARMI?
biri bana sordu cevabını ben bulamadım siz bulabilirmisiniz...???
ÇÖLDE BİRİ KÖR BİRİ SAĞIR BİRİDE DİLSİZ OLAN ÜÇ ARKADAŞ VARMIŞ
BUNLARDAN SAĞIR OLAN ÖLÜYOR dilsiz olan kör,e sağırın öldüğünü nasıl söyler...
CVBINI BENDE BİLMİYORUM :shock: :? :?
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Walla Bende bılmıyorum :DD
Bence Anlatmaz... üzülmesin ister şimdi mazallah bi şey olur ona da
Bu arada çölde ne işleri var ya
ölünün arkasından konuşulmaz... :)
Bence Anlatmaz... üzülmesin ister şimdi mazallah bi şey olur ona da
Bu arada çölde ne işleri var ya
ölünün arkasından konuşulmaz... :)
En son mavi_prens tarafından Sal Tem 01, 2008 12:35 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[font=Times New Roman]İyi Bir Lider Yol Gösteren Değil Çıkış Yolu bulandır...[/font]
- Hayat yalniz geriye dogru anlasilabilir, ve yalnizca ileriye dogru yasanabilir.
- Hayat yalniz geriye dogru anlasilabilir, ve yalnizca ileriye dogru yasanabilir.
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
Sayın pomemerkan,
tam bir pisikoloji sorusu derken, psikolojisi bozuk olmayımı yoksa psikolojisi iyi olmayımı kasdettiniz.
Veyahutta psikoloji egitimi seviyesinimi kasdettiniz.
merak ettim lütfen yanlış anlamayınız. Ama kanaatim psikolojisi bozuk olanlar bu cevabı daha çabuk bulur diye düşünüyorum.
saglıcakla kalınız sayın pomemerkan,
GÖKTÜRK
_________
tam bir pisikoloji sorusu derken, psikolojisi bozuk olmayımı yoksa psikolojisi iyi olmayımı kasdettiniz.
Veyahutta psikoloji egitimi seviyesinimi kasdettiniz.
merak ettim lütfen yanlış anlamayınız. Ama kanaatim psikolojisi bozuk olanlar bu cevabı daha çabuk bulur diye düşünüyorum.
saglıcakla kalınız sayın pomemerkan,
GÖKTÜRK
_________
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
Valla kör bitek sağırla anlaşabilir sağırda hem körle anlaşır dilsizlede anlaşır dilsizde her ikisiyle anlaşır körün anlaştığı bitek sağır kardeşse dilsizin ona herhangibir yoldan anlatmasına gerek yok bu vukuatı sağır ölürse kör zaten bunu anlar bikaç dakika sonra çünkü bitek sağırla iletişim kuruyodu :?
Söz; agizdan cikincaya kadar senin esirin, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisin...!
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Re: CEVABINI BİLEN VARMI?
crazy_zeus yazdı:biri bana sordu cevabını ben bulamadım siz bulabilirmisiniz...???
Ortak ve çalışan duyuları olan dokunmaktadır belki cevap. Dilsiz olan tutar körün elinden ve o eli, ölmüş olan sağırın kalbinin üzerine koyar. :?
"Söz uçar yazı kalır"
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Bu soru eksık sorulmus arkadaslar arastırmalarım ve buyuk cabalarım sanucu sorunun aslına turk bılmece bıldırmece kurumundan ogrendım.:)
Bir kör, bir dilsiz, bir sağır çöldeler. sağır olanı ölüyor. sağırın öldüğünü dilsiz olan, köre nasıl anlatır? Dokunmadan!
Dokunmadan anlatması lazımmış.Turk bilmece bildirmece kurumu baskanı adı google sahsen amcam olur ben ona kısaca google amca derım :)
Ondan aldıgım bılgılere gore soruda cok onemlı bı eksıklık var baslıgı acan arkadasımız bu soruyu duzeltmeme sevınır ve sorunun cvp ını soylerse sevınırım ...
Bir kör, bir dilsiz, bir sağır çöldeler. sağır olanı ölüyor. sağırın öldüğünü dilsiz olan, köre nasıl anlatır? Dokunmadan!
Dokunmadan anlatması lazımmış.Turk bilmece bildirmece kurumu baskanı adı google sahsen amcam olur ben ona kısaca google amca derım :)
Ondan aldıgım bılgılere gore soruda cok onemlı bı eksıklık var baslıgı acan arkadasımız bu soruyu duzeltmeme sevınır ve sorunun cvp ını soylerse sevınırım ...
[font=Times New Roman]İyi Bir Lider Yol Gösteren Değil Çıkış Yolu bulandır...[/font]
Re: slm
crazy_zeus yazdı:ölmüş işte hıık demiş gitmiş VADESİ DOLMUŞ demekkiiii
alla allaaah niye kızıyorsun... sordum sadece. cevap bulmaya çalışıyorum.neden kör olan ölmemiş :?:
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
bu benim yorumum ama bence gitmez :D
[align=center][font=Arial Black]www.demirciligenclik.org[/font][/align]
kör ölseydi sağıra dilsiz anlatamazdı.dilsiz ölseydi sagır köre anlatamazdı :D
[align=center][font=Arial Black]www.demirciligenclik.org[/font][/align]
aslında zor bi soru imiş
dolma misalinden bi hayli uzak
herhalde dilsiz ağlamıştır ölüyü görünce
körde sormuştur niye ağlarsın diye
oda çeke çeke ölenin yanına götürmüştür
e ondan sorasını kör ebemde bilir misali olmuştur
psikolojiyi bozmadan mantık yürüttük
ama olan oldu bi kere herif öldü ölenle ölünmez ölende geri gelmez
bizde körünen dilsizinen uğraşır dururuz
ya arkadaşlar kaç gündür köre göstereceğiz diye uğraşırız korkarım ceset kokudan durulmaz bi hal almıştır
körde dilsizde kacıp gitmişlerdir
kızmayın canııım
mesela dedik
yani!
dolma misalinden bi hayli uzak
herhalde dilsiz ağlamıştır ölüyü görünce
körde sormuştur niye ağlarsın diye
oda çeke çeke ölenin yanına götürmüştür
e ondan sorasını kör ebemde bilir misali olmuştur
psikolojiyi bozmadan mantık yürüttük
ama olan oldu bi kere herif öldü ölenle ölünmez ölende geri gelmez
bizde körünen dilsizinen uğraşır dururuz
ya arkadaşlar kaç gündür köre göstereceğiz diye uğraşırız korkarım ceset kokudan durulmaz bi hal almıştır
körde dilsizde kacıp gitmişlerdir
kızmayın canııım
mesela dedik
yani!
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
ya arkadaşlar niye tartışıyorsunuz azrail kimi isterse onun canını alır ölen zaten ölmüş ALLAH rahmet eylesin gömün kuma bari diyerinin de öğrenip korkudan ölmesin ne gereği var söyleyip de adamın korkmasına gerek varmı yani üstelik acele edelim bu vatan daş biraz dan kokar ya siz en iyisi bir hoca bulup cenazeyi kaldırın daha sonra bunları tartışırız yani aslın da rahmetli çok da iyi adam dı yani kendini yakınen tanırım da :D