HACI KEMAL HOCAMIZIN VEFATI
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
HACI KEMAL HOCAMIZIN VEFATI
Yaklaşık 1.5 saat önce Hacı Kemal Hocamızın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini öğrendim.Eğitime yıllarını veren hocamıza Allahtan rahmet diliyorum.Yakınlarına sabırlar diliyorum.Mekanın cennet olsun hocam.
- Demircili_kiz
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- yusuf_daldal
- Kayıtlı Üye
- emrahyildiz
- Kayıtlı Üye
SLM
[font=Arial Black]RABBIM BÖYLE ACI COK ZORMUS.İNANIN KENDIMI TOPARLAYIPTA BİLGİSAYARI ACIP ANCAK YAZABILDIM YASTAYIZ.COK ZOR BI DURUM ALLAHIM SABIR VERSIN DAYIM ESI BULUNMAYAN COK FARKLI ANLATAMAM BASIMIZ SAGOLSUN KURABILCEGIM CUMLELER BUNLAR.ALLAHIM AILESINE SABIR VERSIN MEKANI CENNET OLSUN.
HER ZAMAN ICIMIZDESIN DAYI..... :(:(:([/font]
HER ZAMAN ICIMIZDESIN DAYI..... :(:(:([/font]
- mehtap25_60
- Aktif üye
- İletişim:
-
- Kayıtlı Üye
- iskesurlu60
- Destekleyen
- selemenli
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Ailesine sabirlar
:arrow: ALLAH RAHMET EYLESİN....
KALANLARA SABIR DİLİYORUM YÜCE MEVLADAN...
KALANLARA SABIR DİLİYORUM YÜCE MEVLADAN...
En son selemenli tarafından Pzr Şub 24, 2008 3:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi
ACI KAYBIMIZ HACI KEMAL HOCA
Degerli Hocamiz aydin kisi haci kemal hocamizi kayip etik kederli aylesine ALLAH dan sabir we bas sagli dilerim .
Mekanin Cennet olsun.
sefa kandogmus
Mekanin Cennet olsun.
sefa kandogmus
allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara allah sabır versin
-
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- erdinc.sahin
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
Allah rahmet eylesin...
Bu mesajı hem kendim hemde babam Hayri ŞAHİN adına bırakıyorum :
Kemal Hoca'nın vefatı bizi derinden üzmüştür. İyi bir arkadaş, iyi bir yardımsever, her zaman iyi niyetli bir dost. Ordu ilinde yaşayan bir Demircili'li olarak Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun. (HAYRİ ŞAHİN-Ordu)
Ben Erdinç : Geçen sene festival günü bu sitenin çadırını yapıyoruz, pankartını asıyoruz, Kemal Hocam geldi dediki :
"Ne güzel bir çalışma, ne hayırlı bir proje helal olsun tebrik ederim. Bugünleride gördük ya ne mutlu bize, Erdinç şu pankartın ortasına delikler açında rüzgardan etkilenmesin"
-Kemal Hocam, mekanın cennet olsun inşallah.
Kemal Hoca'nın vefatı bizi derinden üzmüştür. İyi bir arkadaş, iyi bir yardımsever, her zaman iyi niyetli bir dost. Ordu ilinde yaşayan bir Demircili'li olarak Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun. (HAYRİ ŞAHİN-Ordu)
Ben Erdinç : Geçen sene festival günü bu sitenin çadırını yapıyoruz, pankartını asıyoruz, Kemal Hocam geldi dediki :
"Ne güzel bir çalışma, ne hayırlı bir proje helal olsun tebrik ederim. Bugünleride gördük ya ne mutlu bize, Erdinç şu pankartın ortasına delikler açında rüzgardan etkilenmesin"
-Kemal Hocam, mekanın cennet olsun inşallah.
Dünyada dost ararsan Hz.Allah yeter ...
- GURBETTEN SILAYA
- Kayıtlı Üye
SELAM;
MERHUM HACI KEMAL ŞAHİN'E ALLAHU TEALA'DAN RAHMET AİLESİNE DE SABIRLIKLAR VERSİN DİLERİM. RABBİM GÜNAHLARINI AFFEYLEYİP CENNETİNE NAİL EYLESİN...
Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
İKİ KELİMEYLE ANLATILACAK BİR KİŞİLİĞE SAHİP DEĞİLDİ HOCAMIZ HANİ GEREK KİŞİLİK OLARAK GEREK MÜMİN OLARAK ÖRNEK BİRİ VATANINA MİLLETİNE KÖYÜNE SADIK BİR İNSAN ÖRNEK BİR HOCA AYNI ZAMANDA DEMİRCİLİNİN SUANKİ DERNEGİNİN VAR OLUŞ SEBEBLERİNİN EN BÜYÜK NEDENİ DEDİM YA İKİ KELİME İLE ANLATILMAZ HOCAMIZ AKRABAMIZ KOMSUMUZ AKIL DANEMİZ GERCEKTEN TARİFSİZ BİR ÜZÜNTÜ YAŞADIM MERHUM KEMAL HOCAMIZIN MEKANIN CENNET BEHCESİ OLMASI PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V KOMSUSU OLMAYI NASİP EYLER GERİDE KALAN AİLESİNE SABIRLAR DİLERİM LÜTFEN BU MSJ OKUYAN ARKADAŞLAR KEMAL HOCAMIZ İÇİN BİR FATİHA SÜRESİ OKUSUN :(
- ismbasoglu
- Kayıtlı Üye
BAŞSAGLIĞI
DEMİRCİLİ ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYETİ DAHA KAYBETTİ.
kASABAMIZIN EGİTİMCİ, TOPLUMUNA FAYDALI DEGERİ OLAN SAYGI DEGER KEMAL HOCAMIZI KAYBETTİK.
VEFATI BİZLER VE KASABAMIZ İÇİN BÜYÜK KAYIPTIR. TOPLUMUN HER DEGERİNE ÖNEM VEREN, TOPLUMUNA YARARLI KEMAL HOCAMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLER, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞSAGLIĞI DİLER. ALLAH SABIRLAR VERSİN.
İSMET ŞAHİN/DERNEK BAŞKANI
kASABAMIZIN EGİTİMCİ, TOPLUMUNA FAYDALI DEGERİ OLAN SAYGI DEGER KEMAL HOCAMIZI KAYBETTİK.
VEFATI BİZLER VE KASABAMIZ İÇİN BÜYÜK KAYIPTIR. TOPLUMUN HER DEGERİNE ÖNEM VEREN, TOPLUMUNA YARARLI KEMAL HOCAMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLER, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞSAGLIĞI DİLER. ALLAH SABIRLAR VERSİN.
İSMET ŞAHİN/DERNEK BAŞKANI
- ozsahin.mustafa
- Kayıtlı Üye
- KIYMET_OZDEMIR
- Kayıtlı Üye
- HACI.OMER.SAHIN
- Kayıtlı Üye